-
Pięćdziesięciolatki, odchudzamy się nadal
Może tu uda nam się odchudzić ? Co myślicie, Dziewczyny ?
---------- Wiadomość dodana o 10:54 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 10:26 ----------
W TAKIM miejscu to nawet głupio napisać, że kupiłam świeżą słoninę i właśnie robię smalec z cebulką, jabłkiem, suszoną śliwką i żurawiną.... No to nie napiszę tego.
Szczególnie, że napisałam swoją wagę, wzrost i obwody.... [beksa]
Idę się zorientować w topografii. I może dzienniczek założyć ... Miejsce podziałało na mnie mobilizująco.....
-
Odp: Pięćdziesięciolatki, odchudzamy się nadal
cholibka jeno to forum jakies takie dziwne ja zupełnie nie kumam o co biega na nim
-
Mania, bystra Dziołcha jesteś, w mig się połapiesz :) Co prawda przez te kolorki, obrazeczki i słodkości trochę infantylnie, ale za to jaka MOBILIZACJA :)
---------- Wiadomość dodana o 12:11 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 12:10 ----------
Ja już od jutra się odchudzam, nie ma to, tamto.... :(
---------- Wiadomość dodana o 12:26 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 12:11 ----------
Poczytałam trochę o dietach i o ćwiczeniach. Trudno, zebym tryskała optymizmem.... Ale cóż robić..... :O
-
ee bystra jak woda w muszli klozetowej :P a ja nie moge się odchudzac bo jak Gościa będę twarozkiem pasła ma byc duzo suto i treściwie :D
-
Dla Gościa tak ma być. A Ty - twarożek i gimnastyka, ot, co !
-
nie bądz taka przecie by mi język przykleił się do podniebienia :P:P
-
Akurat ! Sama mam cierpieć ? ? ? Mania, nie ma to, tamto. W końcu kiedyś MUSIMY. I akurat to kiedyś jest jutro :) Jak teraz nie zaczniemy, to kicha będzie coraz większa. Polatałam po wątkch, Kobitki tutaj zawzięły się i chudną :) Trzeba brać z Nich przykład. I już :)
---------- Wiadomość dodana o 13:15 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 13:00 ----------
Tablice kalorii i spalanie. I diety.... No, tylko się odchudzać :)
---------- Wiadomość dodana o 13:55 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 13:15 ----------
No to mam już wykres dzisiejszego dnia. Paskudnie wygląda. I za sex mało liczą .... :(
-
jeny o jakich wykresach Ty mówisz a jak za sex mało liczą to nie kumam jak mozna sex licho oceniac przecie on najważniejszy we wszystkim :D
-
Wykresy znajdziesz, jak zerkniesz na górę strony, są tam - Nowości| Diety| Zdrowie| Grupy Wsparcia| Przepisy| Dzienniki| Zobacz
Klikasz na dzienniki i lukasz dalej - można sprawdzić, ile dziś kalorii pochłonęłaś i ile spaliłaś, są fakne tabele, bardzo dużo produktów i dużo aktywności przeliczonej na kalorie. Tylko sex nisko punktowany ... :( Można to mieć w formie wykresu miesięcznego. Tak samo waga i wymiary. Mobilizujące :)
---------- Wiadomość dodana o 15:29 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 15:23 ----------
W formie wykresu miesięcznego to waga i wymiary, NIE sex.... :( Tak jakoś mi się napisało. Miałam uczyć się słówków i końcówków i gucio mi z tego wychodzi.... :(
---------- Wiadomość dodana o 15:30 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 15:29 ----------
Tak się zastanawiam, czy machnąć sobie strażnika wagi.... Łapka byłaby zadowolona.... :) ja trochę mniej.
---------- Wiadomość dodana o 15:34 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 15:30 ----------
No to Mania, do odchudzania marsz ! I pozostałe Kruszynki też ! :whip:
Czego i sobie życzę .... :sarcastic:
---------- Wiadomość dodana o 15:36 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 15:34 ----------
No to idę się odchudzać. Chyba wieczorem jeszcze przyczłapię. A na razie .... :go:
---------- Wiadomość dodana o 19:56 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 15:36 ----------
I co ? Nikt się nie odchudza ? Noooo...... :diablo:
A teraz dobranoc.Jutro rano wcześnie do roboty muszę..... :ouch:
-
Witam, witam:) Yoana - już mogłaś sobie darować te szczegóły dodane do smalczyku.........
Strażnik .....wagi - nie no - poczytać i owszem - traktuje to miejsce jako poczekalnie:):)
Maniu !
-
Saguś, dobrze wiesz, że nie mogłam :mdr: Do pracy wzięłam JEDNĄ kanapkę ze smalcem, ale już mi kuleżanki rozpalcelowały . I jeszcze mi bezczelnie powiedziały, ze w domu mogłam sie najeść. No to odchudzanie mam przymusowe, bo twarozek i jugurt paskudny mi został. No i kurzy cyc. Do wieczora styknie ;) No to spadam do roboty :beurk:
-
a a juz o odchudzaniu nie mam czasu myslec wiadomo ślaska gospodynie jedzie więc trzeba czyscic a tu mały miał występy wiec odprowadzic przyprowadzic a czas leci.
i jeszcze jakies niedietetyczne zarełko trzeba uszykowac bo przecie za zakuskę twarozki robic nie będa :D
Yoanka hihi dobre kolezanki dbaja o Twoja sylwetkę przecie musisz do czerwonej kiecki dochudnąć :D
Saga no jako przeczekalnia to sie nada mozna klikac a przynajmniej nie zjada postow
-
No, jaki cudowny strażnik wagi :yes:
Z roboty wróciłam, ale jutro od rana maraton, 34 ciurkiem. Jak przeżyję, to przyczłapię. Zeżarło mi trzy posty. Krótkie, bo krótkie, ale chodzi o fakt :grrrrrr:
Chyba też machnę strażnika. Ciekawe, jak mnie upilnuje..... :na:
---------- Wiadomość dodana o 17:33 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 17:28 ----------
:yipi: no, ciekawe, ciekawe....... Bedzie już straznik, czy jeszcze nie.....
---------- Wiadomość dodana o 17:36 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 17:33 ----------
Jest ! Te trzy kilo to jest to, co zwaliłam, jak zaczęłam pyszczyć. Było wiecej, ale musiałam dużo jeść, żeby mieć siły na walkę z chorobą.... I duuuużo herbaty z imbirem, cytryną i MIODEM W ILOŚCIACH NIEPRAWDOPODOBNYCH piłam..... :cry:
---------- Wiadomość dodana o 17:39 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 17:36 ----------
Spadam, muszę poprasować się i żarcie na dwa dni naszykować...... trzymajcie się :love:
-
Witam nową koleżankę :clown::clown::clown:
Widzę że zaczynasz z takiej samej wagi jak moja . Napisz jak dietkujesz ?
bo chyba nie smalcem :p Jak czytałam o tym smalcu to az zoładek mi zatrąbił
to nie jest OK . Łapki precz od takich świństw , bo jest tu taka co bacikiem
daje po łapach gdy w szkodę idą :whip:
POWODZENIA
-
a ja pitrasze niedietetyczne zarło :( cała chata pachnie:D mniam mniam juz nie napisze co za słodkości naszykowałam ale mały miał radochę bo wsie miski wylizał :D
to forum jakos mi nie pasi ale to pewnie dlatego ze człek niezwyczajny ale jak ma nam na starym zrec posty to wsio zniosę jeno zeby nie zarło.
Kruszynki muszą jakościk się przestawić i wreszcie zacząć tu klikac
-
Cześć Jadwiga :) Dzięki za miłe powitanie :) Dietkuję z przerwami, staram się mniej żreć, różnie to wychodzi. Normalnie uwielbiam gotować i jeść, nigdy nie powiem, że NIE WIEM, skąd mi się te kilosy wzięły.... Wiem, ze niektóre panie tak mówią,ze NIC nie jedzą, a tyją.... Albo, że jedzą, jak ptaszek... Chociaż tu akurat wierzę, taka sikorka je TYLE, ILE WAŻY :lol: Diet kilka przerobiłam, co z tego, nie jestem konsekwentna... Teorię mam obcykaną, teraz tylko muszę włączyć dopalanie :) Smalec to od wielkiego dzwonu.... :oops:
Kiedyś duuuużo schudłam, bardzo pomogły mi Dziewczyny, które powoli tu się zbierają, moze uda nam się jeszcze raz. Dzięki za ustawienie do pionu i za te zasłużone :whip:
Miłego wieczoru życzę i spadam.
---------- Wiadomość dodana o 18:42 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 18:41 ----------
Mania, to jużnapisz,co pitrasisz, będziemy silną wolę ćwiczyć :whistle:
-
Cytat:
Zamieszczone przez
yoanna1964
Teorię mam obcykaną, teraz tylko muszę włączyć dopalanie
życzę wiec ostrego startu z tym dopalaniem :) :) :)
Witam i pozdrawiam serdecznie :)
-
Yoanka no co Ty jeszcze mam sie chwalić że zżarłam smazone pieczarki :P:p dobrze ze kuroka pieczonego z tymi pieczarkami nie ruszyłam :P ale to podobno dukanowskie zarełko :D:D hihi no i jeszcze krakersiaka zrobilam jutro ze dwa rodzaje sałatek pokroje :D ale juz nie gadam jakie jak Matka zalozycielka nie moze wiedziec co bedzie jesc :D
to forum durnowate bo literki niepolskie jeno uznaje
-
Ciągle w robocie.... Na szczęście nie mam czasu się obżerać.
Witaj, Urszulko :) Dopalanie włączam od jutra :party:
Mania, NAPRAWDĘ MYŚLISZ, ZE KTOKOLWIEK UWIERZYŁ w Wasze wspólne odchudzanie ? ? ? :lol:
Ale spadam, w końcu w pracy jestem.
---------- Wiadomość dodana 24-10-2010 o 07:10 ---------- Poprzednia wiadomość dodana 23-10-2010 o 09:38 ----------
Piernikowo na zielono swieci :) Pozdrowienia serdeczne :)
Dziś jedziemy na cmentarz, porządki robimy.
Obiad dietetyczny, pieczone mięso i fasolka szparagowa na parze - BEZ buły i BEZ masełka. Z czym ? Z APETYTEM !
-
Piernikowo dzis ma deszcz od rana a szkoda bo zwiedzania jeszcze duzo :D
wczoraj był cudny dzień więc cały dzień na tuptaniu był i dodatkowo na konsumcji dobrego ślaskiego jedzonka bo 45-ka przywiozła rolady i modra kapucha i były kluski slaskie no wiec wyobrazcie sobie jaka byłam nieruchawa po takim obiadku :D a dzis zaliczmy pierogarnie no i oczywiście ja pierogi z pieca ze szpinaczkiem mniam mniam :D jak widac odchudzanie idzie cała parą :D
Zagladam na forum a tam paskudnie wsio znika ,najgorsze ze nikt nie reaguje na to jakby wcale moderatorów nie było :(
Yoanko za pozdrowienia dziekuję i przekażę bo narazie gośc jeszcze spi .hihi za długie były nocne rozmowy polaków
-
Rolady.... :cry:
Modro kapusto.... :cry:
Kluski śląskie.... :cry:
-
hihihi fakt załamac się można na tym sląskim jedzeniu :D jeny jakie to dobre :D a kazda roladka jedna w jedną wsie równiótkie sliczne jak malowane :D
-
24 października obchodzimy Światowy Dzień Walki z Otyłością . . . . :great:
-
no w piernikowie była wczoraj wielka walka z otyłoscią bo i pierogi z pieca w dawce dla ciezko pracującego chłopa zostały zjedzone :D ja oczywiście ze szpinakiem i sosikiem czosnkowym a 45-ka mix smaków tez z sosikiem czosnkowym bo on jest mniam mniam a potem jeszcze lody tez ogromniaste wiec efekty odchudzaniowe napewno wielkie :D
no i zostałam sama w chacie cicho pusto i paskudnie :(
-
Witajcie Kruszynki
Na kafie moje posty zupelnie znikaja w piorunujacym tempie.
Widzialam wpis Anulki, mowila ze dalej ma "bliskie" kontakty z B, bo robi Jej samochod i cos tam jeszcze uanulki w domu :)))))))))))))))))))))
Anulko, jesli tu wejdziesz to musze powiedziec ze bardzo mnie dziwi Twoja postawa. Niby koniec z B, a jednak nie mozesz bez niego sie obyc !!!!!!!!!! :))))))))))
Jozia, bezdziesz bardzo zadowolona z Emu , ale nie powiem zeby one byly nieprzemakalne !
To tak samo jak wszystkie skorzane buty - tez sa "nieprzemakalne". Wszystkie sa dobre na sucha pogode i omijanie sniegu i kalurzy :)
Koksiku mysle ze milo spedzilas czas w piernikowie a i Mania miala wielka radosc z Twojego pobytu.
Sagus a Ty co tak nie lubisz 25-tego kazdego miesiaca ?
Ineczka chyba sie zapracowala, a aaatka tez pewnie znika.
Anulka dzis robi lazienke bo fachowcow kafelkowych ma na poniedzialek :)
A u mnie bardzo brzydka pogoda, ogromna mgla, deszcz, burza i tornado blisko mnie. Temperatura 21 stopni, niesamowite o tej porze roku. Powinno juz byc okolo 10 tylko.
---------- Wiadomość dodana o 14:38 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 14:33 ----------
niestety nie wiem jak tutaj dodaje sie ten wykres z waga :(
45-latka, przeciez ta Ty bylas w Piernikowie, chyba cos mi sie pochrzanilo z Koksikiem :(
Ale gdzie byl Koksik ?
(_)> (_)> (_)> (_)
---------- Wiadomość dodana o 14:40 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 14:38 ----------
Yoannko, jak tutaj dodaje sie ten wykres z waga ? nie moge zalapac :(
-
Aneczko w piernikowie była 45-ka :D miała być jeszcze Opty ale niestety nie udalo jej sie :(
Koksika zobacze za kilka dni ale u niej w jej raju nad pomoscikiem :D
fajno ze tu się zalogowałas bo cos tzreba walczyc z tymi paskudami co wykasowuja wsio jak leci .
-
nie umie tu sie znalesc, napisalam............. bylo i zniklo :(
---------- Wiadomość dodana o 15:57 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 15:54 ----------
teraz jestem i widze ze Mania tez jestes, znikl 1 moj tekst, nie umie jeszcze tu sie znalesc
---------- Wiadomość dodana o 16:07 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 15:57 ----------
podoba mi sie ten diabolek u Yoanki, nie wiem jak tu sie wstawia te cuda
-
Witam dziewczyny
!Musiałam się zmierzyć ,aby to tutaj podać.Nie wiem czy mi sie uda to wysłać.?????
A mi dzisiaj koleżanka powiedziała o diecie tasiemcowej.Okropieństwo.
---------- Wiadomość dodana 26-10-2010 o 05:55 ---------- Poprzednia wiadomość dodana 25-10-2010 o 22:14 ----------
Jakoś nie mogłam spać i tak się kołuję od 4:30.Sporo już popisałyście i chociaż wiem,że spotkanie w Piernikowie sie udało.I pierożki też były mniam,mniam .Też chyba jadłam mix...............i wyobrażam sobie rolady 45-ki.
Ale teraz Maniu już koniec z obżeraniem się.
Założyłam sobie strażnika wagi ,ciekawe czy będzie go tu widać.
Musimy Ajsę i inne dziewczyny namówić,aby chociaż się tutaj zalogowały tak na wszelki wypadek.
Miłego dnia
-
A ja mam dwa dni wolne :party: I co w planach ? Pranie, sprzątanie, zmaina pościeli, mycie okien, ugotowanie czegoś "na zaś" do zamrażarki, podszycie naderwanego rękawa w kurtce, "ogolenie" swetra MDM i może jeszcze - jazda na Powązki, oporządzić grób bardzo bliskich znajomych. Ale to już chyba jutro.... W końcu doba ma tylko 24 godziny.... I jeszcze muszę się porozciagać, bola mnie mięśnie karku i barku i w ogóle kręgosłup. W końcu mam pracę SIEDZĄCĄ, tylko doopę z krzesła na krzesło przenoszę.... A wieczorem będzie zamówiony MASAŻ.... :whistle: MDM będzie masował... Plecki i ramiona...... :oops:
Aneczka, na pierwszej stronie, tej, od logowania, masz po lewej stronie zakładki - kliknij na FAQ - będziesz miała instrukcje, jak zrobić strażnika wagi i inne "przydasie" . Spadam "na krzynkę", a później w kierat.... :whip:
-
Witam nowa koleżankę na forum:mdr::mdr:;)widze że dzis masz ful roboty oby wszystko ci sie udało co zaplanowałaś:mdr:pozdrawioam i walczymy z naszymi słabościami:bad::mdr::beurk::beurk::beurk::beurk :
-
wracamy do codziennosci :( a szkoda bo fajnie było tuptac się po piernikowie w miłym towarzystwie :D
Atka pierogi były wiadomo mniamusne :D teraz to juz wchodzi do tracydcji piernikowskiej to pójscie na pierozki :Da lody tez były niezłe :D
Yoanka no masaz jest jak najbardziej wskazany :D i pewnie TDM bardzo to lubi robić .
Aneczko przecie my bystre dziouszki nauczymy sie i nowego forum :D
-
Witaj Syberio :)
Trochę posprzątałam i mam przerwę :) I tak kombinuję....
-
Yoanko czyzby rowerek został odkurzony a moze i steperek wyciagnełas na widok :D:D
-
Poodkurzałam i wystawiłam :rofl: I jeszcze gazelle i wiosła :rofl: I suszarkę z praniem :rofl: I teraz nie mam gdzie deski do prasowania rozstawić :sarcastic:
Jedyna zaleta małego mieszkania jest tylko taka, że szybko się je sprząta :ouch:
Ale trochę popedałowałam. Strategicznie podłożyłam sobie poduszkę . . . :yes:
Słoneczko mamy piękne, spadam okna myć :go:
-
hehehe poduszka bardzo przydatna :D
u nas siąpi słoneczka nie widac :(
---------- Wiadomość dodana o 15:38 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 11:37 ----------
a słoneczko wreszcie wylazło :D ale i tak na most nie poszłam bo siąpiło :( a teraz mały ma wystep więc cały sprzet zabieramy i bedziemy nagrywac i fotografowac .
-
Na szczęście u mnie się schowało, zaczął padać deszcz i okien nie umyłam. I dobrze. Jadłam z umiarem, poćwiczyłam i teraz pora na lekturę. Ale wieczorem jeszcze popedałuję :cool:
-
hehehehe ciekawe dokąd dojechałas :P:P pewnie do lodówy :Da okna nie zajac nie uciekna :D a 45-ka do Ciebie z białymi rekawiczkami nie jedzie więc mozesz poluzowac :D musze Wam podesłać kilka fotek z akcji która miała miejsce w
czasie wizyty 45-ki w piernikowie a ja wiadomo osiwiałam z tego powodu :D mówiłam ze slaska gospodyni nie podaruje :D
a my po występach małego a na dodatek za moment ma kumpel wpaśc wiec czekamy :D
-
Pudło, Mania :rofl: Popedałowałam 4,5 kilometra, więcej nie, bo mnie doopsko bolało, widać, delikatne, jak brzoskwinia :oops: Wieczorem opędzlowałam tylko małą puszkę tuńczyka w sosie własnym :mdr: A dziś już jestem po 40 minutach aerobów, po prysznicu i piję kawę. Na śniadanie będą jajka na miękko, na drugie śniadanie nieśmiertelny twaróg ( z apetytem :beurk: ) a na obiad - kurzy cyc ze szpinakiem, muszę więcej zrobić i w pudełko jutro do roboty. Podwieczorek - kawałek wędzonego tuńczyka z ogórkiem kiszonym i z cebulą, a na kolację - znowu ( PYSZNY :beurk: ) plaster twarogu. No i wieczorem znowu pedałowanie.
No, Dziewczyny - stało się - WŁĄCZYŁAM DOPALANIE ! Trzymajcie kciuki, zeby było constans.
I te okna wreszcie machnę.... I półki z książkami odkurzę i wyczyszczę. I najgorsze - prasowanie wykrochmalonych na blachę ubranek do pracy..... :arf:
-
pudło to pudło ale jak widze znowu Dukan w akcji :D powodzenia zycze :D
a ja zaganiana i dzis i jutro bo jutro za fotografa robie i mały ma dyskoteke do wieczora wiec trzeba go odebrac z drugiego końca miasta.
A w piatek rano ruszam do Koksika :D ale bedzie fajnie na pomosciku posiedziec :D
-
Nie Ducan, tylko normalnie, dieta modo yoana. Dukana mogę znieść góra trzy dni.
Miłego spotkania zyczę :)
Chciałam napisać na topiku, ale dupa. Kasowane na bieżąco, dokumentacja na skrzynkach.
Może jeszcze wieczorem tu luknę