Strona 21 z 51 PierwszyPierwszy ... 11 19 20 21 22 23 31 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 201 do 210 z 503
Like Tree6Lubią to

Wątek: Moje trudne zmagania - Część 3

annahanna5 jest nieaktywny Sławny na forum

Domyślnie Odp: Moje trudne zmagania - Część 3

Trochę namieszałam dziś: pomyliłam godziny zapominając o zmianie planu, zamknęłam dziennik w swojej szafce, ale chyba udało mi się to wszystko naprawić. Teraz szybki obiad, a potem znów do pracy...

---------- Wiadomość dodana o 18:26 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 13:46 ----------

Dzieci na razie mało w internacie, więc przedzieram się przez stosy papierów. Na razie próbuję podgonic to co konieczne do zrobienia na koniec semestru, ale co chwila coś mnie stopuje. Brakuje mi wszystkich danych do tego, by wszystko wyprowadzic na czysto... Nie lubię takiego wielokrotnego wracania do tych samych spraw.

podstolina Guest

Hejka,hejka -pomocy!!!!Mam wiadomosc do odebrania i nikakiji nie moge sie tam dostac. Troche techniki i juz natychmiast sie gubie.a przez te wszystkie nowosci na forum (poki ie opanuje)to zglupieje doszczetnie. pozdrowka sle...

Podstolinko- już pisałam u Ciebie, że też mam problem z odbiorem prywatnych wiadomości. Mam nadzieję, że znajdzie się ktoś, kto nam podpowie jak je zobaczyc...

podstolina Guest

Wlasnie przeczytalam ..........................................

---------- Wiadomość dodana o 18:54 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 18:44 ----------

Chyha cos znalazlam.kliknij w siebie <annahanna5>otworzy sie <zajrzyj w profil>kliknij i zjedz w dol w napis Likes ...cos tam i masz cyferke napewno 1 kliknijw to i masz wiadomosc.

Podstolinko- jedną wiadomośc udało mi się tym Twoim sposobem otworzyc, następnej dalej nie mogę zobaczyc...

Awatar asiawoj1974
    asiawoj1974 jest nieaktywny Sławny na forum

aaa to i ja sie czegos nauczylam.. nie wiedzialam jak zajrzec w te wiadomosci a teraz mi sie udalo

Forum dzięki ciągłym zmianom wymusza naszą aktywnośc intelektualną. Uczymy się, rozwijamy, nie zastygamy w swojej wiedzy/umiejętnościach...

cattibrie jest nieaktywny Sławny na forum

oj tam oj tam mi tam te zmiany nie przeszkadzaja, ale lubie sie troche pomotac i nawet te nowe forum mi sie bardziej podoba

Cytat Zamieszczone przez annahanna5 Zobacz posta
    Brakuje mi wszystkich danych do tego, by wszystko wyprowadzic na czysto... Nie lubię takiego wielokrotnego wracania do tych samych spraw.

tez tego nienawidzę, wole skończyc jedno i brac sie za drugie, niz takie grzebanie sie w trzech rzeczach i branie za czwartą

Cytat Zamieszczone przez cattibrie Zobacz posta
    tez tego nienawidzę, wole skończyc jedno i brac sie za drugie, niz takie grzebanie sie w trzech rzeczach i branie za czwartą
    Mnie to też złości, zajmuje niepotrzebnie czas i powoduje, że zamiast jakiego takiego ładu w papierach mam niepotrzebny rozgardiasz. I zamiast zajmować się sprawami naprawdę ważnymi muszę wracać do pierdół...

Awatar asiawoj1974
    asiawoj1974 jest nieaktywny Sławny na forum

a też lubie mieć porządek w papierach.. ale tylko w pracy w domu już mam sajgonn
    Aniu udanego poniedziałku

Strona 21 z 51 PierwszyPierwszy ... 11 19 20 21 22 23 31 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów