Antidotum, nie tylko Ciebie trezba zbic ale i mnie
wogóle zróbmy masową "bitke"![]()
jutro poniedziałek, ładnie startujemy, razem sie bedziemy mobilizowac - wiosna tuz tuz!!!
a tym czasem dobrej nocki![]()
Antidotum, nie tylko Ciebie trezba zbic ale i mnie
wogóle zróbmy masową "bitke"![]()
jutro poniedziałek, ładnie startujemy, razem sie bedziemy mobilizowac - wiosna tuz tuz!!!
a tym czasem dobrej nocki![]()
Anti brawo za ćwiczenie i nastawienie, podoba mi się !![]()
I dobrze, ze ci sie podoba bo nie zamierzam go zmieniac
Dzisiaj -150 półbrzuszków + 30 minut rowerka.
Jedzeniowo tez było bardzo OK, daje sobie za ten dzien duzy plus.
Niestety jutro musze sie zważyc, poniewaz uczestnicze w akcji wiosennej,
i nawet nie wiecie jak mi z tym zle, i jak mi bdz ciezko po tym co zobacze na wadze.
Ale mam nadzieje, ze to mnie zmotywuje jeszcze bardziej, ze w koncu dostałam pożądnego kopa o nazwie :
TAK DALEJ BYC NIE MOZE
no i w koncu jestem osoba, ktora uwielbia widziec efekty swojej pracy, wiec czas jutro tego dokonac i wejsc na wage :<
To nie bdz miłe :<
Mam nadzieje, ze reszta dziewczyn równiez przezwycięża kryzys.
Łatwo nie bdz, ale musze odzyskac 7 z przodu, a jutro sie okaze jak daleko sie od niej odsunełam.
Ostatnio pije zielona herbatę. Jej zbawienne działanie w diecie to prawda ?
MIłego wieczoru
JUZ NIE Bd RZUCAC SŁOW NA WIATR, udowodnie , ze potrafie wygrac walke z samym soba
Ostatnio edytowane przez Antidotum01 ; 20-02-2012 o 19:38
Anti dasz radeU mnie tez kg do przodu ale pocieszam sie, ze to jedzenie zalgajace w jelitach. Poza tym nie marudz babo, bo ja to bym sie dala pociachac za te twoje 81kg
![]()
![]()
Na sportowo w marcu: rowerek, bieganie i zumba
Cel 1-> 88kg do 1 marca 2012 || Cel 2-> 80kg do 1 maja || Cel 3-> 72kg do 1 lipca ||Cel 4-> 65kg do 18 sierpnia 2012
Zrzucam brzuszysko, raz a dobrze :-) - 30kg
Na pewno się uda
Z wiosną i my nabierzemy coraz więcej siły, a więc skoro w zimie potrafimy nabrać takie mobilizacji, to potem będzie tylko łatwiej!
Słodkich snów
Ciacho wróciło![]()
"To, co dają za d a r m o, na ogół nic nie jest warte. "
- Małgorzata Musierowicz
Wolfinka a ja bym sie dala pociac za twoja 8fajnie anti ze rowerkujesz i brzuch meczysz, a jedzenie w koncu opanujemy
dzis sie nie zwazylam balam sie i jutro na bank na +
ja dzisiaj zapomniałam sie zważyc, ale jutro słowo harcerza - wejde na wage!
Witaj, chciałam Ci przesłać, dużo pozytywnej energii i słońca na dzisiejszy dzień. Pozdrawiam
Prawda, prawda. Ale to zbawienie przychodzi po regularnym stosowaniu.Ja często zaparzam sobie zieloną w dzbanku litrowym i tak popijam w ciągu dnia.
Anti, zrób sobie plan ćwiczeniowy na ten tydzień i się go trzymaj. A dietę stosuj taką, byś mogła ją kontynuować przez całe życie, a nie tylko przez góra 2 miesiące. A za tydzień kolejny plan ćwiczeniowy. Powoli, ale do celu...
Ściskam ciepło!
Uda się Anti uda !zobaczysz !
Też biorę udział w akcji, jak tam ważenie ? :P