4Lubią to
-
Odp: 65ismynumber
jesli masz obok siebie osobe która Cie wspiera i kocha to nie bedzie to nic trudnego
zapewniam Cie ze silna wola wystarczy w tej walce, a jakie cudowne uczucie ze z tych sukcesow mozna sie cieszyc razem.
---------- Wiadomość dodana o 18:12 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 18:09 ----------
moze ja tez powinnam sie wybrac na depilacje leaserową, masakra nie chcialo mi sie nic robic z wlasnym cialem, nie lubilam go, uwazalam ze jak jestem gruba to nie należą mi sie ladne ciuchy bo i tak cialo okropne i efekt marny, o cialo tez nie dbalam masakra. Teraz powoli zaczynam odzyskiwac pewność kobiecą i taką siłę wewnętrzną, ktora towarzyszyla mi kiedys
-
A ja lubię dbać o siebie mimo wagi
Mam koło siebie wspaniałego mężczyznę który nigdy nie wspomniał o mich kg a co wiecej - jak miesiąc temu powiedziałam mu ile przytyłam to się zdziwił
-
o szczęściara z Ciebie 
co prawda mój też nigdy jakoś szczególnie i celowo nie podkreślał mojej dużej wagi ale zbyt dyskretny i taktowny też nie
do dziś pamiętam jak mi było przykro jak nie mogłam kupić po ciąży dużego ładnego stanika a on stwierdził, że spyta w pracy najgrubszą koleżankę gdzie kupuje
no i jeszcze kilka takich akcji było... a ja potem beczałam po kątach hehe
z drugiej strony nigdy wcześniej nie widział mnie takiej jak na przykład teraz więc może i nie miał podstaw by wierzyć, że mogę coś zmienić
-
kupilam sobie dzisiaj koszulke do spania w rozmiarze 38, niebywałe
Good bye 40 
---------- Wiadomość dodana 10-02-2012 o 12:36 ---------- Poprzednia wiadomość dodana 09-02-2012 o 16:35 ----------
u mnie sukces w zasiegu reki, dzisiaj waga pokazała 65.5 kg, leci jak szalona bo szalony mam teraz czas, zdaje sobie sprawe ze nie jest to zdrowe ale lepiej ze nie mysle o jedzeniu niz bym miala sie obiadać. Mam nadzieje, ze najpozniej jutro wroce do normalnego zycia bo inaczej padnę!
-
Jezu zostalo Ci tylko 0.5 kg!!!!!!!!!!!!! zazdroszcxze
nie opuszczaj nas 
rzuc jakis przykladowy jadlospisik
-
moje jadlospisy sa do bani biorac pod uwage ostatni tydzien, i w zasadzie efektem extremalnie niehigienicznego trybu jest ten spadek :/ Ale ładne sałatkowe jadlospisy sa wczesniej i je polecam a teraz nawet sie nie przyznam do moich kulinarnych porażek
-
boshhhhhhhhhhhh kiedyż ja będę miała tylko 0,5 kg do celu? 
mam nadzieję, że dzięki zmianom jakie wprowadzam w końcu dojdę do końca tej drogi 
wracaj do równowagi Pomarańczko!
-
Ha! jak osiagne cel nr 1 czyli 65kg i utrzymam to zaczne etap 2 bo docelowo chcialabym widziec na wadze 60
-
Ja to bym już chciała mieć twoja wagę początkową :P
-
aaa to widzę Pomarańczko, że masz cel rozłożony na etapy
bardzo słusznie ..........................
Uprawnienia umieszczania postów