Strona 44 z 47 PierwszyPierwszy ... 34 42 43 44 45 46 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 431 do 440 z 467
Like Tree2Lubią to

Wątek: CHRONODIETA dr Alain Delabos, czli jak odżywiać się zgodnie z zegarem biologicznym

Awatar Maa111
    Maa111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Spalding

Domyślnie Odp: CHRONODIETA dr Alain Delabos, czli jak odżywiać się zgodnie z zegarem biologiczn

Cytat Zamieszczone przez aisak102 Zobacz posta
    Pięć lat to piękny wiek i wcale nie jest powiedziane, że śpiewaczka na Patrysi nie wyrośnie, bo podobno to nie talent nie jest najważniejszy dla osiągnięcia sukcesu - a zapał i wytrwałość . Zapał już widać, bo śpiewa na całe gardło , jak jeszcze będzie to robić systematycznie ... to kto wie?
    tiaaa.... niektorzy rzeczywiscie talentu do zrobienia kariery najmniej zuzyli... hihi
    a wiek piekny, rzeczywiscie... wlasnie dzis mi powiedziala na przyklad ze jak jej nie wlacze bajek to sie wyprowadzi no to przynioslam jej walizke hihi

Awatar aisak102
    aisak102 jest nieaktywny Sławny na forum
    Wpisy na blogu
    23

Domyślnie Odp: CHRONODIETA dr Alain Delabos, czli jak odżywiać się zgodnie z zegarem biologiczn

Hej! Czy ktoś jeszcze chronodietuję, czy ostałam się sama?
    Na wypadek, gdyby to kogoś interesowało, to nadal trzymam się ogólnych zasad diety w zakresie rodzaju spożywanych pokarmów. Co do ilości, to mam nad tym lepszą kontrolę kiedy jadam w domu. Jeśli jednak jadam na mieście, to nie bardzo. Rozkład czasowy posiłków też mocni kuleje, ale to już jest wynikiem codziennych zajęć i wiele tu zmienić się nie da.
    Jeśli ograniczam jokery to waga wykazuje tendencje spadkową, ale nie jest to spektakularna utrata kilogramów. W sumie to jestem zadowolona, bo jem praktycznie wszystko ze świadomością, co mi wolno a co jest grzechem. Myślę, że dieta się u mnie sprawdza jako stały sposób odżywiania (to już chyba 3 miesiąc ją stosuję )
    Maszkuleczko, gdzie Ty podziała się nam?

Kasiek68 jest nieaktywny Znany na forum

a co tu tak pusto???????????? Maszkuleczko co z tobą?? zaginęłaś gdzieś? trzeba cię ratować? daj znać.....
    z Dukanem od 18.01.2010 (-24 kg) IV faza od 11.03.2011
    Nie pozwólmy by nasze nowe ubrania stały się za ciasne!!!!

Awatar aisak102
    Wpisy na blogu
    23

Cytat Zamieszczone przez Kasiek68 Zobacz posta
    a co tu tak pusto???????????? Maszkuleczko co z tobą?? zaginęłaś gdzieś? trzeba cię ratować? daj znać.....
    Ha! Kasiu, Terenia zajęta teraz własnymi sprawami to i wątek się nie rusza

Kasiek68 jest nieaktywny Znany na forum

Cytat Zamieszczone przez aisak102 Zobacz posta
    Ha! Kasiu, Terenia zajęta teraz własnymi sprawami to i wątek się nie rusza
    z jednej strony to może i dobrze,,,,bo jak przekroczymy 50 str to nas przeniosą, a wtedy Terenia mogłaby się nie odnaleźć....
    z Dukanem od 18.01.2010 (-24 kg) IV faza od 11.03.2011
    Nie pozwólmy by nasze nowe ubrania stały się za ciasne!!!!

Awatar aisak102
    Wpisy na blogu
    23

Prawdę rzeczesz
    Widać gadulstwo na forum jest karane przenosinami

Awatar maszkuleczka
    maszkuleczka jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Łódź

Witam serdecznie,

Gościem jestem w domu..... Mama w zastraszającym tempie traci pamięć, więc w zasadzie przeprowadziłam się do niej. Myślałam, że bezpieczniej się poczuje, jak zamieszkamy razem, ale widać pewne sprawy są od tego niezależne. Najgorsze, że coraz częściej się przewraca. Ze strachem myślę, co się może stać.

Przyszłość nie rysuje się różowo i nie mam głowy do forum i diet. Wybaczcie. Od czasu do czasu postaram się jednak zajrzeć.
    Pozdrawiam serdecznie.
    MASZKULECZKA
    Dieta DUKANA od 03/01/2009: 91,1-70 kg

Tu jestem: MASZKULECZKA na Dukanie
    Tu jestem 2: CHRONODIETA-forum

Awatar aisak102
    Wpisy na blogu
    23

Tereniu, sama się mamą opiekujesz, czy masz jakąś pomoc z zewnątrz?
    Mamie dużo zdrowia a Tobie też zdrowia i bezmiar cierpliwości

Awatar kania79
    kania79 jest nieaktywny Znany na forum

...wszystkiego dobrego Tereniu i spokojnego na Święta i Nowy Rok...

mt1107 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Olsztyn

Wszystkiego najlepszego Teresko i mimo wszystko Wesołych Świąt i szczęśliwego Nowego Roku

Strona 44 z 47 PierwszyPierwszy ... 34 42 43 44 45 46 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów