6Lubią to
-
Odp: Moje trudne zmagania - Część 3
no kochana ale idziesz jak burzamoje gratulacje i szacun!!!!
musze sie zebrać i doganiać cie. bo ja się na moja wagę obraziłam i nie wchodzę a co niech se nie mysli małpa jedna!!!!!

-
Dopiero wróciłam ze szkoły- najpierw zespołowe układanie planu, potem szkolenie rady pedagogicznej. Zaraz się zbieram na zimowy wieczorny spacer, a potem na noc do pracy, gdzie oprócz normalnych zajęć czeka na mnie góra papierów. I jeszcze jakąś kolację muszę wymyśleć- lekką, sycącą.
-
Aniuhaniu też masz full roboty tak jak ja
miłej pracki kochana
-
Wróciłam ze spaceru- odliczając zakupy było jakieś 50 minut szybkiego spaceru po śniegu...
-
i co wymyslilas na kolacyjke? widze marsz dzisiaj bedzie
superr
-
o co robisz na kolacje, bo ja mysle o berlince i kromeczce chlebka
bo tak za mna paróweczki chodzą, a wieki juz nie jadłam 
o pracy nie wypowiadam sie, bo ja tez niewyrabiam na zakrętach
-
nie mowcie o jedzeniu please........
bo mi sie zaraz ssanie wlacza.........
-
Więc tak po cichutku, by nie drażnic Asi i jej kubków smakowych, powiem, że kolacja była bardzo swojska- dwie kromki chleba własnoręcznie przeze mnie upieczonego (po raz pierwszy w życiu- z otrębami, nasionami oleistymi itd.), kilka plasterków swojskiej kiełbasy (robiłyśmy przed świętami z siostrą) i buraczki (to znowu mój wyrób). I wyszło na to, że jestem Zosia- samosia.
-
Aniu zycze dobrej nocki 
a Twoj chlebek az u mnie pachnie
-
Skusiłam się na upieczenie po spróbowaniu chleba u sąsiadki. Dostałam od niej zakwas, przepis, skompletowałam produkty, wszystko wymieszałam, przez 15 minut wyrabiałam i upiekłam. Wbrew pozorom to nie było tak skomplikowane jak początkowo myślałam.
Uprawnienia umieszczania postów