Strona 2 z 8 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 80
Like Tree12Lubią to

Wątek: Mniej szeroka - Część 2

Awatar furaga
    furaga jest nieaktywny Sławny na forum

Domyślnie Odp: Mniej szeroka - Część 2

Cytat Zamieszczone przez youtka Zobacz posta
    - po tym kupnym to jestem wiecznie nienażarta, a po kromce mojego jestem pełna i zwyczajnie nie mam potrzeby dalej jeść
    potwierdzam w 100% chociaz czasem jeszcze ciepły i z masełkiem to jem z łakomstwa a potem zdycham w nocy

Wzięłam mój telefon i mym oczom ukazał się kalendarz z podłym napisem "Prima Aprilis" - no żeż w mordę co za podły żart losu,
    hahahahaha popłakałam się ze śmiechu

Awatar youtka
    youtka jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Warszawa

Tuz po 3ciej obudzilam sie, gdyz moja starsza wstala i wyszla trzepiac uszami. A na pewno jz pisalam, ze ogolnie to spie jak zabita, ale wystarczy, ze ktoras dziewczynka sie ruszy, nie mowiac juz, ze sie odezwie a jestem w pelni gotowosci na rownych nogach. Dodatkowo starsza nigdy bez szczegolnych okolicznosci nie postanawia opuszczac towarzystwa na rzecz samotnosci... ona za mna chodzi krok w krok wszedzie, byle minutki nie byc sama. Dlatego gdy wyszla nasluchiwalam, czy poszla sie napic i wroci, czy o co chodzi... niestety poszla, bo sama nie wiedziala co ze soba zrobic tak ja uszka rozpalone swedzialy. Wyczyscilam w trybie natychmiastowym, czego ona nienawidzi wiadomo, ale z nowym preparatem nawet spokojnie daje te uszy. Pozniej siedzialam i masowalam, drapalam, odwijalam uszy, zeby sie wentylowaly. Zabralam butle wody, gazetke i poszlam z nia siedziec w kuchni. Po 4 zaczela chyba odczuwac ulge, albo zmeczenie zwyciezylo, bo zaczela skladac glowke do spania. Jeszcze czasem trzepala glowa, uszy oklaple - wyglad sieroty i siedmiu nieszczesc w jednym z mina cierpietnicy. Tak o 4:20 niesmialo zaprosilam ja do spania w sypialni. W miedzy czasie oczywiscie mloda odprawila cyrk z zazdrosci. Wpychala sie miedzy mnie, a starsza. Kazala glaskac tylko siebie. Probowala wypchnac starsza od drapania... no dobra od 20' w koncu obie spia. Tylko ja nie spie. A ze luby spi, to nie wlacze swiatla, zeby sobie gazetke poczytac, to pisze

---------- Wiadomość dodana o 09:19 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 03:48 ----------

Cytat Zamieszczone przez AgnieszkaF Zobacz posta
    hahahahaha popłakałam się ze śmiechu
    No ten podlec pokazuje najbliższe zaplanowane wydarzenie (na ileś dni do przodu tylko, a nie że mi w styczniu wrześniowe pokaże), a że nic nie wpisałam do kalendarza, to mi pokazał Prima Aprilis. Ale najlepsze jest to, że ja o tej 5 nad ranem byłam tak zakręcona, że nie ogarniałam, czy to już jest ten dzień i w sumie dałabym sobie wmówić, że jest pierwszy. Dopiero jak wstałam po 7mej to stwierdziłam, że niemożliwe, bo przecież jest 27.03.

Ależ jestem dziś wypoczęta i kwitnąca Po 2-godzinnej przerwie w nocy w spaniu wstałam po 7mej. A dziś dalszy ciąg pracy fizycznej, czyli wynoszenie śmieci do kontenera. Dużo już nie zostało. Dziś dokończymy to wynoszenie.

Awatar Autkobu
    Autkobu jest nieaktywny Radny Dieta.pl
    Mieszka w
    HELL
    Wpisy na blogu
    11

Poprzednia wiadomość dodana o 03:48 ----------
    dżizas to niezłą noc miałaś

hahaha, a ja też się pośmiałam z telefonowego alarmu i prima aprilis, jeszcze jak sobie wyobraziłam reakcje lubego
    Czas wszystko zmienia. Tak mówią, ale to nieprawda. Konieczne są czyny. Gdy nic się nie robi, wszystko zostaje takie jak było.

I just can't wait until tomorrow... because I get better-looking every day!
    Mój pamiętnik:Ogarniam jamę chłonącą i przełączam odkurzacz na niższe obroty!

Awatar youtka
    Mieszka w
    Warszawa

Cytat Zamieszczone przez Autkobu Zobacz posta
    dżizas to niezłą noc miałaś
    Pisałam to o 4:48 ale forum jak zwykle ma problem ze zmianą czasu Wstałyśmy tuż po 3, a ja po 5 usnęłam, żeby wstać po 7

hahaha, a ja też się pośmiałam z telefonowego alarmu i prima aprilis, jeszcze jak sobie wyobraziłam reakcje lubego
    Tu sobie nie ma co wyobrażać - darł się tak, że go na końcu ulicy słyszeli.
    Za to jak już ogarniałam tę historię i opisywałam, to też się śmiałam. Tylko jak budzik zadzwonił, to mi wesoło nie było

Awatar waszka
    waszka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Ursynów / Kołbiel
    Wpisy na blogu
    1

Mój kunel cięzko rano zdziwiony, że ma iść na spacer, miska wieczorem też go zadziwia, że juz... więc daję godzinę później, czyli tak jak było

Awatar youtka
    Mieszka w
    Warszawa

Cytat Zamieszczone przez waszka Zobacz posta
    Mój kunel cięzko rano zdziwiony, że ma iść na spacer, miska wieczorem też go zadziwia, że juz... więc daję godzinę później, czyli tak jak było
    Ee to nie - moje zmieniły czas, zanim ja zdążyłam przestawić zegarki Bardzo im pasuje, że wstajemy wcześniej, one by terroryzowały skoro świt

Awatar waszka
    waszka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Ursynów / Kołbiel
    Wpisy na blogu
    1

mój jest oduczony
    dobrze wie, że próba obudzenia kogokolwiek odwróci się przeciwko niemu więc budzi tylko w sytuacjach "nagłych"

Awatar youtka
    Mieszka w
    Warszawa

U mnie są dwa problemy - pierwszy jest taki, że są rozpuszczone jak dziadowski bicz i mogą wszystko, z czego młoda chętnie korzysta. A drugi jest taki, że starsza może cierpieć katusze, ale się nie odezwie... czasem jej się zdarzy stęknąć, a zazwyczaj to młoda budzi, że starsza potrzebuje. Dlatego jak ona się tylko rusza do wyjścia z pokoju, to znaczy, że szybciej się gdzieś zesra w domu niż obudzi. Albo będzie cierpieć w milczeniu, dlatego ja jestem wyczulona na to i budzę się jak ona tylko wstaje. Zresztą - jak one budzą w nocy to zawsze w nagłym przypadku, a nigdy nie dla focha. A rano to już zupełnie co innego - spacer się należy, a po spacerze śniadanko

cattibrie jest nieaktywny Sławny na forum

dżisas po takiej nocy jak twoja to ja bym była mega nieprzytomna ale ja to lubie pospać i juz czekam na weekend oj czekam i sobie wtedy pośpię

Awatar furaga
    furaga jest nieaktywny Sławny na forum

, jeszcze jak sobie wyobraziłam reakcje lubego
    no ja się chyba z tego najbardziej śmiałam , nieźle musiał z ciebie wylać

Strona 2 z 8 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów