Strona 42 z 47 PierwszyPierwszy ... 32 40 41 42 43 44 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 411 do 420 z 467
Like Tree2Lubią to

Wątek: CHRONODIETA dr Alain Delabos, czli jak odżywiać się zgodnie z zegarem biologicznym

Awatar kania79
    kania79 jest nieaktywny Znany na forum

Domyślnie Odp: CHRONODIETA dr Alain Delabos, czli jak odżywiać się zgodnie z zegarem biologiczn

Dzień dobry...
    ...zjadłam chronodietowe śniadanie,ale mam problema,bo w związku z występowaniem w menu świeżego soku mus będzie sokowirówkę zakupić,bo nie bardzo wierzę w zapewnienia,że niektóre z kupowanych soków mie zawierają cukru...
    Miłego dnia...

Awatar blathin
    blathin jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Katowice

Domyślnie Odp: CHRONODIETA dr Alain Delabos, czli jak odżywiać się zgodnie z zegarem biologiczn

Aniu ja piłam taki jabłko-marchew i raczej był bardzo naturalny [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

Awatar aisak102
    aisak102 jest nieaktywny Sławny na forum
    Wpisy na blogu
    23

Wpadłam tylko spiesznie donieść, że po zaprzestaniu ekscesów waga powróciła do suwaczkowej
    Chronodieta rulez!

Awatar maszkuleczka
    maszkuleczka jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Łódź

Cytat Zamieszczone przez kania79 Zobacz posta
    Dzień dobry...
    ...zjadłam chronodietowe śniadanie,ale mam problema,bo w związku z występowaniem w menu świeżego soku mus będzie sokowirówkę zakupić,bo nie bardzo wierzę w zapewnienia,że niektóre z kupowanych soków mie zawierają cukru...
    Miłego dnia...
    ANIU.....
    Ja tam kupuję te soki z terminem 1-2 dniowym i cukru nie wyczuwam w tych sokach, a jakoś czuła jestem na cukier w napojach. Więc może niekoniecznie w tę sokowirówkę trzeba inwestować

---------- Wiadomość dodana o 06:50 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 06:49 ----------

Cytat Zamieszczone przez blathin Zobacz posta
    Aniu ja piłam taki jabłko-marchew i raczej był bardzo naturalny [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
    Muszę ZOSIU popatrzeć, czy mamy gdzieś te soki w Łodzi, bo póki co nie wpadły mi w oko, ani nazwa, ani opakowanie. A Ty gdzie je kupujesz????

---------- Wiadomość dodana o 07:00 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 06:50 ----------

Cytat Zamieszczone przez aisak102 Zobacz posta
    Wpadłam tylko spiesznie donieść, że po zaprzestaniu ekscesów waga powróciła do suwaczkowej
    Chronodieta rulez!
    KASIU WSPAKOWA....

GRATULUJĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘ

Mnie do suwaczka jeszcze brakuje , ale idę w Twoje ślady.... po wczorajszym ostrym dietowaniu (kefiry, serek biały, ryby) - 1,8 kg...

Jednocześnie żegnam się z nabiałem, bo od poniedziałku zaczynam jednak chronodietę, bo znów rozregulowałam sobie metabolizm.

Rozpoczęłam już nawet przygotowania : kupiłam mięso z indyka, mieloną cielęcinę.... podzieliłam na odpowiednie porcje i do zamrażalnika. Dziś jeszcze muszę kupić piersi kurze i 1-y tydzień bedzie zaplanowany.
    Muszę się tylko zdecydować, czy zrobić Startera, czy wypróbować tę nową wersję w postaci 1 Fazy.... hmmmm..... Wtedy będę wiedziała, jakie sery zakupić. No i lecę dziś kupić chlebek na zakwasie i bagietkę wiejską.

---------- Wiadomość dodana o 07:06 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 07:00 ----------

A tak w ogóle..... niech żyje wpływ księżyca w fazie ubywania....... lalalalala
    MASZKULECZKA
    Dieta DUKANA od 03/01/2009: 91,1-70 kg

Tu jestem: MASZKULECZKA na Dukanie
    Tu jestem 2: CHRONODIETA-forum

Awatar blathin
    Mieszka w
    Katowice

Cytat Zamieszczone przez maszkuleczka Zobacz posta
    Muszę ZOSIU popatrzeć, czy mamy gdzieś te soki w Łodzi, bo póki co nie wpadły mi w oko, ani nazwa, ani opakowanie. A Ty gdzie je kupujesz????
    Tereniu ja je kupuję w Auchan, ale myślę, że to można szukać we wszystkich marketach lub zdrowej żywności

Awatar aisak102
    Wpisy na blogu
    23

Też nie widziałam soków Słonecznej Tłoczni - ale i ich nie szukałam
    Czasami grzeszę i w sklepie kupuję sobie szklaneczkę świeżo wyciśniętego/odwirowanego soku np. z marchwi/buraka albo grapefruita, ale zawsze mam poczucie winy, że to sok a nie cały owoc/warzywko

Podziwiam Cie Tereniu za planowanie posiłków ... ja ciągle dość przypadkowo wyławiam rzeczy, które mogę dopasować do diety, ale ja się chyba już nie zmienię

Awatar maszkuleczka
    maszkuleczka jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Łódź

Cytat Zamieszczone przez aisak102 Zobacz posta
    Też nie widziałam soków Słonecznej Tłoczni - ale i ich nie szukałam
    Czasami grzeszę i w sklepie kupuję sobie szklaneczkę świeżo wyciśniętego/odwirowanego soku np. z marchwi/buraka albo grapefruita, ale zawsze mam poczucie winy, że to sok a nie cały owoc/warzywko

Podziwiam Cie Tereniu za planowanie posiłków ... ja ciągle dość przypadkowo wyławiam rzeczy, które mogę dopasować do diety, ale ja się chyba już nie zmienię
    KASIU WSPAKOWA,

Toż taki sok jest wspaniały i pyszniutki, więc po co te wyrzuty sumienia ???

Posiłków to ja nie planuję.... dzielę jedynie na porcje kupione mięso, bo lubię sobie rano przed pracą przygotować świeże rzeczy, a nie mam ochoty codziennie ważyć czy odżyłkowywać mięsa. MOgę się na to zdobyć 1-2 razy w tygodniu.... hihihihi....
    MASZKULECZKA
    Dieta DUKANA od 03/01/2009: 91,1-70 kg

Tu jestem: MASZKULECZKA na Dukanie
    Tu jestem 2: CHRONODIETA-forum

Awatar kania79
    kania79 jest nieaktywny Znany na forum

Teresko jeśli jesteś dzisiejszą solenizantką to zdrowia i wszystkiego szczupłego,a jeśli nie to i tak powyższego i poooowooooodzenia starterowego

Awatar aisak102
    Wpisy na blogu
    23

Tak jest! Tereniu Wszystkiego najlepszego: zdrowia, szczęścia i spełnienia marzeń - i z okazji imienin i w każdym innym dniu

Awatar blathin
    Mieszka w
    Katowice

Tereniu wszystkiego najlepszego, z okazji a jeśli i bez okazji przyjmij, ściskam mocno

U mnie suwak aktualny, dieta się sprawdza ogólnie, tylko ten tydzień to taki na straty spisany... Mogę prowadzić startera, ale posiłki główne tylko z 1 i 2 tygodnia czasem wątróbka a podwieczorki mogę zmieniać z każdych 4 tygodni
    Ostatnio edytowane przez blathin ; 15-10-2011 o 14:24

Strona 42 z 47 PierwszyPierwszy ... 32 40 41 42 43 44 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów