Strona 1 z 15 1 2 3 11 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 143
Like Tree3Lubią to

Wątek: Antidotum wraca z nową dawką szczęscia !

Antidotum01 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Legnica

Domyślnie Antidotum wraca z nową dawką szczęscia !

Pozytywna nazwa tematu prawda ?
    Taka nie podobna do wiekszosci na tym forum.
    Ale nie mam zamiaru zaczynac kolejnego kroku w moim zyciu czyms negatywnym

Kochane tak bardzo Was witam <3333
    Wiem, ze pewna garstka Was kojarzy mnie z tematu "antidotum na nadwagę"
    który bezczelnie porzuciłam kilka miesiecy temu. Dziekuje wszystkim za pamiec, i
    przepraszam Was ze tak znikłam. Zaczne od przedstawienia sie pozostałym użytkownika i
    zaraz wyjasnie powód mojej nieobecności

A wiec mam na imie Dominika. 17 lat. Jestem młodą osobą która lubi aby zycie szło po jej mysli.
    Szybko przekonałam sie wiec , ze najtrudniejsza walka to ta z samym sobą.
    Od zawsze miałam nadprogramowe kg. 18 lipca 2011 roku weszłam na wage, gdy zobaczyłam 90 kg ( wzrost 173)
    przeraziłam sie. Ten dzien to był przełom, to byla jakas uwalniajaca sie magia ktora dała mi niewyobrazalna moc w walce ze soba . W ciagu dwóch miesiecy schudłam 10 kg. Dzielnie odchudzałam sie dalej, az w listopadzie doszłam do 76 kg . Nie wiem czy kiedykolwiek czułam sie tak dobrze we własnym ciele, lecz szybko zorientowałam sie ze cos jest nie tak. Moja wrodzona czujnosc i ostroznosc alarmowała. Szybko zorientowała , ze robie pierwszy krok do czegos złego. Kwestia wagi byla obsesja, pojawily sie mysli o wymiotach i tak dalej. Ten kryzys przezwyciężyłam, dajac sobie czas na oddech ( dlatego uciekłam z forum). Niestety los szykował kolejne zawirowania. tym razem sercowe. Czekało na mnie ogromne rozczarowanie, ktos bardzo mnie skrzywdzil. Pozniej byl sylwester i kolejne dylematy i rozterki. Az przyszedł ten dzien. 5 luty, w którym wszystkie złe drzwi zostały zamkniete i jestem gotowa na otworzenie nowych i stawianie czola kolejnym wyzwanią.

Wracam do Was z mniej wiecej waga 81,5 (dokladnie podam jutro i stworze nowy suwak). wzrost - 173 cm
    Czyli podczas tych kilku burzliwych msc efekt jojo podarował mi ponad 5 kg. ( z 14 zrzuconych)
    Ale to juz nie istotne. Zaczynam nowa walke i pamietam tylko o starych sukcesach
    MArzy mi sie waga 65 kg, i to ją ustawie sobie za cel. Który wiem, ze osiagne , nie wiem tylko kiedy
    Jedynym kłopotem jest aktywnosc fizyczna.
    Moje kolano jest podczas leczenia ( w piatek rezonans) a ostatnie mrozy sprawily ze chodzenie sprawia mi trudnosc.
    Takze poki co całkowicie rezygnuje z rowera i przynajmniej w najblizsze dni skupie sie na brzuszkach i sprobowaniu przetrwac pierwszego dnia a6w
    Moze jakis basen jak noga poczuja sie lepiej
    Dodam jeszcze tylko, ze jedyna dieta w jaka wierze jest Mż. i to ja wprowadze w swoje zycie
    Na szczescie zostało mi jeszcze wiele dobrych nawyków wypracowanych szybciej, takze teraz juz tylko do dzieła !

Zaczynaaaam

Ufff, jak zawsze rozpisałam sie, a teraz lecze zobaczyc co u Was słychac
    Pozdrawiam serdecznie.

Awatar MENA515
    MENA515 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Skierniewice
    Wpisy na blogu
    1

Domyślnie Odp: Antidotum wraca z nową dawką szczęscia !

Cześć Anti . Jak widzisz i na naszym forum zmiany zaszły Tylko moja waga wciąż ta sama całą zimę
    Ach,jak cię dawno z nami nie było. Oczywiście wracam na listę dopingujących Twoje odchudzanie . A jak tam kolanko? Była w końcu ta operacja??
    Buziaki kochana,miłej nocki Ci życzę .

09.03.2015 ----- 31.07.2015--- DO WYKONANIA OD ZARAZ
    Dzień za dniem raz słońce, raz deszcz... - Część 1

Awatar back_to_reality
    back_to_reality jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Warszawa

Czeeeeeeeeść Kochaaaaniee Będę tu i ja i mój pomocny kuksaniec od czasu do czasu
    Tęskniłyśmy bardzo!
    Cieszę się, że wszystko zaczyna się układać po Twojej myśli.
    Na pewno uda Ci sie osiągnąc te wymarzone 65. Na pewno, bo masz siłę, odwagę, zdrowe podejscie, motywację.. i nas
    Dobrze Cię rozumiem z ta obsesją. Sama jestem chyba w jej trakcie. Powoli wprowadzam zmiany - mam nadzieje że i mi uda się pokonac tą przeszkodę.
    Własnie, była ta operacja?
    Co do a6w. Tam się też nogi podnosi... nie będzie to źle wpływało na kolana? Poćwicz z hantelkami, może hula?
    dawny sukces 76->60. Teraz...hmmm 10 więcej. Pora działać.

