MASZKULECZKA
Dieta DUKANA od 03/01/2009: 91,1-70 kg
Tu jestem: MASZKULECZKA na Dukanie
Tu jestem 2: CHRONODIETA-forum
Pozdrowienia dla Tereskitrzymaj się .
MASZKULECZKA
Dzięki KASIOGRODOWA..... Cieniutko u mnie pod każdym względem .... i fizycznie.... i psychicznie.... Staram się utrzymać na powierzchni, ale są momenty, że nie widzę w tym sensu, a i światełka w tunelu też nie widzę. Ten stan wiecznej sinusoidy nastrojów mnie po prostu wykańcza. Najgorsze, że lepiej nie będzie.... co najwyżej tylko gorzej.... eh
Mam nadzieję, że Ty się dzielnie trzymasz... wagowo .... oczywiście, ale przecież nie może być inaczej u tak modelowej dziewczynyPozdrawiam serdecznie
Teresa
MASZKULECZKA
Witam!
Tereniu-widze, ze tak jak ja od czau do czasu tutaj zagladasz. przakro mi, ze tak kiepsko sie czujesz-moze jednak nie powinno sie pisac, ze nie moze byc lepiej atylko gorzej? Przeciez tak naprawde nigdy tego sie nie wie co nam zycie jeszcze przyniesie...
Zycze ci kochana, z serca calego na te wiosenne swieta wiary i optymizmu- odwrocenia zlej passy i usmiechu losu
U mnie tez troche zawirowan zdrowych, po operacji w syczniu(wyciecie macicy) moj pecherz i jelita dalej strajkuja-chce wrocic do pracy ale troche mam z tym problemow. Wierze jednak, ze jakos sie to ulozy. Pozdrawiam serdecznie-Kasia
Teresko trzymam kciuki tyle przeszłaś trzeba mieć nadzieje nie zawsze tylko burze , słońce też czasem świeci(jaka mądrala ze mnie) ale i ja mam wzloty i upadki
jesteś rozsądną kobietą choć bardzo wrażliwą
. Pozdrawiam serdecznie Małgorzata
Witam was serdecznie, dzisiaj przez zupełny przypadek natrafiłam najpierw na chronodietę, a później na stronę "diety.pl"...Jak większość normalnych kobiet odchudzam sie od lat. Z róznym skutkiem...Chronodieta to absolutnie dieta dla mnie, i mam zamiar zgubić na niej zbędne kilogramy...Mam nadzieję, że propagatorka tej diety, a zarazem założycielka tego wątku, uporała się ze wszelkimi problemami życia, i od czasu do czasu zajrzy tutaj wspierać niedoświadczonych w tej diecie nowicjuszy
Witam bardzo serdecznie, zasilona w wiedzę teoretyczną mam zamiar od dnia 9 lipca ( po urlopie) rozpocząć starter diety . Bardzo było by mi miło gdyby pojawiło się więcej chętnych zastosowania tej diety osób ... pozdrawiam