Strona 1 z 8 1 2 3 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 80
Like Tree12Lubią to

Wątek: Mniej szeroka - Część 2

admin jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Wrocław
    Wpisy na blogu
    23

Domyślnie Odp: Mniej szeroka

To jest kontynuacja wątku: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

admin jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Wrocław
    Wpisy na blogu
    23

Domyślnie Mniej szeroka

To jest kontynuacja wątku: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

Awatar youtka
    youtka jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Warszawa

Nie mam co pisać, to nie piszę. Nudy takie, że jak już napiszę, to sama z sobą konwersuję. Zupełnie bez sensu, to po co pisać? ;) Dialog wewnętrzny to ja mogę prowadzić bez pośrednictwa forum :lol:

W weekend upiekłam chleb żytni z piekarnika - wypróbowując funkcję grzania "hydropieczenie". Ciasto wyrabiałam ręcznie, ale warto było, gdyż chlebek był boski co najmniej :love: Dziś piekę następny, ale wyrobi ciasto maszyna. Drugi raz się w to wrobić nie dam :mdr:
    Dodatkowo zrobiłam dziewczynkom ciasteczka owsiane w ramach smakołyków, które wyszły tak pyszne, że wyżarłam im 1/5 sama :lol:

Wczoraj byliśmy z lubym w sklepach - miałam sobie kupić spodnie dresowe długie, bezrękawnik i spojrzeć na buty jakieś takie adidasowate do latania z psami na co dzień. Luby miał nabyć polar i spodnie... a wyszło po piżamie na głowę i sobie kupiłam w zamian za bezrękawnik kurtkę przeciwdeszczową wiatrówkę.
    Później napad na supermarket i do domu.
    Ostatnio spróbowałam pizzy giuseppe (czy jak to się pisze) i muszę przyznać, że jest to jedna z nielicznych mrożonek, które smakują rzeczywiście dobrze. W ogóle nie robi się gumowy kapeć, tylko chrupiące ciasto. Patrząc na skład... tak za pół roku skuszę się na następną :lol:
    Poza tym nabyłam pomarańcze niepryskane i jestem z nich szczególnie zadowolona, bo nie mam tego chemicznego ścierwa na skórce i jeszcze na papierku nasączanym, żeby dłużej wytrzymały. Zobaczymy jak będzie smakowała, bo wczoraj już nie było okazji spróbować.
    Ostatnio edytowane przez youtka ; 26-03-2012 o 10:16

Awatar Autkobu
    Autkobu jest nieaktywny Radny Dieta.pl
    Mieszka w
    HELL
    Wpisy na blogu
    11

haha, new wątek

pizza pizza pizza o jak ja Ciebie dawno nie kosztowałam
    Czas wszystko zmienia. Tak mówią, ale to nieprawda. Konieczne są czyny. Gdy nic się nie robi, wszystko zostaje takie jak było.

I just can't wait until tomorrow... because I get better-looking every day!
    Mój pamiętnik:Ogarniam jamę chłonącą i przełączam odkurzacz na niższe obroty!

Awatar kaikaa
    kaikaa jest nieaktywny Znany na forum
    Wpisy na blogu
    1

Cytat Zamieszczone przez youtka Zobacz posta
    Zupełnie bez sensu, to po co pisać?
    tylko do Twoich wewnętrznych przemyśleń nie mam dostępu, a jak coś naskrobiesz to chociaż trochę wiem co tam w youteczkowej głowie siedzi

pizzunia z zamrażalki? no ja miałam jedynie ciężkie przypadki które mnie totalnie zniechęcały do dalszych prób szukania zjadliwego gotowca w takiej postaci

Awatar Bullterror
    Bullterror jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    między W-wą a Olsztynem
    Wpisy na blogu
    8

Ja aż sprawdzałam ponownie na czyim wątku jestem, bo nie mogłam uwierzyć, że Youtka zjadła takie paskudztwo
    W moim żywiole, czyli zakład do wygrania
    Podróż 95 kg => 65 kg - ETAP II

Awatar youtka
    Mieszka w
    Warszawa

Cytat Zamieszczone przez Autkobu Zobacz posta
    haha, new wątek
    Noo zawrotne tempo - inni mają 4, czy 5 a ja początek 2 I nie jestem zadowolona, że już druga część... jakoś mi nie pasuje pójście na ilość. Jak inni chcą jak najszybciej do następnej części i upatrują się w tym jakiegoś symbolizmu... mistycznego nawet hehehe, tak ja oszczędzałam ten mój wątek jak najdłużej

Cytat Zamieszczone przez kaikaa Zobacz posta
    tylko do Twoich wewnętrznych przemyśleń nie mam dostępu, a jak coś naskrobiesz to chociaż trochę wiem co tam w youteczkowej głowie siedzi
    Żebyś chociaż trochę wiedziała co w mej głowie siedzi musiałabym nie przestawać pisać... a skończyłoby się tak, że i tak nie zdołałabyś wszystkiego przeczytać

Cytat Zamieszczone przez kaikaa Zobacz posta
    no ja miałam jedynie ciężkie przypadki które mnie totalnie zniechęcały do dalszych prób szukania zjadliwego gotowca w takiej postaci
    Ja miałam kiedyś smaczny przypadek z tesco, ale zniknął. Ale ogólnie to jakoś nie poszukuję, raczej to się dzieje przypadkiem, że wpadam na coś i mam szczęście. Bywało, że szczęścia nie miałam i wtedy to zaznałam smaku gumowego kapcia

Cytat Zamieszczone przez Bullterror Zobacz posta
    Ja aż sprawdzałam ponownie na czyim wątku jestem, bo nie mogłam uwierzyć, że Youtka zjadła takie paskudztwo
    Oj od razu paskudztwo, tylko połowę paskudztwa

A dziś pogoda tak okropna, ciśnienie makabryczne i głowa mnie boli - to tak dla odmiany

Wczoraj piekłam chleb, pięknie mi wyrósł... poszłam się nawet pochwalić, że taki piękny, gdy już siedział w piecu... tylko żołądek mnie wczoraj koszmarnie bolał (nie wiem, toż to jakiś zamach na me życie był, ale się nie dałam i jak widać wciąż dycham) i czym prędzej chciałam się położyć i zapomniałam zmniejszyć temperaturę w piekarniku (wstawiam na pierwsze 5' na 300 stopni, po czym zmniejszam do 200 stopni na 40')... na szczęście wróciłam do kuchni po 5', ale skórka od góry już była zjarana na mahoń. Dobrze, że szybko to ogarnęłam, to opanowałam sytuację. Warstwa tej spalenizny jest bardzo cieniutka i to tylko od góry tak się zwęgliło - nawet daje radę zjadać ze skórką, a jak się uprzeć to można odkroić. Chleb mimo tej drobnej wpadki jest przepyszny i pachnie obłędnie.

A dziś zainwestowałam kolejną dychę w gazecidła z przepisami - choroba, normalnie choroba. A i tak się ograniczam.

W nocy znów spać nie mogłam, bo śniły mi się zupełne brednie, za to strasznie męczące... a dodatkowo niechcący ustawiłam na zeszły wtorek budzik w telefonie na 5 rano - to akurat było chcący, ale przypadkiem i niezamierzenie było włączenie powtarzania co tydzień i dziś o 5 ryknął. Wzięłam mój telefon i mym oczom ukazał się kalendarz z podłym napisem "Prima Aprilis" - no żeż w mordę co za podły żart losu, ledwo zdołałam trochę zasnąć a tu taki numer. Już nawet nie mówię Wam jak luby się przy tym darł - wtedy wszyscy sąsiedzi mieli jeszcze dodatkowe atrakcje pobudkowe

Ostatnio edytowane przez youtka ; 27-03-2012 o 08:59
    Autkobu lubi to.

Awatar waszka
    waszka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Ursynów / Kołbiel
    Wpisy na blogu
    1

Domyślnie Odp: Mniej szeroka - Część 2

Oj, boję się piec chleb za dużo wtedy zjem, jak nic

Awatar youtka
    Mieszka w
    Warszawa

I to się nazywa odchudzanie i motywacja [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

---------- Wiadomość dodana o 09:45 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 09:36 ----------

Cytat Zamieszczone przez waszka Zobacz posta
    Oj, boję się piec chleb za dużo wtedy zjem, jak nic
    No ja się umiem ogarniać i nie mam takiego ciśnienia na zjadanie, więc sobie mogę piec. Poza tym to co od dawna powtarzam wszędzie gdzie się da - własny chleb całkiem inaczej syci, niż te kupne - po tym kupnym to jestem wiecznie nienażarta, a po kromce mojego jestem pełna i zwyczajnie nie mam potrzeby dalej jeść.
    Ostatnio edytowane przez youtka ; 27-03-2012 o 09:58
    Autkobu lubi to.

Awatar Autkobu
    Autkobu jest nieaktywny Radny Dieta.pl
    Mieszka w
    HELL
    Wpisy na blogu
    11

aaaaaaaaaaaaaaaa, zajebiaszczy jest ten pies, kocham go!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Czas wszystko zmienia. Tak mówią, ale to nieprawda. Konieczne są czyny. Gdy nic się nie robi, wszystko zostaje takie jak było.

I just can't wait until tomorrow... because I get better-looking every day!
    Mój pamiętnik:Ogarniam jamę chłonącą i przełączam odkurzacz na niższe obroty!

Strona 1 z 8 1 2 3 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów