Dziewczynki - Kruszynki Kochane :heart:- miłych Świąt Narodzenia Pańskiego , SPOKOJU, odpoczynku ,bogatego Mikołaja . :heart::heart::heart:
Załącznik 43407
Wersja do druku
Dziewczynki - Kruszynki Kochane :heart:- miłych Świąt Narodzenia Pańskiego , SPOKOJU, odpoczynku ,bogatego Mikołaja . :heart::heart::heart:
Załącznik 43407
Dziękuję za życzenia - i wzajemnie wszystkim Kruszynkom życzę miłych chwil z najbliższymi
https://d-pt.ppstatic.pl/k/r/1/26/cc...jpg?1514188922
i do poklikania już po kolacji wigilijnej !
Przyznam sie, przesadzilam w kuchni. Pol nocy nie spalam tak mnie plecy bolaly i bola dalej. Nie wiem, ratowac sie Mersyndolem czy jeszcze nie. Bo jeszcze troche musze postac, jak sie znieczule to niby nie bedzie bolalo a moge gorzej sie uszkodzic.
SKS psiamac!
Nutka w naszym wieku to juz chyba nikt nie lubi swiat bo jest w nas wariactwo swiateczne a juz nie dajemy rady…
Yoana juz przestan gadac ale chlopa nie ubijaj bo w ciupie slubu brac nie bede. Ja od dawna na weselisko gotowa a Ty dalej w Kleszczu zakochana to co mam robic? Cierpliwie czekam!
Ciekawa jestem jak ten sernik gotowany sie robi bo jak malo roboty to moze kiedys mnie nauczysz i bede se dogadzac?
U mnie nie ma nic miesa. Podejrzewam ze tymi wigilijnymi potrawami cale swieta opedze. W koncu to tylko dwa dni…
Mania no jak nic, nawet przed swietami ze swojej wrednosci nie chcesz ustapic. Zamiast sie nade mna litowac! Wiem, nad glupota litosci nie ma i sama sobie kuku zrobilam ale w koncu swieta, tez KCEM cos zjesc.
Optusiu jeszcze raz dziekuje za swiateczna kawe.
Ja wczoraj bylam na shoppingu. Niby po ryby chcialam dzis jchac ale wlasnie jak zobaczylam tyle ludzi z rozwrzeszczanymi dzieciakami to mi sie normalnie srac zachcialo! Ja nie rozumiem, czy jeden rodzic nie moze z dzieciakami w domu zostac a tylko jeden po zakupy wpasc? W koncu wczoraj byla niedziela, nie ma wytlumaczenia ze praca…. Ale przynajmiej tym sposobem nie musze sie zrywac bo rano jeszcze zlapie sie parkng a tak od 10 rano to najpierw dlugie szukanie parkingu a potem ta cala reszta. A pewna jestem ze ryby dzis beda te same co wczoraj, nie mysle ze w nocy dowiezli swiezsze od swiezych. A jakby co to wszyscy bedziemy mieli sraczuche.
A ja znowu po grzańcu spać poszłam i dopiero teraz się obudziłam. I pewnie nie będę mogła zasnąć, a rano do roboty. I też nie lubię świąt. Już kombinuję, że w przyszłym roku oleję całkowicie, w wigilię dyżur wezmę, MDM córkę ma, to niech mu wyszykuje. U SIEBIE.
Nutka, z moim chłopem nie da się pokłócić, więc i godzenia nie ma.
Za życzenia wypada podziękować. No to dziękuję. Chociaż wiem, że ani wesołe, ani spokojne, ani nawet rodzinne nie będą. Oby tylko zdrowe były.
O rany znowu grzaniec mi tu smak robi :D
Anoola dzis sie nie wyzywamy bo dzis wigilia i jak tu mówia nie wolno sie kłocic bo potem cały rok taki sam , hihi to ja same miłe
słowka bede wyciagać z mego słownictwa :D
Czyli ja cały rok będę chodziła nabzdyczona ? :arf:
Zdrowych i wesołych ŚWIĄT BOŻEGO NARODZENIA
Dawno nic nie pisałam,tylko was podczytuję. Na przeprosiny wkleję moją choinkę, której ubranie zajeło mi wczoraj pół dnia ale i tak jakoś mało ozdób:)Załącznik 43408
Cały dzień gotowałam ,piekłam a i tak na jutro zostały mi do zrobienia gołąbki z tartych ziemniaków, ryby posmażyć i śledzie w śmietanie, i będzie można świętować.Załącznik 43409
Ja tez grzecznie dziekuje za zyczenia. :love:
Nawet z moja kochana blizniaczka pogaworzylysmy sobie. Dzis bylysmy dla siebe mile zeby przyszly rok byl lepszy.
Ale w sumie czemu jaka wigilia taki nastepny rok?
Mi bardziej by pasowalo jaki 1 styczen taki caly rok... ale moze nie, moze to ma sens bo przeciez jakby caly rok taki jak 1 stycznia to wiekszosc bylaby albo jeszcze pijana albo na kacu...
Krysiu, choineczka sliczna. Ten zapach.. a Ty tez artystka i sama bombki robilas czy sama kupowalas? :clown:
Golabkow z ziemniakow nidy nie jadlam,pewnie w moim rejonie nie byly w zwyczaju.
Kochana Blizniaczko i jak minela wizyta hihi zyje dziad
A ja juz luzik i teraz idziemy karmic ptaszorki