Odp: Pięćdziesięciolatki, odchudzamy się nadal
Bonusiu - bardzo rozpieszczacie swojego gościa !
A taka jajecznica z grzybkami - pycha !
Anulko - nawet jak ususzę - to i tak do Ciebie przewieźć nie można.
Oglądam teraz czasami takie programy o strażnikach na waszych lotniskach. Aż czasem w głowie się nie mieści, co ludzie próbują wwieźć - a co jest zakazane. I miałaś rację - Chińczycy są w tym mistrzami. Może niektórym się jednak udaje ?
Maniu - specjalistko od pieszych wędrówek - powiedz tak w przybliżeniu - godzinny spacer to ile może być kilometrów ?
Nie mam takiego licznika jak Yoanka czy Goda w telefonie, a chciałabym wiedzieć.
Optus trza liczyc ze idąc dobrym spokojnym marszem to z 6 km mozesz zrobic na godzine to taka srednia predkość .Ten licznik to łatwo zamontowac w telefonie ja nawet miałam zamontowany ale zarł okrutnie baterie to wymontowałam .
Hihi to i dobrze ze nie wiesz co te stworki pokazywały Anooli .Wiadomo ze przed w yłaczeniem kompa jeszcze sprawdzam co tu sie dzieje czy wielkiego obzarstwa na wieczor nie ma :D Dzis oczywiscie zgłupłam i właczyłam na Maje godzinę za szybko :D i tak sie zastanawiałam o ktorej ona konkretnie sie zaczyna a zle dzis znowu w nocy spałam to taka mułowata caly dzien chodziłam .Po obiedzie pojechalismy karmic Jurka a potem na dworzec po bilety na wyjazd i juz tylko jedno siedzace miejsce było :(
Bonusiiu jihi to były małe jajeczka od młodych kurek hihi bo 9 szt to ładna ilośc :Dale ze smakowitymi grzybkami to pewno gładko w chodziło :D
Anoola no i mundra kobita z Ciebie bo jakbysmy tak zaczeły sie odwdzieczac to na bank w bezsseność bysmy wpadły :D
A Ty sobie sama nie s prawdzasz cisnienia bo ja juz zaczynam sie przyzwyczajac zeby co jakis czas sprawdzic cisnienie no i chyba teraz na tej ilosci lekow to i cisnienie chyba za małe sie robi :(No mozna gadac z doktorkiem o roznych s prawach ale wazne sprawy tez trza obgadac a taki dietetyk to na bank by Ci się przydał.
Dzięki Maniu. Myślałam o podobnej ilości. Nie chcę tego montować w telefonie - bo jak zerknęłam ile jest najróżniejszych aplikacji - to mi się odechciewa.
To miałaś szczęście, że jeszcze ten jeden bilet czekał na Ciebie !
Cytat:
Zamieszczone przez
opty55
Dzisiaj nim wstaniesz - to już kawa będzie czekała
Mania skomentowała... nie wiem co prawda jakie emocje te stworki mają przekazywać, ale jednak bez komentarza spać nie poszła.
No, udalo Ci sie tylko dlatego ze o 4 nie chcialo mi sie wstawac i przysnelam na dluzej. Po 7 wstalam... teraz jest 10 godzin rozncy, ja do przodu.
He he, Manine stworki mowia zebym sie bujala i to tak jak granie na nosie w naszym dziecinstwie. :na:
2 załącznik(ów)
Załącznik 43020Dawno mnie tu nie było ale zajęty miałam tydzień,moje dwa wnuki mi go całkowicie wypełniali,mamusia ich miala dziś i wczoraj dwa koncerty swojego bylego zespolu. Były próby i zgranie prawie 140 osób. Na dwugodzinnym koncercie byłam wczoraj, niezapomniane przeżycieZałącznik 43019
5 załącznik(ów)
2 załącznik(ów)
Ano widzisz Optusiu, tak sie ta wyspa zabezpiecza. Dziwne bo u polskiego rzeznika suszone grzyby, prosto z Polski, kupic mozna. Wiesz, moze i mozna przywiesc ale trzeba pamietac wpisac w deklaracje. Jak sie wpisze a cos zakazane to tylko odbiora a jak sie uda ze sie nic nie ma a znajda to konsekwencje rozne… ja jestem po ich stronie bo czasami ogladajac w telewizji programy co ludzie przywoza to za sama przez ekran bym tam wskoczyla i po pyskach natrzaskala! Zreszta widzialas! Przywoza rzeczy ktore bez problem u nas kupic mozna.
Wisniowej naleweczki nie mozna … kupic znaczy, przywiez 2 LITRY TO MUS!
Godzinny spacer? Zalezy jak szybko. Szybkim marszem, bardzo szybkim, pokonuje sie jeden kilometr na 10 minut.
Mania jak to jest dla Ciebie spokojny marsz to ja dziekuje!
Ja marudna??? W grudniu rozliczymy Cie wedlug licznika! Ale sobie poswietuje :rofl::rofl:
Krysiu jak pokazesz wiecej fotek to Ci ta nieobecnosc usprawiedliwimy!!!! Fotki sliczne!
1 załącznik(ów)
1 załącznik(ów)
Załącznik 43032
Bonusia Wszystkiego Naj......:love: