Strona 7 z 7 PierwszyPierwszy ... 5 6 7
Pokaż wyniki od 61 do 65 z 65

Wątek: Zimowa walka x_x

Awatar eskimos
    eskimos jest nieaktywny Nowy na forum

Domyślnie Odp: Zimowa walka x_x

Szósty dzień!

Czuje się świetnie, dzisiaj zjadłem pangę i połowę chudego serka wiejskiego (fuj, już tego nigdy nie kupie). Wypiłem litr coli zero (ta, ta wiem), i kilka szklanek mleka 0%.

---------- Wiadomość dodana o 22:03 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 20:26 ----------

Jednak zjadłem jeszcze 5 plasterków chudej szynki! Och. Chciał bym żeby jutro 81 kg było.. Może do końca ferii 79 się zrobi a jak zobaczę 7 na wadze to będę najszczęśliwszym człowiekiem na świecie ;d.

---------- Wiadomość dodana 31-01-2012 o 13:01 ---------- Poprzednia wiadomość dodana 30-01-2012 o 22:03 ----------

81 kg . Równiutkie. Jeszcze 11 kg do stracenia. Dzisiaj 7 dzień fazy uderzeniowej, jeszcze 3 dni i rozpoczynam 5 dni proteiny 5 dni proteiny + warzywa, lub system 1/1, jeszcze zobaczę!

Awatar Ttrida
    Ttrida jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Szczecin

powodzenia

Awatar eskimos
    eskimos jest nieaktywny Nowy na forum

80 kg.

Wiadomość, która została wpisana jest zbyt krótka. Musi zawierać co najmniej 50 znaków.

---------- Wiadomość dodana 03-02-2012 o 03:02 ---------- Poprzednia wiadomość dodana 02-02-2012 o 11:48 ----------

3 w nocy. Ech ta bezsenność . No cóż, przemyślałem kilka spraw dotyczących odchudzania.

Dzisiaj ostatni dzień fazy uderzeniowej, jak do tej pory przez te 10 dni schudłem 3 kg. Do 70 kg zostało 10 kg, od jutra faza naprzemienna, będę jadał systemem 1/1 czyli 1 dzień czystych protein a 1 protein z warzywami. (Pewnie skończy się tak że w jeden dzień na obiad będę jadł mięso, a w następny same warzywa na patelni i tak dzień w dzień, ale cóż - uroki bycia facetem i braku umiejętności gotowania ;D)
    To był chyba najdłuższy nawias jaki zrobiłem w życiu haha.

Dobra, nie mogę na worku ćwiczyć, bo zamontowany mam w garażu. Mam ferie, i przez tą temperaturę jedynym moim wyjściem z domu jest pójście na zakupy . (I ew z kolegami gdzieś). Więc od dziś będę codziennie po 30 min skakał na skakance, może to coś przyspieszy.

Ale te 10 dni szybko minęły, nawet nie miałem ochoty przerwać diety ^^. Wszystko poszło banalnie, czuje się świetnie

Dobra, pora spać dobranoc.

---------- Wiadomość dodana o 03:03 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 03:02 ----------

3 w nocy. Ech ta bezsenność . No cóż, przemyślałem kilka spraw dotyczących odchudzania.

Dzisiaj ostatni dzień fazy uderzeniowej, jak do tej pory przez te 10 dni schudłem 3 kg. Do 70 kg zostało 10 kg, od jutra faza naprzemienna, będę jadał systemem 1/1 czyli 1 dzień czystych protein a 1 protein z warzywami. (Pewnie skończy się tak że w jeden dzień na obiad będę jadł mięso, a w następny same warzywa na patelni i tak dzień w dzień, ale cóż - uroki bycia facetem i braku umiejętności gotowania ;D)
    To był chyba najdłuższy nawias jaki zrobiłem w życiu haha.

Dobra, nie mogę na worku ćwiczyć, bo zamontowany mam w garażu. Mam ferie, i przez tą temperaturę jedynym moim wyjściem z domu jest pójście na zakupy . (I ew z kolegami gdzieś). Więc od dziś będę codziennie po 30 min skakał na skakance, może to coś przyspieszy.

Ale te 10 dni szybko minęły, nawet nie miałem ochoty przerwać diety ^^. Wszystko poszło banalnie, czuje się świetnie

Dobra, pora spać dobranoc.

Awatar Ttrida
    Mieszka w
    Szczecin

dobrze, ze chcesz cwiczyc
    na dukanie sie nie znam wiec jak juz wcesniej wspominalam - nie bede sie wypowiadała za duzo.

Awatar Ttrida
    Mieszka w
    Szczecin

i jak tam?
    jakis zastoj? Co tam sie dzieje u Ciebie?

Strona 7 z 7 PierwszyPierwszy ... 5 6 7

Uprawnienia umieszczania postów