Strona 4 z 51 PierwszyPierwszy ... 2 3 4 5 6 14 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 503
Like Tree46Lubią to

Wątek: chcę schudnąc!!! - Część 1

Awatar bajeczna_grubaska
    bajeczna_grubaska jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Pruszcz Gdański
    Wpisy na blogu
    1

Domyślnie Odp: chcę schudnąc!!! - Część 1

Grubasku to, że bolą Cię łydki to norma, jeśli dawno nie ćwiczyłaś, przecież w końcu te mięśnie praktycznie najbardziej pracują podczas tych ćwiczeń

Awatar grubasek33
    grubasek33 jest nieaktywny Znany na forum
    Wpisy na blogu
    5

Witam

Jeszcze tylko jutro i wolne Ale fajny tydzień

W sumie to wolałabym aby uda mnie bolały, a nie łydki. W końcu nie chciałabym aby mi się jakoś bardzo łydki umięśniły i ostatnio już ćwiczyłam na mniejszym obciążeniu. Wczoraj machałam prawie do północy (ale 40 minut, podczas oglądania Wojewódzkiego). Po powrocie z pracy zdrzemnęłam się, później on przyjechał, później trochę popracowałam i nie było czasu by wcześniej wejść na orbiego

Waga nareszcie ruszyła i straciłam trójkę. Dziś było 72,7kg, a pewnie jutro @, więc już mi lepiej, choć szczerze, to mam już problemy z doborem stroju do pracy przy takiej wadze. Wszystko takie ciaśniejsze się zrobiło. Wiadomo dlaczego. To ja jestem trochę większa. Ale już z tym walczę.

Awatar dolinalotosu
    dolinalotosu jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    opole
    Wpisy na blogu
    6

przyszałam ,poczytałam ,nie mam weny do pisania ale pozdawiam i ściskam

annahanna5 jest nieaktywny Sławny na forum

Cytat Zamieszczone przez grubasek33 Zobacz posta
    To ja jestem trochę większa. Ale już z tym walczę.

Awatar grubasek33
    Wpisy na blogu
    5

Witam

Ostatni dzień w pracy, a taki nerwowy. Wyobraźcie sobie, że koleżanka z pracy "na już" chciała abym coś wrzuciła na stronę. Powiedziałam, że zrobię na poniedziałek, bo robienie tego w szkole zajmuje 2 razy więcej czasu, a ja nie bardzo go mam. To poszła do dyrekcji, a jak wiecie szefowi się nie odmawia. Ale byłam wkurzona. Wróciłam do domu później i jeszcze, to co miałam zrobić dziś zostało na następny tydzień.

@ nadeszła, więc trochę gorzej się dziś czułam.

A dzień zapowiadał się tak dobrze, bo waga spadła. 72,4kg.

A w supermarkecie takie tłumy, jakby sklepy na kilka dni zamykano

Zapał do ćwiczeń na orbim naprawdę mam. Jak już wejdę, to nie mogę zejść. Tylko tak jeszcze trochę jeszcze trochę i pedałuję

Pozdrowionka

Awatar bajeczna_grubaska
    bajeczna_grubaska jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Pruszcz Gdański
    Wpisy na blogu
    1

Zawsze ludzie szaleją w sklepach, nawet jak tylko przez jeden dzień mają one być zamknięte... nie rozumiem tego szału:P
    Koleżanka sama mogła wsadzić na stronę skoro taka niecierpliwa jest...:/

Awatar grubasek33
    Wpisy na blogu
    5

Cytat Zamieszczone przez dolinalotosu Zobacz posta
    co do Twojego Pana to powiem krótko ,NIE CZEKAJ ,NIE MARZ ,MÓW CZEGO CHCESZ, RÓB CO CHCESZ, jakby mi przyszło rozpoczac nowy zwiazek oj byłby on inny ,inny!!!!

Nieco zastosowałam dziś powyższą radę Dolinki i porozmawiałam z moim mężczyzną poważnie i... głowa mnie boli.
    Trochę żałuję, że doprowadziłam do takiej rozmowy, a trochę jestem zadowolona. Spytałam się go jak widzi naszą przyszłość. I dalej rozmowa potoczyła się tak, że On poczuł presję, że ja to już chcę razem zamieszkać (a przeciez kiedyś o tym mówił) i chcę mieć dziecko, a ja mam wyrzuty sumienia, że do tego doprowadziłam. A przecież nie powinno tak być, prawda? Tak teraz siedzę i myślę, że to dziwne, że facet czuje presję, jeśli zaczyna się rozmowa na ten temat. Powiedział jednak, ze jak najbardziej chce ze mna zamieszkac i chce miec normalna rodzine I jak wyremontuje mieszkanie to bedzie to mozliwe. To chyba maly sukces, nie? Faceci jednak sa inni. W sumie to pierwszy raz tak dlugo powaznie rozmawialismy o nas.
    Ostatnio edytowane przez grubasek33 ; 05-01-2012 o 22:26

annahanna5 jest nieaktywny Sławny na forum

Cytat Zamieszczone przez grubasek33 Zobacz posta
    W sumie to pierwszy raz tak dlugo powaznie rozmawialismy o nas.
    I to chyba był dobry krok Grubasku- Chudasku...Powinnaś wiedzieć na czym stoisz?

Awatar dolinalotosu
    dolinalotosu jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    opole
    Wpisy na blogu
    6

o kurcze ..................
    czuje sie troszke winna ale bardziej dumna......

uwazam,ze bardzo dobrze postapiłaś i słusznie zauważyłaś...niestety zatapianie się w zwiazku jest błedem,trzeba mieć dalej swoje życe,swoje plany ,swoje marzenia
    Tak działają faceci, Twoj remotuje...jak się ułózy ze z Tobą to dla Ciebie ,a jak z inną to dla innnej ....a nam się wydaje ....bo interpretujemy zachownia mężczyzn jak nam pasuje, gdy dochodzi do rozmowy....okazauje się często ze sie mylimy i ze oni widza żzycie ,świat prościej a przed wszstkim nie zamykają się dla jednej osoby,cenią wolność w bardzo szerokim rozumieniu.................

Awatar grubasek33
    Wpisy na blogu
    5

Cytat Zamieszczone przez bajeczna_grubaska Zobacz posta
    Koleżanka sama mogła wsadzić na stronę skoro taka niecierpliwa jest...:/

Właśnie nie mogła, bo ja piszę to jeszcze w języku html. Nie chce mi się przerabiać całej strony, aby mozna bylo tak jak w wordzie. Przeciez na to potrzeba masy godzin. Wiem, że dokument z Worda można przerobił łatwo na html, ale jakbyśmy tak robili to strona wyglądałaby jak śmietnik, a ona ma pewien styl, tło, czcionki itd.
    A sytuacja wyglada tak...jak odmowilam czulam sie zle, jak zrobilam tez czulam sie zle, ze nie potrafilam byc uparta.

Strona 4 z 51 PierwszyPierwszy ... 2 3 4 5 6 14 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów