Powodzenia na kole!!!!!!!!!
Wiesz, ze ja i tak uwazam, ze masz swietna figure, wstawisz jakies nowe fotki?
Buziaki :*
Powodzenia na kole!!!!!!!!!
Wiesz, ze ja i tak uwazam, ze masz swietna figure, wstawisz jakies nowe fotki?
Buziaki :*
Wpadam z rewizytawalcz dzielnie, a cholerna waga spadnie. choc w naszym przypadku, przy takim bmi juz nie jest to takie proste. ja osobiscie najchetniej pozbyla tluszczu z tylka i nog. no coz... walczymy! buzka!
zepsuł mi się aparat w telefonie więc nie mam nic nowegow sumie wyglądam gorzej niż przy tej samej wadze na wiosne - brak ćwiczeń robi swoje
nom niestetya u mnie jeszcze dochodzi do tego bariera psychiczna
ale trzeba walczyć
patofizjo jest głupienie mam już na to siły
---------- Wiadomość dodana 17-11-2011 o 07:12 ---------- Poprzednia wiadomość dodana 16-11-2011 o 22:07 ----------
Spadek mam![]()
dzisiaj waga łaskawa pokazała 62.9kg
Lecę na zajęcia, trzymajcie kciuki bo mam koło![]()
hej laska
z ciebie niedlugo kosci zostana
ale zimno za oknem,2 st wszystko oszronione ,kawa na stole stoi![]()
Najważniejsze to żeby się nie poddawać,Kawusia u Joli
Moja walka z kilosami - Grupy Wsparcia Dieta.pl
Moja walka z kilosami - Część 6
Gratuluje spadku kochana. Ja mam jutro wazenie- waze sie co piatek. tez chcialabym sie pozbyc tej cholernej 3 posrodku. Ja mam bariere psychiczna jak juz zejde do 60- ni cholery nie moge zejsc jeszcze nizej. no coz spinamy dupke i walczymy. Milego dnia!
I jak tam koło ?
poszło po Twojej myśli?
zostawiam dietkowego pozdrawiacza
i zmykam pracowac dalej![]()
WIEDŹMOWY CEL OSIĄGNIĘTY - OD VI 2015 STABILIZACJA WAGI - BORN TO BE WILD !!!!
Link do mojego wątku - TU WALCZĘ Z DEMONAMI .::. FOTKI MOTYWACYJNE - KLIK
"Between my fears and dreams..."
No cześćkoło było jedną wielką masakrą
potraktowali nas dość niefajnie, były pytania o to czego nie było na wykładach i na ćwiczeniach, nie wiem skąd skoro w rozpisce do koła nie było np. patofizjologii bólu
a o to pytali.
pytań było tylko 20 więc są marne szanse![]()
postaram się do Was zajrzeć dzisja ale na jutro mam mega ilość materiału z mikrobów więc nie wiem czy dzisiaj śpię
teraz idę spróbować zrobić własny ser topiony ale jakoś nie widzę przy tym, dam znać jak nie zjaram stancji
P.S. zrobiłam sobie dwa suwakicel raczej nie do osiągnięcia do świąt ale jakoś tak mobilizująco na mnie działa
w końcu i tak 58kg to jest właściwy cel
![]()
Gratuluje spadkow
Niestety... patofizjo to wlasnie jest masakra...
anom anomwyniki mają być jutro o 15:00 więc czekam na wyrok
zrobiłam ser, ale wyszedł chyba bardziej twardy niż topiony, ale w smaku całkiem całkiem
mikroby wzywają![]()