Strona 886 z 1949 PierwszyPierwszy ... 386 786 836 876 884 885 886 887 888 896 936 986 1386 1886 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 8,851 do 8,860 z 19484
Like Tree385Lubią to

Wątek: Pięćdziesięciolatki, odchudzamy się nadal

Awatar yoanna1964
    yoanna1964 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Warszawa

Domyślnie Odp: Pięćdziesięciolatki, odchudzamy się nadal

Czyli impreza na topiku ! GRATULACJE ! ! !

Awatar AnekSadek
    AnekSadek jest nieaktywny Znany na forum

Opty jakie my rozne.. ja bym odpalila samochod a rower niechby sobie w kaciku spokojnie rdzewial!
    Wiesz, z parasolka nad wielka wode to nie za bardzo bo wiatr mi ja potarga. Cale szczescie ze bywaja tez pochmurne dni. W koncu ja nie lubie ani sie opalac ani upalu. No tak, nad wiekla woda zawsze chlodniej i przyjemny wiaterek.
    Tylko krowa nie zmienia zdania, ponownie otwieram marzenia o Port Macquarie
    Jak juz zaczne dostawac emeryture to na kilka dni wyciagne Dorote zebysmy poczuly tamtejsza atmosfere, zebym zobaczyla czy sie nada... Juz nawet miejsce na noclegi znalazlam. Nie wazne ze za ta sama cene mozna tam wsadzic 8 osob...

[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

Awatar yoanna1964
    Mieszka w
    Warszawa

Najpierw kawa, żeby pyszczenia nie było

Awatar yoanna1964
    Mieszka w
    Warszawa

Pogoda dzisiaj przepiękna była, słońce i ciepełko, przyjemnie po cmentarzu było połazić. Teraz jeszcze D jest u nas, poszła ostatnia flaszka naleweczki od Opty, finisz był wiśnióweczką . Pyszności . . . Czy KTOŚ mi zazdrości ? I tym sposobem mija tydzień maratonów imprezowych, no właśnie, Bońcia, nie masz mi czego współczuć, maratony IMPREZOWE, nie PRACOWE [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] Co najwyżej mojej wątrobie możesz współczuć.
    Anoolka, lokum piękne, pewnie fajnie można wypocząć. I przypominam, że istnieją kremy z filtrem , nie musisz z parasolką paradować [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

Awatar yoanna1964
    Mieszka w
    Warszawa

Anoolka, w wolnowarze jest jedno pokrętło, którym nastawiacz tryb pracy, czyli jedynka to niższa temperatura, dwójka to wyższa, jeszcze funkcja podgrzewania. Drugie pokrętło to temperatura. Np. dzisiaj nastawiłam na jedynkę 3/4 szklanki kaszy gryczanej niepalonej, na to pokrojonego w grube plastry selera i trzy całe kurze cyce, na 6 godzin. Jak wróciliśmy z cmentarza, to w mieszkaniu pięknie pachniało i było gotowe do jedzenia. Kasza wchłonęła cały płyn z selera i cyców, była sypka, każde ziarenko osobno.
    Tu krótki filmik instruktażowy. Tylko nie wiem, czy Tobie takie ustrojstwo jest potrzebne, ja używam głównie wtedy, jak gdzieś wychodzę, albo w nocy ( np. do duszenia kawałów mięsa, 1,5-2 kilo, do kanapek) i w ogóle do potraw wymagających długiego gotowania/duszenia
    [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

Awatar opty55
    opty55 jest nieaktywny Znany na forum

Było tak ładnie - że nowa kurtka wcale się nie przydała. I oczywiście auta nie ruszałam - a jak patrzyłam na te wszystkie samochody zgromadzone dookoła cmentarzy - to zgroza mnie ogarniała. I radość - że nie muszę się wśród nich przeciskać.
    Anulko - nim wyjedziesz, to może inne miejsce na rekonesans znajdziesz. Bo w tym - to jeszcze się zgubicie ?

Awatar AnekSadek

Cytat Zamieszczone przez yoanna1964 Zobacz posta
    Najpierw kawa, żeby pyszczenia nie było
    Pyszczenia nie bedzie. Musialam wczesnie rano podlac kffiatki ( no i pogadac) bo dzis ma byc +38!!! W mojej dziurze pewnie i 40 bedzie.
    A w najgoretsza godziny mam wizyte u doktorka....

Awatar AnekSadek

Cytat Zamieszczone przez yoanna1964 Zobacz posta
    Teraz jeszcze D jest u nas, poszła ostatnia flaszka naleweczki od Opty, finisz był wiśnióweczką . Pyszności . . . Czy KTOŚ mi zazdrości ?

Awatar AnekSadek

Yoana u nas coraz czesciej sie slyszy ze te kremy z filtrem robia duzo szkody. Zreaszta dla mnie to chemia a ja lubie unikac chemie.
    Hmmmmmm to moze zamiast wedlin miesko w w tym garze…e tam, przezyje bez tego “przydasie”
    Opty przeca wiesz ze ja lubie duze pomieszczenia. Moze dlatego ze wtedy mniejsza sie sobie wydaje

Awatar AnekSadek

Sagus, kolejny roczek minal.
    Pamietaj - nalezy sie cieszyc z kazdej wiekszej cyferki.
    Zycze Ci spelnienia marzen, zdrowka, milosci.

[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

rubinowy_2.jpg

.

Uprawnienia umieszczania postów