Tu byłam 1 i Tu byłam 2
    TU JESTEM

Mieszka w
    Legnica

Widze widze i oprocz tego ze tak nam tną te tematy to chyba zmiany na forum wyszly na lepsze
    Oj Menus nie przejmuj sie , dobrze by bylo gdyby moja stała, a za to rosła
    Ale juz ja jej wyzej nie pozwole

Jesli chodzi o kolano to bylo zwiedzanie kolejnych miejscowosci w celu znalezienia porządnego lekarza .
    Wierzcie mi na słowo, ze nawet nastawiajac sie na prywatne leczenie sa to skomplikowane poszukiwania.
    POjechałam do ponoc swietnego lekarza, ktory chcial kroic mnie prawie na biurku i mimo calego prestizu jego kliniki i zadowolenia moich rodziców z takiego wyjscia nie dałam sie. Powiedzialam im jasno, ze jego teoria ( znowu łekotka) calkowicie do mnie nie przemawia, i ze nie zgodze sie nigdy zeby ten pan mnie operował. Mineło troche czasu, wszyscy musielismy ochłonąć i po slowach tego lekarza i rodzice po moim kategorycznym stwierdzeniu, ze nie pozwole sie tam operowac ( lekarz twierdzil ze moja noga nie wytrzyma nawet do ferii , chcial mnie operowac juz w listopadzie, zawaliłabym szkole) tak czy siak jest juz po feriach i zyje sobie dalej Nie dawno dostałan na miary na innego lekarza. I jestem dopiero po 1 wizycie u niego , ale jestem zadowolona. Po pierwsze powiedzial, ze kolano do nie okno zeby sobie tak otwierac, i ze operacja operacją, ale najpierw trzeba zrobic badania. Dostałam wiec skierowania na rezonans i ono ma byc ostatecznym powodem do decyzji. Mysle, ze w koncu znalazłam odpowiedniego lekarza. I zrobie to czego moje kolano bdz wymagalo.
    Jestem praktycznie przekonana , ze operacja bdz konieczna, ale po rezonansie bd miala o wiele wieksza pewnosc i nie popelnia juz bledu z przed roku. Bo wlasnie tego najbardziej sie bałam. popełnienia znow tego samego bledu ktory tak wiele mi kosztowal.
    Ale mam dobrego lekarza, w sobote rezonans , wiec teraz moze juz wszystko isc tylko w dobra strone

Dobrej nocy kochana

back_to_realitty---> ja tez teskniłam Co do a6w, robiłam juz, dobrze mi szlo, ale rozchorowałam sie i przestałam. A teraz własnie noga od okolo tygodnia nie daje mi normalnie funkcjonowac no i na pewno do poki nie bdz lepiej to za a6w nie wchodzi w gre
    Co do obsesji. Powiem ci kochana, ze nie zaluje ze wtedy przerwałam i wyszlam na prosta. W momencie gdy dieta zajmuje ci wiekszosc glowy , a wazenie to codziennosc jest cos nie tak. Zlapalam oddech, wyszlam z tego i bd pilnowala by nie wpasc znowu. A kg ktore załapałam sa wina nagromadzenia sie negatywnych wydarzen i tak dalej. Dlatego na pewno warto uwolnic swoja glowe od tego zeby odchudzanie bylo przewodnia myslą. I zycze ci zebys ty tez pokonała tą przeszkode <3
    Ostatnio edytowane przez Antidotum01 ; 05-02-2012 o 22:25

Awatar MENA515
    Mieszka w
    Skierniewice
    Wpisy na blogu
    1

Anti,trzymaj się cieplutko Idzie wiosna więc nastawiamy się na chudnięcie . Ja obiecałam sobie, że jeśli nawet nie schudnę na razie, to żebym już nie tyła...I oby tak zostało
    Dobrej nocki

Mieszka w
    Legnica

No i dobrze kochana Grunt to odpowiednie nastawienie
    A spadki tez przyjda z czasem
    Lece juz do łozeczka
    Miłej nocy wszystkim

Awatar ciastek_usuniety
    ciastek_usuniety jest nieaktywny Znany na forum
    Wpisy na blogu
    2

Antiiii!!!
    Tęskniłam
    I bałam się, że nie wrócisz, a tu takie pozytywne wydarzenie w ten niefajny poranek
    Dobrze, że w porę zauważyłaś, że dzieje się coś złego. Najlepiej mieć taką lampkę stopu, która się czasami zaświeca jak coś się przegnie

Tamten lekarz chciał Cię kroić tak bez żadnych badań? o.0
    Buziaki i miłego dnia!
    "To, co dają za d a r m o, na ogół nic nie jest warte. "
    - Małgorzata Musierowicz

Awatar MirjamM
    MirjamM jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Częstochowa
    Wpisy na blogu
    79

Anti ciesze sie ze wrocilas trzymam kciuki za Ciebie i zdrowie

Awatar Kebriens
    Kebriens jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Łódź

anti dobrze że jesteś ! ehh te paskudne joja ! teraz sie już im nie damy !
    Ostateczna walka z samą sobą, tym razem się uda !
    Cel do 8 maja:

Cel długoterminowy

Awatar MENA515
    Mieszka w
    Skierniewice
    Wpisy na blogu
    1

Witam. I jak dzisiaj nastrój? Masz nastawienie bojowe do walki z kilogramami? Jak tak, to zaczynamy . Miłego dnia!!!

Strona 1 z 15 1 2 3 11 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów