Strona 1 z 1949 1 2 3 11 51 101 501 1001 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 19484
Like Tree385Lubią to

Wątek: Pięćdziesięciolatki, odchudzamy się nadal

Awatar yoanna1964
    yoanna1964 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Warszawa

Unhappy Pięćdziesięciolatki, odchudzamy się nadal

Może tu uda nam się odchudzić ? Co myślicie, Dziewczyny ?

---------- Wiadomość dodana o 10:54 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 10:26 ----------

W TAKIM miejscu to nawet głupio napisać, że kupiłam świeżą słoninę i właśnie robię smalec z cebulką, jabłkiem, suszoną śliwką i żurawiną.... No to nie napiszę tego.
    Szczególnie, że napisałam swoją wagę, wzrost i obwody.... [beksa]
    Idę się zorientować w topografii. I może dzienniczek założyć ... Miejsce podziałało na mnie mobilizująco.....

Awatar Mania48
    Mania48 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Toruń

Domyślnie Odp: Pięćdziesięciolatki, odchudzamy się nadal

cholibka jeno to forum jakies takie dziwne ja zupełnie nie kumam o co biega na nim

Awatar yoanna1964
    Mieszka w
    Warszawa

Mania, bystra Dziołcha jesteś, w mig się połapiesz Co prawda przez te kolorki, obrazeczki i słodkości trochę infantylnie, ale za to jaka MOBILIZACJA

---------- Wiadomość dodana o 12:11 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 12:10 ----------

Ja już od jutra się odchudzam, nie ma to, tamto....

---------- Wiadomość dodana o 12:26 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 12:11 ----------

Poczytałam trochę o dietach i o ćwiczeniach. Trudno, zebym tryskała optymizmem.... Ale cóż robić..... :O

Awatar Mania48
    Mieszka w
    Toruń

ee bystra jak woda w muszli klozetowej :P a ja nie moge się odchudzac bo jak Gościa będę twarozkiem pasła ma byc duzo suto i treściwie

Awatar yoanna1964
    Mieszka w
    Warszawa

Talking Odp: Pięćdziesięciolatki, odchudzamy się nadal

Dla Gościa tak ma być. A Ty - twarożek i gimnastyka, ot, co !

Awatar Mania48
    Mieszka w
    Toruń

nie bądz taka przecie by mi język przykleił się do podniebienia :P:P

Awatar yoanna1964
    Mieszka w
    Warszawa

Akurat ! Sama mam cierpieć ? ? ? Mania, nie ma to, tamto. W końcu kiedyś MUSIMY. I akurat to kiedyś jest jutro Jak teraz nie zaczniemy, to kicha będzie coraz większa. Polatałam po wątkch, Kobitki tutaj zawzięły się i chudną Trzeba brać z Nich przykład. I już

---------- Wiadomość dodana o 13:15 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 13:00 ----------

Tablice kalorii i spalanie. I diety.... No, tylko się odchudzać

---------- Wiadomość dodana o 13:55 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 13:15 ----------

No to mam już wykres dzisiejszego dnia. Paskudnie wygląda. I za sex mało liczą ....

Awatar Mania48
    Mieszka w
    Toruń

Smile Odp: Pięćdziesięciolatki, odchudzamy się nadal

jeny o jakich wykresach Ty mówisz a jak za sex mało liczą to nie kumam jak mozna sex licho oceniac przecie on najważniejszy we wszystkim

Awatar yoanna1964
    Mieszka w
    Warszawa

Wykresy znajdziesz, jak zerkniesz na górę strony, są tam - Nowości| Diety| Zdrowie| Grupy Wsparcia| Przepisy| Dzienniki| Zobacz
    Klikasz na dzienniki i lukasz dalej - można sprawdzić, ile dziś kalorii pochłonęłaś i ile spaliłaś, są fakne tabele, bardzo dużo produktów i dużo aktywności przeliczonej na kalorie. Tylko sex nisko punktowany ... Można to mieć w formie wykresu miesięcznego. Tak samo waga i wymiary. Mobilizujące

---------- Wiadomość dodana o 15:29 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 15:23 ----------

W formie wykresu miesięcznego to waga i wymiary, NIE sex.... Tak jakoś mi się napisało. Miałam uczyć się słówków i końcówków i gucio mi z tego wychodzi....

---------- Wiadomość dodana o 15:30 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 15:29 ----------

Tak się zastanawiam, czy machnąć sobie strażnika wagi.... Łapka byłaby zadowolona.... ja trochę mniej.

---------- Wiadomość dodana o 15:34 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 15:30 ----------

No to Mania, do odchudzania marsz ! I pozostałe Kruszynki też !
    Czego i sobie życzę ....

---------- Wiadomość dodana o 15:36 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 15:34 ----------

No to idę się odchudzać. Chyba wieczorem jeszcze przyczłapię. A na razie ....

---------- Wiadomość dodana o 19:56 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 15:36 ----------

I co ? Nikt się nie odchudza ? Noooo......
    A teraz dobranoc.Jutro rano wcześnie do roboty muszę.....

Saga60 jest nieaktywny Nowy na forum

Witam, witam Yoana - już mogłaś sobie darować te szczegóły dodane do smalczyku.........

Strażnik .....wagi - nie no - poczytać i owszem - traktuje to miejsce jako poczekalnie

Maniu !

Strona 1 z 1949 1 2 3 11 51 101 501 1001 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów