Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 43

Wątek: Mój pamiętnik odchudzania:))

chaima Guest

Domyślnie Odp: Mój pamiętnik odchudzania:))

Nio juz sie lepiej czuje) Dzisiaj juz sie odbył orbitrek 60min) przedtem wypilam kawę Ricore z cukrem (jak mowilam kawy nie wypije bez cukru), a po treningu 2 kanapeczki z szynka z indyka i pomidorem0
    Rowerek wyczyszczony i siąde na nim podwieczorkiem)) ciekawe czy dam rade tyle!!!)

Awatar keiko
    keiko jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Strzałkowo

Hej ja zaczęłam 10 listopada,wzrost 164, waga 70
    i też kawę z cukrem piję, a do herbaty słodzik!!!!! kup sobie słodzik, z kawa jest niedobry ale do herbaty się nadaje
    Powiedz mi co to jest ten ORBITEK?

chaima Guest

MMM słodzika nie wezmę bo ogladalam program angielski gdzie wykazali ze slodzik jest gorzej przyswajalny niz zwykly cukier) a poza tym cukier tylko do kawy teraz bede bralam) naucze sie pic herbate bez cukru)
    a orbitrek mmm to jest rower eliptyczny, duzy stepper z rączkami)) wpisz hasło na google znajdziesz duzo tego) i polecam ten sprzet)

chaima Guest

to mamy podobnie co do zrzucenia wagi) ja zeszłam do 65.4 ale wzroslo do 66.2 wiec wspierajmy sie))
    pisz jak Ci idzie))

Awatar keiko
    Mieszka w
    Strzałkowo

Najlepsze jest to że moja waga zawsze była tak 53 kg, po pierwszym dziecku waga 60-wyglądałam okej przecież zawsze nie będę wyglądać jak bym miała 18 lat urodziłam drugie dziecko i po miesiącu schudłam do 60 kg!!!!! samo bez odchudzania.......ale ze to było lato, pifffko, grilek....i 10 kilo jak by mi ktoś podłożył:P ja w życiu tyle nie ważyłam!!!! no jedynie w ciąży....ale to co innego.Wniosek jest taki ze muszę zadbać o siebie bo zapuścić się jest łatwo..... dla zdrowia tragicznie.

Co do słodzika-wiesz we wszystkim prawie jest chemia itp....ale nie jem go nie wiadomo ile by mi zaszkodził czy naprawdę były jakieś problemy z przyswajaniem, mojej kumpel dietetyczka powiedziała ze niektórych słodzik przeczyszcza...więc chyba z tym przyswajaniem nie jest tak tragicznie:P, ale używaj cukru jeśli wolisz tylko mniej słodź,np jedną płaską, a kawę to ja sypie dwie płaskie

chaima Guest

hehe kawę pije teraz lekką Ricore (ciezko nawet nazwac kawą hehe) z jedna plaską lyzka cukru) a ja tyle waze tylko ze dzieci jeszcze nie mamD a co bedzie jak przyjda dzieci? heheh a za jakieś 1-2 latka planuje:PPP mąż wczoraj wyskoczyl mi z tesktem "chce byc ojcem" hehhehe co oczywiscie do niego nie podobne, bo zawsze ja marudzę:PP

nom dietka dzisiaj jest wg mnie ok::
    Dieta:
    Ricore z cukrem2 kanapki z szynką z indyka i pomidorem, zielona
    Zupa pomidorowa, owocowa
    3 jabłka, zielona

Trening:
    60min orbitrek
    60min rower
    40min pas brzuch
    40min pas pupa
    60min spacer

)

Awatar keiko
    Mieszka w
    Strzałkowo

bardzo dużo ćwiczysz, wiesz ja nie chcę cię wprowadzać w błąd ale wydaje mi się ze takie intensywne treningi nie zmniejszą Twojej masy ciała, a spalanie kcal zamieni się w budowanie mięśni..
    Mi mąż powiedział jak biegałam w lato że tak codziennie to wcale nie jest za dobrze..no chyba że jestem sportowcem..bo waga staje w pewnym momencie, i zaczynasz budować sobie masę nie tłuszczową a mięśniową" a nam chodzi o to by schudnąć.
    co prawda nie chcemy mieć wiszącej skóry, ale najpierw chudnięcie + te 60 min dziennie ćwiczeń a potem rzeźbienie sylwetki

chaima Guest

jestem swiadoma tego) w ogole na poczatku zawsze spalamy tluszcz a potem budujemy miesnie czy tego chcemy cyz nie) miesnie sa ok heheh

Awatar swieta666
    swieta666 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Warszawa

hej

cos dzisiaj cieniutko z jedzonkiem? czy mi sie wydaje

milego wieczorku

chaima Guest

ajc jestem zła no cieniutko ale tak mi pasowało ale popsulam dzien z ziemniaczkami smazonymi:// brat sobie zazyczyl, zrobilam ile chcial a ze juz nie mogl to mu dokonczylam porcję ze 2 ziemniaczki w plasterki zjadlam WRRR:///

Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 ... OstatniOstatni