Rany ! A co w lodach może być złego ?
Aaaa, Twoje wypryski ?
Tu jest haczyk ?
Wersja do druku
Rany ! A co w lodach może być złego ?
Aaaa, Twoje wypryski ?
Tu jest haczyk ?
W lodach jest mleko, po mleku pierdze..
Sie narobilo!
nieszkodliwe...
Cholera, nie mam domowego internetu.
Ale że nikt nie pisze to moge i ja nie pisać bo na telefonie wiele nie naklikam...
A poza tym kiedy ta od maratonów wraca? Chyba już czas i pora zdać relacje!!!!!!
Wyjechała na dwa tygodnie, ale czas na emeryturze gumowy, nie wiem kiedy to było.
Poza tym jak wróci - to i tak musi do swojego czasu przywyknąć, a potem w maratony wpadnie... Nie dostawałaś fotek na messenger ?
Może Mania zajrzy, jak świecidełka dokończy.
Juz zaraz klikam nie piskac
Bonusiu robota odchodzi i chyba nawet fajnie to wyglada :D No ale takich bombek to nigdy nie robiłam :D
Optusiu dobrze ze wspomniałas o liscie to pognałam do radia bo jak zwykle byl Okupant i posciłam mi swiatynie muzułmanskie bo tez mam je zgrane i tak sobie ogladalismy .A przyniosł mi listwy miedziane na osłony host przed slimakami :D ciekawe jak sie sprawdzi ale Monty poleca wiec jemu wierzę :D A my codziennie mamy to wyjscie na działke jako taki spacerek i łapanie s wiezego powietrza ale dzien u nas był wredny bo mokry okrutnie i chyba mi las vegas zamoczyło bo na balkon padało i przestał swiecic :(
Anoola no ale jak zjadlas 4 litry lodow na raz to mogło Cie pogonic :D No przynajmniej cos wziełas przykład z siostry blizniaczki , przecie zawsze mowie ze lenistwo dobra sprawa :D a lezenie z bebzunkiem do gory wyjatkowo mi pasuje .
Tasmy juz dawno temu wywaliłam bo do nowego tv nie podłączałam juz urzadzenia do ich ogladania a zgrywanie tasm na płyty zdecydowanie nie ma sensu bo stare tasmy bardzo lichej jakosci przecie kiedys C Optusi zgrywał mi teatrzyki małego i nie bardzo było co juz ogladac :( a szkoda bo mały taki fajny był na tych filmikach .
A przecie kiedys to i fotek robiło sie mało to takie filmiki były atrakcją .
A ja tego zgrywania nie pamiętam...
Może nagranie na taśmie nie było dobrej jakości ? Bo to co mam w domu na płytach - też zgrane z dużych taśm - jest zupełnie przyzwoite. Tyle - że nie pamiętam, kiedy to oglądałam. Nawet nie bardzo chcę to oglądać, za dużo wspomnień... a ciemne jesienne dni raczej nie wskazane na takie wspominki.
Lepiej za sprzątanie się wezmę jutro, pogoda dalej nieciekawa, to i innych planów nie ma co robić.
W szafach też przydałoby się przegląd zrobić.
Prawda że te muzułmańskie cudeńka są wspaniałe ?
Optus no dawno to było a tasmy stare podniszczone to C od razu mowił ze liche bedą .No muzułmanskie cudenka naprawde niesamowite .
Anoola a dlaczego domowego netu nie masz ???
Oj jaka ja biedna!!!
Czemu biedna? Bo glupia!
Czemu glupia? Bo biedna!!!!
Internet oddali, sprawdzilam ceny domow w mojej dzielnicy. Gadali ze ceny spadaja ale na milosc Boska nie az tak :cry:
Z czym do RAJU?
Dziewczynki a Wy coraz bardziej oszczedne w slowach, te czytanki coraz krotsze, odwalane na kolanie!!!