A moja waga wreszcie poszła w dół Przetrzymałam ją!
Weekend zapowiada Ci się pracowicie, ja tym razem postanowiłam leniuchować
Od kiedy masz ferie?
A moja waga wreszcie poszła w dół Przetrzymałam ją!
Weekend zapowiada Ci się pracowicie, ja tym razem postanowiłam leniuchować
Od kiedy masz ferie?
Badania dowiodły, że szczęścia nie daje miłość, bogactwo czy władza, tylko dążenie do nieosiągalnych celów. A czymże jest dieta, jeśli nie tym?
Raz a dobrze! Jo-jo wykluczone!
Jestem nareszcie w domu. Po pracy, po odwiedzinach u wybierajacej się do szpitala sąsiadki siedzę w koszuli nocnej i ogladam jakąś powtórkę "Kuchennych rewolucji" i podczytuję wspomnienia z okresu I wojny światowej.
Ferie zaczynam 30 stycznia- więc jeszcze tydzień z okładem...
Ja tez siedze w pizamce
flanelowej i cos tam pije na goraco na przeziebienie
Aniu fajnie ze te ferie niedlugo odpoczniesz troszke
ferie a co to takiego bo ja cały czas w pracy i nie wiem nawet czy mi sie uda wykorzystac mój zaległy urlop z 2011 roku a mam 5 dni do wykorzystania bo kolega z pracy idzie na 11 dni, bo mam zaległy za to, ze przywalił L4 a teraz jego zona rodzi - jak ja tego nie cierpię dyskryminacji tego, ze ktoś nie ma męża i dzieci
Wchodzę wolno i bez pośpiechu w nowy dzień. Powinnam trochę ogarnąć dom, zrobić przepierkę i przede wszystkim trochę odpocząć po całym tygodniu pracy i przed zapracowanym weekendem. Waga dzisiejsza- prawie suwaczkowa czyli 94 kg. Znajomi, którzy mnie rzadziej widują, zauważają te zgubione kilogramy.
Świetna wiadomość!
skoro widzą, to znaczy, że sporo Cie ubyło!
a jak po ciuchach? widzisz różnicę?
zazdroszczę takich powolnych poranków, a własciwie za nimi tęsknię
Aniakuleczka
Nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że jego osiągnięcie wymaga czasu. Czas i tak upłynie...
Postanowiłam być aniąszpileczką!
Tak- noszę spokojnie te ciuchy, które wcześniej były gdzieś za ciasne, zbyt obcisłe, a teraz wyciagnęłam z głębin szafy wszystko to co czarne i jest w tej chwili dobre. Trochę się obawiam, że w tej chwili widać i te 10 kilogramów i zmęczenie tymi ostatnimi tygodniami.
Fajne uczucie gdy znanomi zauwazja zmainy
Aniu ja tez ma dzis troche sprzatania
milego dnia
ja tez chce juz wagi suwakowej
Na razie ciągle kawka, forum i telewizja, a bałagan nie znika... Sam nie chce- dlaczego?