Strona 46 z 47 PierwszyPierwszy ... 36 44 45 46 47 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 451 do 460 z 467
Like Tree2Lubią to

Wątek: CHRONODIETA dr Alain Delabos, czli jak odżywiać się zgodnie z zegarem biologicznym

Awatar maszkuleczka
    maszkuleczka jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Łódź

Domyślnie Odp: CHRONODIETA dr Alain Delabos, czli jak odżywiać się zgodnie z zegarem biologiczn

Cytat Zamieszczone przez blathin Zobacz posta
    Szkoda Twojej pracy, ale lepszy spokój niż użeranie się z jakimiś bufonami...

Subskrypcje są tak: u góry na niebieskim pasku masz "Grupy wsparcia" jak najedziesz to wyświetli się lista i wtedy musisz najechać na "Szybkie menu" i tam już są "Subskrypcje tematów", które można kliknąć
    Dzięki ZOSIEŃKO.... jesteś jak zwykle n i e o c e n i o n a, a w moim aktualnym stanie umysłu pewnie bym tej subskrypcji sama nie znalazła. Buziaczki :-))
    MASZKULECZKA
    Dieta DUKANA od 03/01/2009: 91,1-70 kg

Tu jestem: MASZKULECZKA na Dukanie
    Tu jestem 2: CHRONODIETA-forum

mt1107 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Olsztyn

Domyślnie Odp: CHRONODIETA dr Alain Delabos, czli jak odżywiać się zgodnie z zegarem biologiczn

Pozdrowienia dla Tereski trzymaj się .

Awatar maszkuleczka
    Mieszka w
    Łódź

Cytat Zamieszczone przez mt1107 Zobacz posta
    Pozdrowienia dla Tereski trzymaj się .
    No jakoś staram się.... bo tak naprawdę nie ma innego wyjścia
    MASZKULECZKA

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Teresko! Co tam u Ciebie? Czesto o tobie mysle... Pozdrawiam serdecznie-Kasia

Awatar maszkuleczka
    Mieszka w
    Łódź

Cytat Zamieszczone przez kasiaogrodniczka Zobacz posta
    Teresko! Co tam u Ciebie? Czesto o tobie mysle... Pozdrawiam serdecznie-Kasia
    Dzięki KASIOGRODOWA..... Cieniutko u mnie pod każdym względem .... i fizycznie.... i psychicznie.... Staram się utrzymać na powierzchni, ale są momenty, że nie widzę w tym sensu, a i światełka w tunelu też nie widzę. Ten stan wiecznej sinusoidy nastrojów mnie po prostu wykańcza. Najgorsze, że lepiej nie będzie.... co najwyżej tylko gorzej.... eh

Mam nadzieję, że Ty się dzielnie trzymasz... wagowo .... oczywiście, ale przecież nie może być inaczej u tak modelowej dziewczyny Pozdrawiam serdecznie

Teresa
    MASZKULECZKA

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Witam!
    Tereniu-widze, ze tak jak ja od czau do czasu tutaj zagladasz. przakro mi, ze tak kiepsko sie czujesz-moze jednak nie powinno sie pisac, ze nie moze byc lepiej atylko gorzej? Przeciez tak naprawde nigdy tego sie nie wie co nam zycie jeszcze przyniesie...
    Zycze ci kochana, z serca calego na te wiosenne swieta wiary i optymizmu- odwrocenia zlej passy i usmiechu losu

U mnie tez troche zawirowan zdrowych, po operacji w syczniu(wyciecie macicy) moj pecherz i jelita dalej strajkuja-chce wrocic do pracy ale troche mam z tym problemow. Wierze jednak, ze jakos sie to ulozy. Pozdrawiam serdecznie-Kasia

Mieszka w
    Olsztyn

Teresko trzymam kciuki tyle przeszłaś trzeba mieć nadzieje nie zawsze tylko burze , słońce też czasem świeci (jaka mądrala ze mnie) ale i ja mam wzloty i upadki jesteś rozsądną kobietą choć bardzo wrażliwą . Pozdrawiam serdecznie Małgorzata

ViolaPianola jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Wrocław

Witam was serdecznie, dzisiaj przez zupełny przypadek natrafiłam najpierw na chronodietę, a później na stronę "diety.pl"...Jak większość normalnych kobiet odchudzam sie od lat. Z róznym skutkiem...Chronodieta to absolutnie dieta dla mnie, i mam zamiar zgubić na niej zbędne kilogramy...Mam nadzieję, że propagatorka tej diety, a zarazem założycielka tego wątku, uporała się ze wszelkimi problemami życia, i od czasu do czasu zajrzy tutaj wspierać niedoświadczonych w tej diecie nowicjuszy

Mieszka w
    Olsztyn

Cytat Zamieszczone przez ViolaPianola Zobacz posta
    Witam was serdecznie, dzisiaj przez zupełny przypadek natrafiłam najpierw na chronodietę, a później na stronę "diety.pl"...Jak większość normalnych kobiet odchudzam sie od lat. Z róznym skutkiem...Chronodieta to absolutnie dieta dla mnie, i mam zamiar zgubić na niej zbędne kilogramy...Mam nadzieję, że propagatorka tej diety, a zarazem założycielka tego wątku, uporała się ze wszelkimi problemami życia, i od czasu do czasu zajrzy tutaj wspierać niedoświadczonych w tej diecie nowicjuszy
    Tak sobie myśle że nawet gdy Tereski nie będzie długo (bo wróci wierze w to ) po dokładnym przeczytaniu i analizie wątku na pweno będziesz wystarczająco wiedziała , powodzenia

Awatar sylla1980
    sylla1980 jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Kalisz

Witam bardzo serdecznie, zasilona w wiedzę teoretyczną mam zamiar od dnia 9 lipca ( po urlopie ) rozpocząć starter diety . Bardzo było by mi miło gdyby pojawiło się więcej chętnych zastosowania tej diety osób ... pozdrawiam

Strona 46 z 47 PierwszyPierwszy ... 36 44 45 46 47 OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów