czasem dobrze pochorować, jak apetyt idzie sobie w siną dalteż chciałabym, u mnie odwotnie, jak choruje to zajadam, nawet chore migdały nie staną mi na przeszkodzie do lodówki
![]()
kuruj sie i zdrowiej nam szybciutko![]()
czasem dobrze pochorować, jak apetyt idzie sobie w siną dalteż chciałabym, u mnie odwotnie, jak choruje to zajadam, nawet chore migdały nie staną mi na przeszkodzie do lodówki
![]()
kuruj sie i zdrowiej nam szybciutko![]()
Izuniu szybkiego powrotu do zdrówka życzęLeż pod kołderką i odpoczywaj
Pozdrawiam gorąco
Buziaczki
Teraz taka pogoda sprzyjajaca chorobie ,ale nie daj sie i zdrowiej kochana.
Ja tez zaczynam juz byc "pociagajaca"chyba cos w powietrzu wisi ...jaka zaraza .
Pozdrawiam ......
Hejka
Dzięki za życzenia zdrowia, trochę pomogły
Wczoraj troche siedziałam, ale dietka.pl padła..... a ja też niezbyt dobrze się czułam, więc poszłam spacDziś też leżałam, no może nie cały czas, bo obiadek gotowałam, ale poza tym pod kołderkiem, teraz też opatulona siedzę
Ale już lepiej mi trochę, no kaszel trzyma, ale nie mam gorączki i gardełko nie boli
Jutro mam wolne na szczęście, więc szansa na jeszcze lepsze samopoczucie, no i te pazury muszę zrobic, bo mnie z roboty wyrzucą z takimi ogryzkami
Idę do Was, mam nadzieję, że dziś dietka będzie działac, a nie jak wczoraj "upss"
Buziaki........
Cieszę się , że jest lepiejjak już widzisz swoje pazurki to znaczy
że będziesz żyć![]()
J16 od 29.08.2010 dieta Dukana
od 27 03 2011 utrwalam
Tu:chcę schudnąć z Dukanem - Część 1 - Grupy Wsparcia Dieta.pl :chcę schudnąć z Dukanem - GrupWsparciaDieta.pl tu jestemJadwigachceschudnąć z dukanem
No jasne JadziuA może przez samo patrzenie na nie sie rozchorowałam
No i zapomniałam dodac, że waga dziś suwaczkowa, ale to jednak nie moja zasługa![]()
Syberio pewnie, że dobre winko nie jest złe, zwłaszcza grzanePędzę do Ciebie
![]()