A do pracy nie zaspałaś ????![]()
mniam - lubie fasolkę po bretońsku, ale na dukanie zabroniona![]()
Tu jestem: no to czas zacząć - Grupy Wsparcia Dieta.pl
Najwyższa w życiu waga: 89,5 kg; Start z Dukanem: 10.11.2009 r; waga startowa: 83.7 kg do kwiecień 2010 r. - 66,9 kg (zaprzepaszczone );
Start z dietą wg. K. Gacy 26.05.2017 r.; waga startowa 87,6 kg
Wpadłam poczytać co u ciebie, bo nadrabiam wątki terazHmm...fasolkę po bretońsku robiłam kilka dni temu, była bardzo smakowita aczkolwiek nie dietetyczna niestety
Co do rocznic ślubnych u mnie w tym roku stuknie 21 lat. Powtarzam, ze to jak kazirodztwo jużA mój mąż też mawia, że kończyłby wyrok już
Nie wiem kiedy ten czas zleciał. Zdawałoby się, że niedawno miało się 20 lat, a tu już tyle od slubu minęło. W zeszłym roku na 20 rocznicę obejrzeliśmy sobie wspólnie z dziećmi kasetę ze ślubu i wesela(jak mawiamy gatunek horror
Kurczę , jaki człowiek był młody szczawik kiedyś
No patrz ile sępów na tę fasolkę...
nie ma co...dziś cię czeka też dzień w garach...no chyba ,że mężuś zadziała.
Buźka ...do wieczorka
tu mnie znajdziesz szybko...jestem załamana...pomocy!!! - Grupy Wsparcia Dieta.pl
jeśli CIACHO, to tylko w wydaniu "facet"
Hejka
Kochane rocznice ślubu są fajne, ale z reguły najfajniej jest w rocznicę, a reszta roku......eeee... różnie bywaAle nie narzekam aż tak bardzo
Fasolka jest jeszcze na jutro, chyba, że mi zjecieAle ja dzis miałam niespodziewanych gości z Wielkopolski zaraz po pracy więc fasolki nie jadłam a zamiast tego, garść paluszków i kilka herbatników i kielonek brandy
Bardzo dietkowy dzień miałam
Idę zobaczyć jak u Was dietka leci.....
Dzięki za odwiedzinki, buziaki![]()