385Lubią to
-
Odp: Pięćdziesięciolatki, odchudzamy się nadal
Mówisz i masz [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
-
Szkoda, że częściej nie może Cię przegonić !
Mam nadzieję, że Pluto śpi jeszcze snem sprawiedliwego. Nw wszelki wypadek - kawa dla przypomnienia widków
-
Te fotki to mnie jeszcze bardziej rozwaliły. [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Tyle kawy, że KTOŚ będzie latał, jak na speedzie [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
-
no cóż, pomyliłam się....
a teraz się w kawie utopi !
Już sobie wyobrażam, jak Yoanka szaleje w takich fajnych warunkach ! Od razu chandra by sobie precz poszła.
Śliczne fotki !
-
Nooooo, tyle kawy ze mniam mniam!!!
Dziekuje piknie!!!!!!
Dzis musze do doktorka, zalegla wizyta.
Pozniej pojade po nowe buty do lazenia bo zoneczka sie odgraza a mnie po wczorajszym lydki bola.
Mialam takie cichobiegi i laczki w plecaku bo stalo sie jak myslalam. Obtarlam piete.
A w laczkach po roznych schodach, kamieniach to troche starej gropie ciezko bylo!
Aparat mialam tylko swoj maly ale widze ze jednak juz on do muzeum pojdzie.
Telefon lepsze fotki robi a lufencji mi sie nie chcialo nosic to i nie ma sie czym pochwalic...
DSCN0645.JPG
-
Bonusia u nas po sklepach tez tyle ludzi jakby koniec swiata mial byc! Parkingi duze a ciezko znalesc miejsce.
Mania szkoda ze kaktusa nie pokazesz. Ale za to ja pokaze fuksje bo juz duzo otworzyla kwiatkow i wyglada slicznie tylko jeszcze za malo dziennego swiatla.
Opty pewnie seniorki juz sily do spiewu nie maja. Ale dobrze ze masz grupe z ktora cos, z ktora gdzies. Ja z zoneczka oddzielona 20 km ale widze ze lepszej do wycieczek znalesc nie moze wiec bedziemy razem wymyslac jakies wycieczki. Moze choc troche schudne bo od lezenia na kanapie to tylko sie przybiera na wadze. Niestety 
Mam nadzieje ze na drugiej wczorajszej fotce zauwazylyscie ze tam co pisalam o zmeczeniu i dluzszym odpoczynku to cmentarz. Co prawda stary i juz tam nie chowaja ale moze by nie zauwazyli jakbym sobie gdzies tam “przycupnela” na stale .
Widok bym miala taki jak lubie i szum fal…
Yoana 18 dlugosci? Mnie by musieli na noszach wyniesc.
Opty Pluto spalby gdyby mogl! Dalej budzik w doopie! W sumie najczesciej to Ajsa siku musi… no ale ona tez juz staruszka to co sie dziwic.
-
U doktorka pamiętaj o dietetyku !
Dobre buty na długie łażenie się przydadzą.
A wśród tych pysznych warzyw - co było konkretnie ?
-
Optuśka, pewnie by poszła. A może i nie [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Na deprechę to najlepsza kiszona kapusta i garniec zsiadłego mleka
-
Anoolka, 18 to z powodu deprechy. Mój rekord to 27 [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
-
Anoolka, a spalić i do oceanu rozsypać ?
Uprawnienia umieszczania postów