Strona 1 z 48 1 2 3 11 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 474
Like Tree27Lubią to

Wątek: ... Moj domek- Justaa42....

Awatar Justaa42
    Justaa42 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Torun

Domyślnie ... Moj domek- Justaa42....

Witam !
    Jestem jak wielu tu na forum...od zawsze sie odchudzam. Czasem jest z tym lepiej ,czasem gorzej. Nigdy nie korzystalam z wsparcia osob innych, zawsze sama ... Moze teraz jest wlasnie dla mnie ten czas ,zeby miec wsparcie . Od jakiegos czasu przegladalam forum i teraz jestem z Wami i mysle ze zagoszcze na dluzej...
    A jaka jestem...no coz , mysle ze normalna babka ,czasem wariatka ,czasem zlosnica a czasem idealna... Mam tu i owdzie za duzo sadelka ,ale mysle ,ze z Waszym wsparciem dam rade.
    No i jestem slabym komputerowcem... ale tlumacze to sobie ... ze babcia to moze nie na wszystkim sie przeciez znac....
    Zapraszam na pogaduchy ....

Awatar Basiamasia
    Basiamasia jest nieaktywny Znany na forum
    Wpisy na blogu
    9

Domyślnie Odp: ... Moj domek- Justaa42....

Justa jak najbardziej będziemy Cię wspierać Już dużo osiągnęłaś, więc potrafisz. Każdy potrzebuje wsparcia Zaglądaj, a na pewno się uda

Cel I(sierpień 2014) - do 8-meczki, Cel II(grudzień 2014) - do 7-meczki, Cel III - utrzymać

Awatar Justaa42
    Mieszka w
    Torun

Smile Odp: ... Moj domek- Justaa42....

W grupie zawsze razniej jest.....calkiem mile towarzystwo mozna tu spotkac....

Awatar anulka103
    anulka103 jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Golczewo
    Wpisy na blogu
    1

Miłe i pomocne we wspieraniu i dodawaniu otuchy i ja także będę cie wspierać i trzymać kciuki, trzymaj sie i zagladaj tu jak najczęściej

Awatar zosienka33
    zosienka33 jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Newquay
    Wpisy na blogu
    134

Witaj JUSTA !!!!
    zaprosilas mnie do grona znajomych wiec postanowilam odiedzic Twoj domek
    Bede wpadac i wspierac
    milego wieczorku

Awatar Justaa42
    Mieszka w
    Torun

Dzieki Zosienka za odwiedziny ! Jak sie ma wspolne cele to jakos tak lzej na duszy....Jesli inni moga ,to i ja moge.... tylko trzeba czasu i wytrwalosci....

Awatar Justyskaaa
    Justyskaaa jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Wrocław
    Wpisy na blogu
    2

i ja się doczłapałam ..dziś co prawda na moment - choróbska po nowym wątusiu ale będę wracać..sprawdzać jak idzie kochana ..

Awatar Basiamasia
    Wpisy na blogu
    9

No Justuś walcz, kochana walcz, bo za kilka kreseczek będzie inna cyferka z przodu A jak tyle dokonałaś, to nie ma innej możliwości - te 5,4 zniknie szybciej niż się spodziewamyJa na razie marzę o 9-teczce, ale widzę powoli na horyzoncie

Cel I(sierpień 2014) - do 8-meczki, Cel II(grudzień 2014) - do 7-meczki, Cel III - utrzymać

Awatar Justaa42
    Mieszka w
    Torun

No walcze ,walcze Basiamosia..... Ale znowu moja silna wola jest wystawiona na wielka probe..... Przyjezdzaja do mnie wnuki ,bedzie oczywiscie "totalna demolka " w mieszkaniu...ale co tam u babci wszystko mozna ,byle sobie krzywdy nie zrobic.... A ja jestem taka babcia od wszystkiego....
    Mam troche juz kg za soba ,bo zaczynalam juz od zeszlego roku ,jak mi waga pokazala 115 ,to zdebialam....i walczylam sobie powoli...potem przyszla operacja i w bolesciach juz mi sie tak bardzo nie chcialo dietkowac.... Ale wtedy radzilam sobie sama ,a teraz mam wsparcie z forum i to mnie "kreci".... i dodaje wiary w siebie !
    Wpadlam na chwile ,ale zaluje ,ze nie mam czasu ,zeby zajrzec do innych....Musze sie jeszcze "zrobic na bustwo" i wygladac jakos przyzwoicie.... poki jest jeszcze jakas szansa ,zeby sie chociaz tak poczuc... ha ha ha

Awatar Basiamasia
    Wpisy na blogu
    9

Ja jestem jeszcze na etapie dzieci nastolatków, ale wnuki - myślę, że też będę je rozpieszczać Podziwiam spadek - od 115 to już zrzucone 20, jeszcze raz i aż miło pomyśleć Tyle i ja poproszę
    Pozdrowionka, trzymaj się ciepło
    Żyjesz po wizytce? Babcia pewnie zmęczona, ale zadowolona Nowy tydzień, poproszę nie dawać się, trzymam kciuki
    Ostatnio edytowane przez Basiamasia ; 20-02-2012 o 09:11

Strona 1 z 48 1 2 3 11 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów