385Lubią to
-
Odp: Pięćdziesięciolatki, odchudzamy się nadal
Bonusiu no to poczta sie spisała jak juz doszło do Ciebie no i sie ciesze ze Ci sie podoba i obfoc wystawe z bombkami bo chciałabym zobaczyc jak wyglada.
Optus no wrednie mokro było i nawet wyciagnełam kurtke cienszą ale z kapturem i troche anty deszczową
-
O rany !!! Jaka ekspresowa poczta u nas ! Wierzyć się nie chce !
Bonusiu - ale z Ciebie bystrzacha ! Tyle rzeczy na raz zrobić, no, no !
Jednak uczucie skrzydeł dodaje. Niech Ci się tak pięknie układa jak najdłużej !
Maniu - no co... czasem trzeba pokoloryzować, żeby swoje osiągnąć. Będzie dobrze.
Eee, barszcz to nawet ja sobie gotuję, to przecież łatwizna. Jutro po gimnastyce polezę do ulubionej cukierni i kupię porządnego makowca, zamrożę i będzie na święta. Teraz robią takie normalne, a na święta - to jak pączki na tłusty czwartek.
Może jeszcze gdzieś pierniczki ładne dostanę, popatrzę.
-
Kawa bez ciacha się nie liczy [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
-
Jako MATKA ZAŁOŻYCIELKA kategorycznie stwierdzam, że w regulaminie nie ma nic o obowiązku pisania WYŁĄCZNIE wieczorem, ale jest, że jak ktoś pisze TYLKO wieczorem, to chudnie wolniej, a nawet wcale [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Dzisiaj byłam u dentysty (luzik), a później u podologa, bo walnęłam kulfoną o krawężnik, aż mi klamra z pazura spadła i jeszcze raz trzeba było cierpieć katusze i tu już luziku nie było [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Ale pocieszyłam się obiadem, zrobiłam w wolnowarze żeberka z glazurą miodowo-pomidorową, poezyja [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Mania, w wanie jeszcze głośniej by było, bo rezonans . . .
-
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
120824.jpg
-
No to ja też widoczki. Wgra się, czy nie ?
DSCN1332.jpg
-
Wgrało, ale dziadosko, za bardzo zmniejszyłam
-
-
Też dziadostwo, oryginalny plik się nie mieści
-
Uprawnienia umieszczania postów