@ ZMIANA PLANÓW!!!
DIETA DUKANA!
Waga: 83 kg
FAZA I - 25 stycznia - 3 lutego [-3kg]
Waga: 80 kg
FAZA II - 4 lutego aż do osiągnięcia 70 kg!
@ ZMIANA PLANÓW!!!
DIETA DUKANA!
Waga: 83 kg
FAZA I - 25 stycznia - 3 lutego [-3kg]
Waga: 80 kg
FAZA II - 4 lutego aż do osiągnięcia 70 kg!
Ostatnio edytowane przez eskimos ; 03-02-2012 o 03:06
A masz zamiar coś ćwiczyć? 1200kcal, dla faceta, to malutko...
Witam. Też mi się wydaję, że to malutko.
Zależy też wszystko od trybu życia jaki prowadzisz, ale może jednak warto do tych 1500 dobijać?
Jestem zwolenniczką wybierania po prostu tego co zdrowsze i ruchu. Wtedy najlepiej się chudnie i samopoczucie jest świetne.
Pozdrawiam i wytrwałości życzę.
TUTAJ JESTEM -----> WRACAM DO FORMY PO CIĄŻY - zmagania młodej mamy
Spokojnie, to przecież nie jest tak mało
Co do ćwiczeń, to na-razie nie, ale jak dobiję do mniejszej wagi, to na wiosnę mam zamiar zacząć biegać... Jeżeli po 2 tygodniach tego 1200 kcal, będę czuł się źle, to zwiększę ilość
Samopoczucie się nie liczy, mogę chodzić zdołowany cały czas, byle chudnąć ^^ - przydało by mi się to.
Dziękuje za wpisy , życzę wszystkim miłego dnia.
Tak właśnie mam zamiar zrobić ^^, jakoś dam sobie radę.
Mała aktualizacja ,
Powoli kończy się 5 dzień mojej diety . W każdym z tych dni, nie przekroczyłem limitu kalorii 1200 kcal. Czuje się elegancko, jestem ciekawy ile kg schudnę do 1 marca .
I jeszcze jedna rzecz, chyba baterie mi się w wadze wyładowały (piszę LO gdy na niej staje), wie ktoś gdzie można takie kupić? (Wyglądają tak jak takie do zegarków na rękę, tylko że około 5 razy większe).
Pozdrawiam Eskimos
W kiosku? super dzięki (:!
Jutro pochodzę i może akurat będą mieli, w końcu 6 stycznia ważenie.
Też życzę Ci powodzenia
mam takie pytanko powiedz co cie zmotywowało żeby się odchudzać Mój M tez powinien trochę zgubić ale on jak to mówi nie musi się odchudzać bo to jest dla bab "a facet jak wygląda lepiej jak go wiatr nie przewraca" Tylko że jego to już i wichura miała by problem z przewróceniem he he he