A ja sobie poczytuję książkę "Oficerowie i dżentelmeni"- o życiu prywatnym i służbowym kawalerzystów Drugiej Rzeczpospolitej. Wciągające- na tyle by nie robić nic pożytecznego...
A ja sobie poczytuję książkę "Oficerowie i dżentelmeni"- o życiu prywatnym i służbowym kawalerzystów Drugiej Rzeczpospolitej. Wciągające- na tyle by nie robić nic pożytecznego...
oj mieli wtedy hulaszczy tryb zycia, pijacy i hazardzisci, ale za to i powazanie mieli i to sie działo wśród oficerów zostawało między nimi Eh teraz nie ma takiego szacunku jak kiedyś i się sami oficerowie tak między sobą nie szanują jak kiedyś
Aniuhaniu
Dobry wieczór! Melduję, że założyłam nowy domek tu: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] Komu nie po drodze z Facebookiem lub innym forum - zapraszam. Wydaje się bardzo miłe i przyjazne to miejsce. Tu już nie chcę.
Zaglądam tylko na chwilę, bo przede mną biegana niedziela. Już mam za sobą odśnieżanie, za chwlę biegnę go kościoła, potem lekcje, potem popołudnie w internacie. A wszystko to porozdzielane godziną czy dwiema przerwy...
ANIU
dziękuję za wiadomość u mnie na wątku o Twojej Babci, jest tak jak napisałaś
dziękuję też za troskę o mnie
przepraszam ze sie nie odzywałam ale rzeczywistośc mnie przerosła
pozdrawiam ,ściskam
nie potrafię zmnienić linka do watku bo nie potrafie dogrzebac się edycji podpisu
---------- Wiadomość dodana o 09:33 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 09:13 ----------
cofnęłam się do 12 strony u Ciebie ,Aniu teraz czas opadania napięcia i ogromnych stresów kilku miesiecy a prawie roku, jeszcze teraz wysiłek końca semestru....rozumie Twoje wyczerpanie
ja z forum nie zniknę ,choć dzielnie wątków bardzo mnie denerwuje a szczególnie to ,ze subskrybcje zniknęły z górnego paska
dobrego dnia!
Cieszę sie ogromnie Dolinko, że się pokazałaś na forum. Spróbuję Cię odnaleźć na forum...
wrzuciłąm linka do podpisu ,mozesz tędy
Znalazłam Cię Dolinko bez problemów. Muszę juz zamykać laptop, bo o 11 zaczynam lekcje... Postaram się zajrzeć w "przerwie obiadowej", a może i później, jeśli popołudnie będzie w internacie spokojne.