Strona 13 z 13 PierwszyPierwszy ... 3 11 12 13
Pokaż wyniki od 121 do 123 z 123
Like Tree19Lubią to

Wątek: Aga postanowiła schudnąć, odchudzanie w delegacjach, czy to w ogóle możliwe?

Awatar wisienka_z_tortu
    wisienka_z_tortu jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Wrocław
    Wpisy na blogu
    1

Domyślnie Odp: Aga postanowiła schudnąć, odchudzanie w delegacjach, czy to w ogóle możliwe?

Aguś, lecz zatem biedną nóżkę. A po Nowym Roku heja do roboty. U mnie w okresie świątecznym też wymuszona przerwa w ćwiczeniach bo zajęcia odwołane. Tak więc obie wkroczymy w Nowy Rok pełne zapału. Super!

Aga_1987 Guest

Domyślnie Odp: Aga postanowiła schudnąć, odchudzanie w delegacjach, czy to w ogóle możliwe?

Cytat Zamieszczone przez wisienka_z_tortu Zobacz posta
    Aguś, lecz zatem biedną nóżkę. A po Nowym Roku heja do roboty. U mnie w okresie świątecznym też wymuszona przerwa w ćwiczeniach bo zajęcia odwołane. Tak więc obie wkroczymy w Nowy Rok pełne zapału. Super!
    <br>

Witam po świętach i Nowym Roku
    Życzę wszystkim zapału i powodzenia w dążeniu do celu.

U mnie ten okres był bardzo pracowity i zalatana byłam strasznie (pierwszy raz ja musiałam zorganizować Wigilię) ale najważniejsze, że wszystko się udało.
    Lekarz zabrania jakiejkolwiek aktywności fizycznej do końca stycznia więc póki co nie wykorzystam swojej karty Multisportu, ale co się odwlecze to nie uciecze.
    Waga po Świętach bez zmian, co uważam za nie lada sukces. Teraz już wszystko wraca do normy więc będę zaglądać i pisać znacznie częściej. Póki co sama dieta, ćwiczenia od lutego.

Awatar wisienka_z_tortu
    wisienka_z_tortu jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Wrocław
    Wpisy na blogu
    1

No Łobuziaku! Wreszcie jesteś
    Multisport niech czeka byle nie za długo. Dbaj o siebie

Strona 13 z 13 PierwszyPierwszy ... 3 11 12 13

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów