Strona 3 z 15 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 5 13 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 146
Like Tree2Lubią to

Wątek: Uwierzyć w siebie!

Awatar MarchefK
    MarchefK jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Konin

Domyślnie Odp: Uwierzyć w siebie!

Gdzieś przeczytałam, że w trakcie odchudzania waga może nawet skoczyć lekko w górę, gdy człowiek wykonuje jakieś ćwiczenia, bo rośnie tkanka mięśniowa. Ale! Ponoć zastępuje ona miejsce tłuszczyku, więc trzeba dać sobie czas.
    Zawsze miałam słomiany zapał i chciałam efektów od razu. Surowe przestrzeganie ONZ co prawda przyniosło mi szybko utratę wagi, ale tylko na brzuchu i ..."tam gdzie nie trzeba". Tyłek - niewzruszony.
    Dziś powiem Ci tak- cierpliwości I rób a6w ;p

Awatar Ithil
    Ithil jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Gliwice

osobiście wolę 8 min abs , weidera próbowałam kilka razy i 6 ćwiczenia nie umiem zrobić

---------- Wiadomość dodana 03-09-2011 o 09:25 ---------- Poprzednia wiadomość dodana 02-09-2011 o 13:11 ----------

ja dziś obudziłam się z nową motywacją do działania. Niestety cierpliwość nigdy nie była moją zaletą, ale tym razem wspomogę się mnóstwem zajęć, tak żeby nie myśleć ani o diecie, ani o tym czy chudnę czy nie. Plan jest 5-dniowy, więc nie widzę dla siebie wymówek, żeby go nie wykonać

Awatar Ithil
    Mieszka w
    Gliwice

wczoraj byłam na zakupach, pani z sklepie powiedziała, że "takie ogromne uda, na pewno da się jakoś zamaskować". Nie powiem, zrobiło mi się strasznie przykro, ale dało też do myślenia.
    Schudnę, tym razem schudnę! Teraz niedługo wyjeżdżam, więc się bardzo pilnuję, na wyjeździe różnie bywa, nie będę chodzić i kręcić nosem, a po powrocie dieta pełną parą. Zobaczę jak mi się ułoży grafik w pracy i dopasuje jakieś zajęcia ruchowe

Rose85 jest nieaktywny Znany na forum

Witaj po weekendzie
    Wyjątkowo dyplomatyczna ta sprzedawczyni...
    Głowa do góry. Po to tu jesteśmy, żeby wspólnie działać i wierzę, że prędzej czy później każda z nas osiągnie zamierzony cel
    Moja weekendowa dieta była...niezbyt udana , zapisałam się do jednej z akcji, zaczynającej się od dziś, więc przyznaję, że jeszcze na koniec troszkę sobie odpuściłam. Ale dzisiaj już przystopuję, nie mam wyjścia
    Udanego dietetycznie (i nie tylko) dnia życzę

Awatar Ithil
    Mieszka w
    Gliwice

na zakupach była ze mną siostra i ona też przechodzi na dietę, tą co ja, więc teraz godzinami będziemy wisieć na telefonie i rozmawiać o diecie każda motywacja dobra. U mnie dietowo tak sobie, niby nie jem wcale dużo, ale jednak nie za zdrowo. Dochodzą różne problemy i dopadł mnie leń, że hej. Nic, a nic mi się nie chce :P

---------- Wiadomość dodana 07-09-2011 o 01:27 ---------- Poprzednia wiadomość dodana 06-09-2011 o 09:29 ----------

niestety przed wyjazdem mam tyle rzeczy na głowie, że nawet nie wiem w co ręce włożyć, jest 01.25 i w końcu mam czas usiąść przed komputerem i to tylko dlatego, że muszę rachunki popłacić
    niestety dieta nie idzie za dobrze, wpadło bounty ;/ Po powrocie będzie dużo lepiej, mam wielką motywację, jak nigdy przedtem. Wszystko sobie ułożę i do końca września mam zamir zobaczyć 64 na wadze

Awatar Ithil
    Mieszka w
    Gliwice

Osiągnęłam wagę 67 kg ;/ zmieniam suwak, nie ma co się dalej okłamywać. Teraz wyjeżdżam, tydzień będę bez internetu. Po powrocie biorę się mocno za siebie, mam już plan diety, jak mi się uda wygmerać pieniądze to zacznę też chodzić na siłownię. Jadę odciąć się od wszystkiego, ale i tak będę się pilnować i robić brzuszki

p.s. obwód pasa: 83 cm ;/

Awatar Ithil
    Mieszka w
    Gliwice

wróciłam i to pełna motywacji i energii, na razie nie weszłam na wagę, bo miałam problemy z toaletą. Zaraz się zbieram na zakupy, póki w lodówce jest tylko mleko i światełko

Rose85 jest nieaktywny Znany na forum

Cześć!
    Jeśli chodzi o mój ostatni tydzień - hmm... Raczej mało udany. Waga pokazuje ciut więcej niż ostatnio, cóż. Bardzo zależało mi, żeby zrzucić coś do końca września. Zostały 2 tygodnie. Gdyby tak stracić ze 2 kg...
    Będzie dobrze? Musi być!
    A jak u Ciebie po weekendzie?
    Miłego dnia
    Ostatnio edytowane przez Rose85 ; 19-09-2011 o 06:59

Awatar Ithil
    Mieszka w
    Gliwice

witam!
    a ja się bardzo wzięłam za siebie po weekendzie weekend miałam strasznie intensywny, 2 spotkania i to z jedzeniem, ale byłam dzielna od wtorku, czyli teraz 3 dzień pilnuję się na diecie. Wykupiłam sobie dietę w internecie, mam nadzieję, że coś z tego wyjdzie. Przynajmniej jest mi łatwiej, bo ktoś mi mówi co mam jeść i nie muszę się tym martwić
    nastawiam się psychicznie na wizytę na basenie. Nie lubię, ale wiem, że mi się przyda i na kolano i do zrzucenia kg

---------- Wiadomość dodana 23-09-2011 o 06:48 ---------- Poprzednia wiadomość dodana 22-09-2011 o 10:34 ----------

Wczoraj niestety zaliczyłam wtopę, bo przynieśli do pracy pączki, zła byłam na siebie, ale dziś weszłam na wagę i nie odbiło się to większą katastrofą, widać dostałam drugą szansę Teraz idę szykować jedzenie na cały dzień

---------- Wiadomość dodana o 10:46 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 06:48 ----------

Cytat Zamieszczone przez Rose85 Zobacz posta
    Gdyby tak stracić ze 2 kg...
    misja do końca września: zgubić 2 kg! czas start!

Awatar Ithil
    Mieszka w
    Gliwice

ostatnio mam mało motywacji do pisania, ale to nie znaczy, że się poddałam. W weekend trochę sobie odpuściłam, ale teraz mam inne postanowienie. Muszę wytrwać tydzień bez wpadek, to jest moja droga do sukcesu. Później pójdzie już z górki

Strona 3 z 15 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 5 13 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów