Strona 1 z 50 1 2 3 11 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 497
Like Tree81Lubią to

Wątek: W moim żywiole, czyli zakład do wygrania :)

Awatar Bullterror
    Bullterror jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    między W-wą a Olsztynem
    Wpisy na blogu
    8

Domyślnie W moim żywiole, czyli zakład do wygrania :)

No i w końcu mam własny wątek
    W pigułce o sobie - 24 lata, studentka na niewdzięcznym etapie pisania pracy inż, stan niezamężny zajęty, zapsiona, znerwicowana. Z wad bałaganiara, pijaczysko i oczywiście obżartuch W pakiecie widoczna nadwaga do zrzucenia, oraz tytułowy zakład do wygrania

To nie pierwsza moja próba zrzucenia wagi, nie pierwszy raz jestem na forum, ale odzyskałam to, czego mi od dłuższego czasu brakowało, żeby osiągnąć sukces: motywację Zaczęło się jak zwykle, "jezu, ważę już ponad 90 kilo, prawie wszystkie ciuchy zrobiły się za małe". W niedługim czasie, jako że kocham się zakładać i ta miłość ostatnio pozostaje niespełniona, wykluł się pomysł, żeby założyć się o coś z lubym, że do końca kwietnia zejdę poniżej 80 kg. To jednak było trochę za mało, mój zmysł zakładania się nie został odpowiednio połechtany, aż w końcu zakład przyjął formę ostateczną, a luby (ku swej radości lub zgubie ) go przyjął.
    Zakład tyczy oczywiście mojego odchudzania. Nagrodą za wygraną dla mnie jest szczeniak, którego i tak planowałam na przyszły rok szykując się na odkładanie w pocie czoła na ten cel funduszy - jeśli wygram, luby finansuje moje marzenie. Jeśli przegram, ja finansuję lubemu perkusję
    Warunki - do moich 25. urodzin, czyli do połowy września, chudnę do 65 kg, a potem utrzymuję wagę poniżej 68 kg minimum pół roku lub do zakupu mojej wygranej
    Jak zjadę do BMI w normie, czyli końca pierwszego suwaka, przewidziana mała przerwa na stabilizację; jak długa, to zależy od czasu jaki mi zostanie

Motywacja jest OGROMNA, przynajmniej na razie; zrzucone już tyle co widać na suwaku, czyli niby sporo, ale dużo więcej przede mną. Wsparcie będzie bardzo potrzebne jak zacznę się łamać czy będę miała kryzys; najbardziej boję się wszelkich wyjazdów tudzież imprez

Metoda dietowania jako że długofalowa, to jak najmniej stresująca spożywczo, a więc "żrę co dusza zapragnie, tylko mieszczę się w limicie kalorii". W skrócie - staram się odżywiać zdrowo, w granicach 1200-1400 kcal (w porywach do 1600-1700, wyjątkowo), ale jak bardzo chcę kluchy/czekoladę/frytki/cokolwiek, jem to - aby tylko zmieścić się w dziennym limicie.
    Z ćwiczeń - 3 razy w tygodniu solidny trening dywanowców i na rowerku stacjonarnym, po ok. półtorej godziny. Poza tym w miarę chęci jakieś tańce, spacery, plus jak będę mniejsza i kolana pozwolą to rozważam bieganie.

Dopalacze - codziennie po większych posiłkach CLA, 3 razy w tygodniu przed treningiem fat burner.

I tyle
    cattibrie lubi to.
    W moim żywiole, czyli zakład do wygrania
    Podróż 95 kg => 65 kg - ETAP II

Awatar Autkobu
    Autkobu jest nieaktywny Radny Dieta.pl
    Mieszka w
    HELL
    Wpisy na blogu
    11

Domyślnie Odp: W moim żywiole, czyli zakład do wygrania :)

No, wreszcie mogę cytować i buźkować ile chcę!

Cytat Zamieszczone przez Bullterror Zobacz posta
    Motywacja jest OGROMNA, przynajmniej na razie; zrzucone już tyle co widać na suwaku, czyli niby sporo
    Czas wszystko zmienia. Tak mówią, ale to nieprawda. Konieczne są czyny. Gdy nic się nie robi, wszystko zostaje takie jak było.

I just can't wait until tomorrow... because I get better-looking every day!
    Mój pamiętnik:Ogarniam jamę chłonącą i przełączam odkurzacz na niższe obroty!

_Sadystka_ Guest

Dzięki za linka
    dobry plan i motywacja:d trzymam kciukasy i 13 marca dołączam do Ciebie

Awatar furaga
    furaga jest nieaktywny Sławny na forum

no, nareszcie założyłaś wątek
    to szukanie Cię i włażenie na bloga było i dla mnie męczące

Perkusjaaaaaa
    własnie grają u córy na górze, chłopisko jej kupiło bo się napaliła na granie ale jakoś zapał minął

Awatar Ttrida
    Ttrida jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Szczecin

Auto sie z emotikonek uraduje
    fajnie, ze załozyłas watek, bede widziala, czy cos napisałas a nie filowanie twojego profilu non stop

Awatar Autkobu
    Mieszka w
    HELL
    Wpisy na blogu
    11

Cytat Zamieszczone przez Ttrida Zobacz posta
    Auto sie z emotikonek uraduje
    już się raduje

Blacki, a jaki szczeniaczek?
    Czas wszystko zmienia. Tak mówią, ale to nieprawda. Konieczne są czyny. Gdy nic się nie robi, wszystko zostaje takie jak było.

babajagawgalarecie jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Wrocław

Cześć!
    Widzę, że jesteśmy rówieśniczkami. Będę do Ciebie zaglądać! Ja bardzo chciałabym mieć kota, ale mam za małe mieszkanie, poza tym jeden ze współlokatorów ma alergię, więc zdecydowanie odpada. Możesz mi powiedzieć coś więcej o tych dopalaczach? Myślisz, że faktycznie pomagają spalić tłuszcz? Nie boisz się problemów z żołądkiem?

Awatar Bullterror
    Bullterror jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    między W-wą a Olsztynem
    Wpisy na blogu
    8

Druga świnia, a jaki

Chryste, jestem od wczoraj jak flak, dawno nie miałam takiego PMSa - na zmianę "zamorduję wszystkich" i "całe życie będę nieszczęśliwa, wszystko zje*ałam, w połączeniu ze spaniem po 15 godzin na dobę i mimo to byciu zdechlakiem. Dziś @ przyszła i mam nadzieję, że dojdę już do siebie...
    furaga lubi to.
    W moim żywiole, czyli zakład do wygrania
    Podróż 95 kg => 65 kg - ETAP II

Awatar youtka
    youtka jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Warszawa

Jestem "swiniolubie"

Przyprowadzilam moje pasozyty na wycieczke, zeby sie zadomowily na nowym terytorium

Ostro pojechalas z tym zakladem.
    Szkoda, ze mnie takie cos nie motywuje... jakbym chciala szczeniaka, to bym spod ziemi wykopala, ale kaska by sie znalazla i waga by mi w tym nie przeszkadzala.

Awatar Autkobu
    Mieszka w
    HELL
    Wpisy na blogu
    11

Cytat Zamieszczone przez Bullterror Zobacz posta
    Druga świnia, a jaki
    hahahaha, a ja głupia upewnić się chciałam chłopczyk też?

Strona 1 z 50 1 2 3 11 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów