No i prosze 1 etap za mnądałam rade dobrnąc do 65KG a teraz musze robic wszystko zeby je utrzymąc w ryzach i nie przekroczyc tego magicznego progu
Od dzisiaj oficjalnie zaczynam walkę w etapie nr 2
![]()
No i prosze 1 etap za mnądałam rade dobrnąc do 65KG a teraz musze robic wszystko zeby je utrzymąc w ryzach i nie przekroczyc tego magicznego progu
Od dzisiaj oficjalnie zaczynam walkę w etapie nr 2
![]()
Ale szybko!!!!!!!!!!!!moze gdybym byla tak grzeczna i madra jak Ty, tez by mi tak poszło
GRATULUJE KOCHANA i zycze dalszych sukcesow![]()
wow! brawo!!!!!!!!!!!!
ja bym chciała zakończyć w końcu etap II i przejść do III hehehe![]()
Dzisiaj zjadlam juz troche lepiej niż ostatnio, i na całe szczęście ale nadal kiepsko ech mam duzo dużo dużo pracy i nie moge się w tym wszystkim poddać!
Dbam niesamowicie o to żeby nie jeść bzdur i wygrywam, ale musze zacząć więcej witamin jeść bo czuje ich niedobór.
przecież Ty sałatkowa dziewczyna jesteświtamin powinnaś mieć całą masę.... może sobie owoców dorzuć?
lecisz jak burza - Twoje dbanie daje bardzo pozytywne efekty
tak swoją drogą - ile czasu Ci zajął etap I?
Gratulacje !!!!!
Oby tak dalejTylko pamiętaj musi byc zdrowo
![]()
ech, moj nagly spadek wagi to efekt mocnych stresorów niestety a nie zdrowej diety, ale teraz wiele sie klaruje wiec znowu powoli zaczynam jesc zdrowo i w ogole zaczelam jesc....
na sniadanie byly 2 kartony wasa i jajko i odrobina majonezu
dzisiaj na obiadek był ryz, gotowana piers z indyka i surówka z czerwonej kapustyi jedna gotowana marchewka
![]()
oj malutko malutko........ proszę się koniecznie poprawić![]()
Tylko tyle ?? Maleńko
Oj bo się odbije efektem jojo![]()