To jest kontynuacja wątku: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
To jest kontynuacja wątku: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
A jednak wyszło:)
O sobie nie będę tu pisała, bo jakby ktoś miał chęć, to tylko kliknie w linka STARY WĄTEK ( w sygnaturce ) i tam ma wszystko, a nawet więcej;)
Tak więc nieznajome osoby zapraszam na stary wątek( link w sygnaturce ), a znajome wiedzą o mnie bardzo dużo:)
Szkoda mi starego Forum, ale jako że Forum to My, więc jestem dobrej myśli:)
Nie było mnie znowu bardzo dawno, dużo pracy, a wolny czas kradnie mi moja tajemnicza pasja;)
Ale o tym forum i o Was zawsze pamiętam i ciepło myślę:)
U mnie dieta wisiała na kołku dość długo, od niedawna wróciłam znowu do codziennych ćwiczeń, staram się trochę bardziej dietować.
Aniu, oczywiście, że Cię pamiętam Krajaneczko moja:D
Pozdrawiam wszystkich serdecznie:love:
Tak bardzo Ciebie brakuje na tym forum-Twoich wpisów,Twojego optymizmu i uśmiechu.Proszę zaglądać co jakiś czas....no proszę!!!
Tajemnicza pasja?A to mnie zaciekawiłaś......chyba nie zasnę myśląc,co tam porabia nasz Bikuś
A moją pasją jest teraz wnusia -jak zajrzysz znowu,to w albumie są fotki Gabrysi
Mirabeluś, nawet jak mnie nie ma, to i tak o Was będę pamiętała
A moja pasja, oj może kiedyś o tym napiszę, poświęcam temu prawie cały wolny czas, o ile taki się znajdzie
Pozdrawiam serdecznie![]()
ps
A Twoja wnusia, prześliczna![]()
To ja czekam niecierpliwie na info o pasji -tutaj czy na pv.Kocham ludzi z pasją
Ja czasu mam mało na rozwijanie zainteresowań,na hobby.....staram się to zmienić.
Buziaki
Mirabellko, u mnie to bardziej pasja niż hobbyAle niech to pozostanie moją słodką tajemnicą narazie
Coś się tu na Dietce pozmieniało chyba, jakieś podzielone wątki, za bardzo nie wiem o co chodziNo ale może kiedyś ogarnę
Buziaki:*![]()
My tu same nie wiemy o co chodzi,bo szefostwo nas nie poinformowało.Pozamykali stare wątki,a pootwierali nowe.........może tamte za długie były?Forum ostatnio szwankowało.Problemem jest,że nawet jak kogoś masz w subskrypcjach,to ciężko go znaleźć,bo jako właściciel wątków figuruje ADMIN!
Pasja/hobby to dla mnie to samo i czekam.........na wyjaśnienie tajemnicy.A ja zabieram się za haft krzyżykowy i zabrać się nie mogę-czasu brakuje,a jeszcze dni takie krótkie.
Buziaki