Strona 49 z 51 PierwszyPierwszy ... 39 47 48 49 50 51 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 481 do 490 z 503
Like Tree46Lubią to

Wątek: chcę schudnąc!!! - Część 1

Awatar dolinalotosu
    dolinalotosu jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    opole
    Wpisy na blogu
    6

Domyślnie Odp: chcę schudnąc!!! - Część 1

Chudzinko
    jakoś nie mogę zgodzić sie z Twoim mysleniem o grubasach mając 75 -85 kilo jestem w siódmym niebie i w życiu o sobie grubas bym nie powiedziała....
    no i wszystko bym dała, bym mogła wazyc tyle co Ty teraz i jeśc tak jak Ty teraz jesz

NAPRAWDE!!

Awatar grubasek33
    grubasek33 jest nieaktywny Znany na forum
    Wpisy na blogu
    5

Dolinko oczywiście, że możesz mieć swoje zdanie I myślę, że gdybyś z 60kg przytyła do 75kg, czyli 15kg, to byś powiedziała, że jesteś gruba. Tak jak pisała Waszka. Wszystko zależy od tego z jaką wagą miało się do czynienia przez dużą część życia. I w sumie cieszy mnie, że ludzie potrafią dobrze się czuć z wagą 75kg i się nie zamartwiają. Jesteśmy różni. Ja nie potrafię.

Możesz spróbować jeść tak jak ja Moja dieta ostatnio to jedzenie tego co lubię, ale w małych ilościach

Ja aż tak bardzo się nie męczę z taką dietą, choć chciałabym móc pozwolić sobie na więcej.

Jak na przykład wiem, że będę jechać do mamy na obiad albo z koleżankami mam zaplanowane wyjście do restauracji, to nie jem śniadania albo jem coś małego np. kefir.
    Ostatnio edytowane przez grubasek33 ; 12-05-2013 o 09:26

Awatar bajeczna_grubaska
    bajeczna_grubaska jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Pruszcz Gdański
    Wpisy na blogu
    1

Też mam zamiar wybrać się na ten film!! Domyślałam się, że musi być bardzo smutny Dla mnie w Twoim menu jest za dużo słodyczy, a za mało pełnowartościowych posiłków, ale skoro chydniesz na tym to nie mogę się przyczepić, tyle że powinnaś łykać jakieś witaminy, suplementy bo coś mi się zdaje, że nie dostarczasz organizmowi wszystkich potrzebnych do prawidłowego funkcjonowania elemntów.

Awatar grubasek33
    Wpisy na blogu
    5

Zdaję sobie sprawę, że mój sposób odżywiania może być dla kogoś dziwny, nieodpowiedni. Ale jednak ja tak jedząc nie zadręczam się za bardzo tym, że jestem na diecie i do tego chudnę. Ciężko mi zrezygnować ze słodyczy, więc sobie na nie pozwalam, żeby się na nie nie rzucić wieczorem i następnego dnia nie odnotować wzrostu wagi o kilogram.

Nie jem tak codziennie. Przed chwilą zjadłam talerz zupy jarzynowej z kilkoma małymi kawałkami mięsa. Na obiadek tak koło godziny 16.00 mam zamiar zjeść surówkę z buraczków i kopytka Kolacji raczej nie będzie. Chyba, że pucharek z galaretką albo wypad z moim M na lody

Postanowiłam pisać co jem. Może niedozwolone u mnie na diecie jedzonko, ale w małych ilościach.

Często też popijam multiwitaminę, taką do rozpuszczenia w szklance wody. Bardzo mi smakuje. Niestety ostatnio mi się skończyła i dopiero dziś uzupełniłam zapasy
    dolinalotosu lubi to.

AnnaMaria1987 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    warszawa
    Wpisy na blogu
    4

Chudasku a jaką multiwitaminkę pijesZ? ja najbardziej lubię to z biedronki dobra jest nawet na sucho smakuje jak visolwit;P

ja myslę że jesli dobrze ci z takim sposobem dietkowania to stosuj go ważne żeby były efekty nie??/
    Zostawiam serdeczne pozdrowienia i buziaki! Życzę SIŁY I SAMOZAPARCIA w nadchodzącym tygodniu!:*

Awatar bajeczna_grubaska
    bajeczna_grubaska jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Pruszcz Gdański
    Wpisy na blogu
    1

Oj chyba jesteś mocno zapracowana, bo coś Cię nie ma!! Słonko pięknie święci, więc trzeba się ładnie pilnować z dietką

AnnaMaria1987 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    warszawa
    Wpisy na blogu
    4

Chudasku aż tak zapracowana jesteś??? jak się miewasz kochana??

Pozdrawiam Cię serdecznie z popołudniową kawusią!:* udanej reszty dnia!!

Awatar grubasek33
    Wpisy na blogu
    5

Cytat Zamieszczone przez AnnaMaria1987 Zobacz posta
    Chudasku aż tak zapracowana jesteś??? jak się miewasz kochana??
    Niestety praca mnie kocha. W poprzednim tygodniu miałam aż 34 lekcje. W tym tygodniu chyba skończy się na 32. Miałam też wczoraj konsultacje dla rodziców do 18.00. A w poniedziałek z mamą jednego ucznia 1,5 godziny gadałam. Do tego przygotowujemy z koleżanką taki matematyczny dzień w szkole. Zaczęło się już wystawianie proponowanych ocen. Tyle tego, że już wczoraj późnym wieczorem to mi się płakać chciało, bo już mi się spać chciało, a ja jeszcze miałam coś do zrobienia, do pracy oczywiście. Na szczęście niedługo będzie dłuższy weekend z Bożym Ciałem. I później wakacje. Dam radę.

I to nie jest tak, że przecież tylko pracuję, bo na szczęście mój M prawie codziennie mnie odwiedza, a jak się spotykamy, to ja pracą się wtedy nie zajmuję I całe szczęście, że go mam, bo inaczej, to bym chyba chodziła bardzo zdołowana. I dzięki niemu jest zachowana u mnie jednak równowaga pomiędzy pracą, a życiem osobistym. A tak długo mojego M szukałam A w weekend planujemy wypad do Torunia do mojego brata

Choć tak naprawdę, to praca z dziećmi sprawia mi dużo radości i w szkole nie widać po mnie, że jestem zmęczona. Zmęczenie dopada mnie wieczorem.

Waga poszła w górę.
    67,3kg. Trudno. I tak nie jest taka zła. Za chwilę pewnie spadek odnotuję Ciągle staram się pilnować, ale za dużo klusków w tym tygodniu jadłam

A multiwitaminę też najczęściej kupuję w Biedronce

Buziaki
    Ostatnio edytowane przez grubasek33 ; 15-05-2013 o 16:48

Awatar waszka
    waszka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Ursynów / Kołbiel
    Wpisy na blogu
    1

No Cię pokonałam, bierz kochana tyłek w troki sama wiesz, że warto, lato idzie, sukienki czekają

Awatar grubasek33
    Wpisy na blogu
    5

Zbieram się Waszko, zbieram Ciuchy już po części ładnie leżą, więc motywacja mniejsza Ale będę dążyć dalej do celu
    Chcę być szczuplejsza, ale już nie nazywam się grubaskiem, tylko chuda Trzeba sobie w głowie poprzestawiać

A dziś
    66,4kg. Suwak prawie dogoniony.
    AnnaMaria1987 lubi to.

Strona 49 z 51 PierwszyPierwszy ... 39 47 48 49 50 51 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów