Strona 992 z 1949 PierwszyPierwszy ... 492 892 942 982 990 991 992 993 994 1002 1042 1092 1492 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 9,911 do 9,920 z 19484
Like Tree385Lubią to

Wątek: Pięćdziesięciolatki, odchudzamy się nadal

Awatar yoanna1964
    yoanna1964 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Warszawa

Domyślnie Odp: Pięćdziesięciolatki, odchudzamy się nadal

Krystyna, chyba nie ma sensu ważyć się codziennie. W końcu 300 g to , za przeproszeniem, jedna kupa [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

Nie ma co. Bez Łapki tu się nie obejdzie. I bez Saguś. Krystynko, zaraz wytłumaczę, kto zacz ta Łapka. To taka paskuda, wpadała na nasz stary topik, paszczura darła, do pionu przywracała, kazała co tydzień wagę podawać, zamieszanie straszne robiła, ale efekt BYŁ. Ładnie chudłyśmy, ćwiczyłyśmy, TA CHOLERA pyszczyła, włosy rwała (musiałyśmy zrzutę na perukę robić ) , ale się obraziła, na Karaiby pojechała i tyle ją widziałyśmy. I się zaczęło . . . Przepisy, leżenie do góry wentylem . . . Waga w górę błyskawicznie . . .
    Łapko ! Wróć !
    Wspomnienie - Łapka na Karaibach . . .

krystyna2201 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    lubuskie

Yoanko co ty mi tu pokazujesz, nawet jak by mi milon dopłacili do mojego odchudzania to dla mnie żaden wzór do naśladowania,podejrzewam że wasza łapka na karaibach rozleciała się, ta sucha skóra nie dała rady utrzymać kości
    Dziewczyny wiecie ja to tak wyglądałam jak zdawałam maturę w wieku 19 lat. 160 cm wzrostu i 45 kg wagi, coś okropnego bo ja jesten grubej kości. Fotografować się nie pozwoliłam i żadnych zdjęć z tego okresu nie mam a szkoda.

Awatar yoanna1964
    Mieszka w
    Warszawa

Nie, nie, nie . . . Łapka nie jest dla nas niedościgłym wzorcem doskonałości, przeca pisałam, że to PASKUDA ( ślepawa jest, to i może nie doczyta ) , ale na pilnowacza odchudzaczek nadaje się IDEALNIE ! Jak nas goniła , o , mniej więcej tak [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] to efekty były ! Schudłam tak, że nawet w słynną czerwoną kieckę się mieściłam . . . Czy to se vrati ? Saguś olewa, Łapka czort wie, gdzie . . . Może by tak ZASTRAJKOWAĆ ? Jak nie wrócą, to oflagować się w kącie, postulaty wywiesić, olać CZYTAJĄCYCH i przestać pisać ?
    Ja chcę do Łapki . . . [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

Awatar yoanna1964
    Mieszka w
    Warszawa

P.S. Chłop słucha na tablecie śpiewu kanarka, nie jest dobrze . . . [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

Mieszka w
    lubuskie

Cytat Zamieszczone przez yoanna1964 Zobacz posta
    P.S. Chłop słucha na tablecie śpiewu kanarka, nie jest dobrze . . . [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
    Zakochał sie biedaczek,żona niedomaga to się pociesza hi hi hi

Awatar AnekSadek
    AnekSadek jest nieaktywny Znany na forum

Ja tam czytajaca.... moze jak Mania kawe postawi to cos klikne...

Awatar Mania48
    Mania48 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Toruń

EEE ja tam nie chce powrotu Paskudy przecie to nie dało sie zyc jak to paskudztwo darło ryja a jak wstawiała motywatory wwwrr to od razu jesć sie odechciewało ale na moje to Yoanka jestes jej ulubienica i doskonale nadawałyscie na tych samych falach a koncu kto chudł niesamowite ilosci kg na tydzien ??? a w czerwonej kiecce wyglądał rewelacyjnie wiec przejmuj pałeczke po Łapce i ganiaj towarzycho .Hihi kanarka Ci brakuje do kompletu ale kocicho miałby co robic O rany toz normalna rozpusta jak Ciacho takie pachnace masaze Ci uskutecznia juz nie bede sie dopytywac jakie reakcje są :P
    bungee7zt.jpg
    Krysiu tez mam nadzieje ze tak jak mowisz rozsypały sie te kosci na drobne i juz do nas nie wroci .No a takimi gramami to naprawde nie ma co s ie przejmowac , mnie martwi kilo w gore po swietach , jednak za duzo zjadam dobrego.
    Anoola no przecie ja tylko raz w tygodniu Okupana mecze a wczoraj intensywniej bo mi zalezało na wyszlifowaniu skrzynki .
    No co do przeprowadzki to Twoja decyzja i nikt Ci nie bedzie doradzał bo w koncu na dwoje babka wrozyła co z tego bedzie i to ma byc Twoja decyzja , do mnie mozliwosc spacerow nad oceanem zupełnie nie przemawia , na moje musisz wymyslec tez jakies zajecie so robienia w domu bo ile na sudoku mozna jechac .
    Optus nie zmarzłas na cmentarzu ?? smutny dzien miałąs ale wiek piekny i to najwazniejsze ze w miare w zdrowiu .

Awatar Mania48
    Mania48 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Toruń

Anoola nie bądz wisnia co się będziesz mnie prosić ! zrob se kawę i mi przy okazji też postaw

Mieszka w
    lubuskie

Awatar AnekSadek
    AnekSadek jest nieaktywny Znany na forum

Cytat Zamieszczone przez yoanna1964 Zobacz posta
    nawet w słynną czerwoną kieckę się mieściłam . . .
    To jeszcze sie nie miescisz????
    Fotke mam!!!!

Uprawnienia umieszczania postów