Widoki piękne..jedzenie ..okropne!!!
Wersja do druku
Widoki piękne..jedzenie ..okropne!!!
Nikt niczego nie oddał Anulko.... sama wymieniłam obrazki, tamten się "nie podobał" i nie został wyświetlony.
Bonusiu - też robaczków nie lubisz ?
Skanowanie przeleciało, niczego złego nie ma... chyba chcą mnie naciągnąć na płatną wersję antywirusa.
Awast potrafi być złośliwy. Kiedyś mi dostęp internetu blokował, dobrze, że miałam znajomego informatyka który mi wszystko od nowa ustawił.
No nie ja tu biedna siedze i twarozek z marchewką zapycham a tu takie smakołyki , ja juz bym i te robaczki zjadła :D
Anoola no ja jzu znam mozliwosci swego meza wiec wolę juz rekę na pulsie trzymac bo potem wsie kłopoty na głowe mi spadają .Hihi dotarło ze na mnie nie ma co liczyć szczegolnie w kwestii kawy bo jeszcze nalewke mogę Ci postawic :P la ja nawet nie umiem kawy robic bo dla mnie gar kawy co starcza na cały dzien slubny robi atakie pikne kawy z paiankami i innymi bajerami to napewno nie dla mnie .Ale agapantus cudo do kwadratu.Wsio załatwiam w urzedach i nawet miło było i sprawnie poszło .
Optus no mnie Avast zgwałcił na płatna wersję ale była taka znizka ze nie płacze ale jeszcze co raz chce mi cos tam wcisnąc .
U nas tak zimno i wieje ze rolety spuszczam , jak ja marzne znaczy zima :(
Bonusiu jedzenie okropne bo za duzo by sie zjadło i potem odchudzanie ma odchodzic :D a ja mam wielka micha tej paszy tresciwej i tak troche poklikam i znowu zuję
co to jest "pasza treściwa" ?
Panietacie?? Kiedys pokazywalam jak do Sydney dotarl czerwony kurz, dzis ma tez tak byc...
Juz okna pozamykalam, wiekszosc rolet opuscilam....
Bo co, jak sie nie zabezpiecze to byloby wielkie sprzatanko a tak tylko pozostanie modlitwa o deszcz zeby mi dookola posprzatalo...
Widok z okna, z poprzedniego domu.....
Załącznik 43181
o matko... bardzo dobrze, że się zabezpieczasz !
Też wolałabym po czymś takim nie sprzątać !
Staruszka dzisiaj jestem... człapię do wyrka.
Opty, stodola byla dobra, wszystko szczelne. Malo sprzatania w srodku mialam.
Teraz Babajagowo przed generalna proba!
Kurz jakies 200 km ode mnie.
Wszystko zalezy od wiatru...
Z ostatniej chwili - od podworza przychodzi, juz widac, czuc...
Wszystkie rolety opuszczone, tylko tu gdzie komputer zostawilam zeby sie gapic ale mozliwe ze tez spuszcze.
Strach ma wielkie oczy. Nie bylo tak zle. Pisze w czasie przeszlym bo mam nadzieje ze juz nic do mnie nie wroci.
Oj Maniu, te robaki, szczegolnie pokrojone calamari z dodatkiem specjalnego derssingu byly przepyszne! Chcialam kucharza adoptowac. Widzisz? Myslalam o Tobie, agacostam sfocilam i inne wiechcie.
Ojej, to jak? Zloty piecdziesiat na raty rozlozyli?
Czytanki nie ma z czego robic :O
Załącznik 43182