Strona 98 z 1949 PierwszyPierwszy ... 48 88 96 97 98 99 100 108 148 198 598 1098 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 971 do 980 z 19484
Like Tree385Lubią to

Wątek: Pięćdziesięciolatki, odchudzamy się nadal

Awatar Mania48
    Mania48 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Toruń

Domyślnie Odp: Pięćdziesięciolatki, odchudzamy się nadal

Optusiu nie zasnełam przy liscie tylko teraz wyszedł Okupant bo slubny go zaprosił wiec siedzielismy, gadalismy no i juz dogadałam ze mi przytnie dechy na karmnik a resztę to sama zmontuję,No pogoda nie dopisała ale i tak kawa wypita na działce i ptaszki nakarmione co prawda po wodzie juz sie szło, no i przebisniegi zdecydowaniej widac , nawet z nich badyle uprzatałam zeby mialy powietrze ale nie widac rannikow i tak sie zastanawiam czy ich nie zasypałam jesienią za bardzo ziemią .
    No własnie co mam moja lurke wystawiac jak teraz popijam w południe zaparzoną .
    Anoola no to jak Ajsce smakuje to bedziesz moze mogła dawac na rano im te łapki .
    Hehe znaczy jak robiłyscie po 15 kilimetrow dziennie to nic nie bolało a jak siedzisz za biurkiem to wszystko boli ale przecie rowerek nowy masz wiec jeszdzic po dwie godziny na nim A jak u Ciebie z magnezem bo te objawy to chyba na brak magnezu , moze Yoanka sie wypowie.
    Bonusiu a ja myslałam wczoraj z e bedzie piekne słoneczko ale prognoz nie ogladam tyle co w internecie widze i naprawde szkoda ze wczorajszy dzien zmarnowałam na siedzenie w domu .
    Megi ale ta dieta warzywno owocowa to jest zero białka i na samych warzywach trudno wytrzymac a jak efektow brak to złosc bierze .No dziwne zeby teraz rosół skisł .
    Agnieszko no to jestes podobna do takiej naszej kolezanki co do Gołubia jezdziła iles razy i bardzo chwaliła .
    Sagus no jak boli to juz nie ma ani sił ani checi na jakies cwiczenia ale cos działaj bo jak ruszymy w Wawe to troche kondycji trzeba miec .
    Nutko no to zakupow narobiłas jak dla pułku wojska .

Awatar PsiaMac
    PsiaMac jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Sydney

Awatar PsiaMac
    Mieszka w
    Sydney

Aska, gdzie jeZdes, choc na piffffko!!!! Z zagryzka zreszta

03DSC_0001 (760).jpg

Awatar PsiaMac
    Mieszka w
    Sydney

Opty, czy teraz jest dobrze???
    Mysle ze tak bo tymi wiekszymi kamieniami przydusilam ziemie, moze nie bedzie tak mocno wody przepuszczac jak do tej pory.

DSCN0106.jpg

Awatar PsiaMac
    Mieszka w
    Sydney

Megi soczewica, ciecierzyca… za mojej mlodosci nie bylo to znane a teraz kompletnie mnie nie ciagnie zeby sie z tym zaznajomic.
    W zimie rosol skisl? Dziwne to troche….
    Ja z mrozonek to albo bigos i flaki u rzeznika kupione albo pierogi od zony ex meza No i OCZYWISCIE lody! Troche wodki tez w zamrazalniku sie znajdzie
    Goda byle jakie drzwi, jakies duze gacie na maszt i byle doplynac
    W jednej filizance mial byc koperek. Jakos mi nie wychodzi. Przy dziewczynach cos tam zaczelo rosnac, nie pozwolily wyrwac… no to hoduje chwasty, kazaly a ja grzeczna !

DSCN0100.jpg

Nutka ja wole pieski ale malutkiego kotka tez bym chciala, tylko zeby nie rosl.
    Udany dzien bedzie. Juz mnie Dorota odwiedzila bo jechala po zarcie dla swojego konika a to blisko mnie. Przy okazji dalam to co dla moich panienek kupilam a wiem ze im juz tego nie dam.
    Opty no nie, lury to ja nie chce ale wierze ze Mania potrafi dobra kawe siostrze zrobic.
    To ta praca nie tam gdzie przed emerytura pracowalas? Pytam bo piszesz ze musisz poznawac profil…
    Mania no wiadoma sprawa! Okupantowi nie dasz wpasc na plotki tylko zaraz mu robote szukasz! Oj jak by mi sie taki Okupant przydal! Nie wiem czy pisalam ale boczna furtka sie poluzowala i sama przy wietrze sie otwiera. Pan od trawy byl i sam od siebie cos tam pogrzebal…
    Nie, lapki beda tylko na weekend, Nauczona przykrym doswiadczeniem bym sie bala ze Suzi polknie i sie bedzie dusic..Ciekawe za kim ta Suzi taka lakoma? Ze co? Twoja faworyta? Moze ma to po Tobie?
    Magnez chyba w porzadku, czekloade lubie
    Ostatnio edytowane przez PsiaMac ; 18-02-2017 o 04:06

yoana1964 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Warszawa

A gdzie ja mogę być ? ! Tam, dzie piffka nie można ! Ale kalmarki by się zjadło . .

Awatar PsiaMac
    Mieszka w
    Sydney

i pifffkiem by sie popilo???

P1150599.jpg

yoana1964 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Warszawa

POWALIŁO CIĘ ? Piwo w robocie ? Zimą ? Ostatnie piwo w Australii wypiłam. Tutaj to najczęściej mleko z czosnkiem . . .

Awatar PsiaMac
    Mieszka w
    Sydney

Zwolnij sie!
    Podobno pifffko z jajkiem dobre na przeziebienia.
    Nie wiem bo nie pijam.
    Z razji zawodu nie obsmarkaja mnie
    I zaraz POWALILO!
    Czlowiek chce byc grzeczny, na poczestunek zaprasza a tu srru!
    Jak nie Mania to Kleszczowa!
    Poza tym mleko to sie daje dzieciom!
    Wstyd, niby dorosla a nie wie co pic!

No co sie dziwisz, odwalilo mi i sprzatam, jeszcze kuchnia mi zostala

Awatar PsiaMac
    Mieszka w
    Sydney

Ok, skonczylam!
    Nawet nie macie pojecia jak mi sie chce tego bezkablowego odkurzacza!
    Szlaczek mnie trafia w plataninie klabli...
    Z jednego gniazdka odkurzacz, z drugiego mop na pare i sie tak przeplata, placze!!!
    Dobra, postawie kawe dla tej co konczy dyzur i dla tych co MOZE wstaja zeby sprzatac
    A ja moge .. co ja moge?
    Burzy posluchac. Piesy juz sie boja, szczegolnie Ajsa, widac ma nieczyste sumienie

(_)> (_)> (_)> (_)>

Uprawnienia umieszczania postów