Pięćdziesięciolatki, odchudzamy się nadal
Może tu uda nam się odchudzić ? Co myślicie, Dziewczyny ?
---------- Wiadomość dodana o 10:54 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 10:26 ----------
W TAKIM miejscu to nawet głupio napisać, że kupiłam świeżą słoninę i właśnie robię smalec z cebulką, jabłkiem, suszoną śliwką i żurawiną.... No to nie napiszę tego.
Szczególnie, że napisałam swoją wagę, wzrost i obwody.... [beksa]
Idę się zorientować w topografii. I może dzienniczek założyć ... Miejsce podziałało na mnie mobilizująco.....
Odp: Pięćdziesięciolatki, odchudzamy się nadal
cholibka jeno to forum jakies takie dziwne ja zupełnie nie kumam o co biega na nim
Mania, bystra Dziołcha jesteś, w mig się połapiesz :) Co prawda przez te kolorki, obrazeczki i słodkości trochę infantylnie, ale za to jaka MOBILIZACJA :)
---------- Wiadomość dodana o 12:11 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 12:10 ----------
Ja już od jutra się odchudzam, nie ma to, tamto.... :(
---------- Wiadomość dodana o 12:26 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 12:11 ----------
Poczytałam trochę o dietach i o ćwiczeniach. Trudno, zebym tryskała optymizmem.... Ale cóż robić..... :O
ee bystra jak woda w muszli klozetowej :P a ja nie moge się odchudzac bo jak Gościa będę twarozkiem pasła ma byc duzo suto i treściwie :D
Dla Gościa tak ma być. A Ty - twarożek i gimnastyka, ot, co !
nie bądz taka przecie by mi język przykleił się do podniebienia :P:P
Akurat ! Sama mam cierpieć ? ? ? Mania, nie ma to, tamto. W końcu kiedyś MUSIMY. I akurat to kiedyś jest jutro :) Jak teraz nie zaczniemy, to kicha będzie coraz większa. Polatałam po wątkch, Kobitki tutaj zawzięły się i chudną :) Trzeba brać z Nich przykład. I już :)
---------- Wiadomość dodana o 13:15 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 13:00 ----------
Tablice kalorii i spalanie. I diety.... No, tylko się odchudzać :)
---------- Wiadomość dodana o 13:55 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 13:15 ----------
No to mam już wykres dzisiejszego dnia. Paskudnie wygląda. I za sex mało liczą .... :(
jeny o jakich wykresach Ty mówisz a jak za sex mało liczą to nie kumam jak mozna sex licho oceniac przecie on najważniejszy we wszystkim :D
Wykresy znajdziesz, jak zerkniesz na górę strony, są tam - Nowości| Diety| Zdrowie| Grupy Wsparcia| Przepisy| Dzienniki| Zobacz
Klikasz na dzienniki i lukasz dalej - można sprawdzić, ile dziś kalorii pochłonęłaś i ile spaliłaś, są fakne tabele, bardzo dużo produktów i dużo aktywności przeliczonej na kalorie. Tylko sex nisko punktowany ... :( Można to mieć w formie wykresu miesięcznego. Tak samo waga i wymiary. Mobilizujące :)
---------- Wiadomość dodana o 15:29 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 15:23 ----------
W formie wykresu miesięcznego to waga i wymiary, NIE sex.... :( Tak jakoś mi się napisało. Miałam uczyć się słówków i końcówków i gucio mi z tego wychodzi.... :(
---------- Wiadomość dodana o 15:30 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 15:29 ----------
Tak się zastanawiam, czy machnąć sobie strażnika wagi.... Łapka byłaby zadowolona.... :) ja trochę mniej.
---------- Wiadomość dodana o 15:34 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 15:30 ----------
No to Mania, do odchudzania marsz ! I pozostałe Kruszynki też ! :whip:
Czego i sobie życzę .... :sarcastic:
---------- Wiadomość dodana o 15:36 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 15:34 ----------
No to idę się odchudzać. Chyba wieczorem jeszcze przyczłapię. A na razie .... :go:
---------- Wiadomość dodana o 19:56 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 15:36 ----------
I co ? Nikt się nie odchudza ? Noooo...... :diablo:
A teraz dobranoc.Jutro rano wcześnie do roboty muszę..... :ouch:
Witam, witam:) Yoana - już mogłaś sobie darować te szczegóły dodane do smalczyku.........
Strażnik .....wagi - nie no - poczytać i owszem - traktuje to miejsce jako poczekalnie:):)
Maniu !