O tak, na działce można się zrelaksować, nikt nie przeszkadza, robisz co chcesz... Żyć nie umierać.
Widzę, że sympatyczny dzień się szykuje.
O tak, na działce można się zrelaksować, nikt nie przeszkadza, robisz co chcesz... Żyć nie umierać.
Widzę, że sympatyczny dzień się szykuje.
Hejka!!
Oj jak dawno mnie nie było, ale nie ma o czym pisać!!
Na weselu się strułam a raczej po nim!!
Zjadłam na obiadek to co podali bo nie chciałam młodym zawracać gitary żeby mi zrobili coś osobno i efekty były takie że waga poszła pół kig w górę i brzuch mnie bolał do wtorku!
Myślałam że umrę!
Teraz waga dalej stoi i to mnie wkurza!!!!
W dodatku coś mi kiepsko net chodzi, więc zaraz go wyłączam i biorę się za gotowanie obiadku, pranie i robienie brzuszków, a co !!!
Dziś muszę zrobić 200szt!
A później na 2 zmianę do pracy!
A od 20.07 od godziny 15:00 mam urlop!!!
Całe 10 dni roboczych![]()
Ojejku... szkoda, że tak się skończyło.
Ale podczas urlopu się wyluzujesz
Miłego wieczorku
"To, co dają za d a r m o, na ogół nic nie jest warte. "
- Małgorzata Musierowicz
Oj tak !!!
Dziś waga poszła w dól, ale do tej z suwaczka brakuje mi 200g no trudno jutro może spadnie!!!
Ćwiczę dalej, już dziś zrobiłam 200brzuszków, efekty widać, brzuch boli ale od ćwiczeń!!
W dodatku postanowiłam sobie zrobić suwak ćwiczeniowy ale będzie od liczony od tego poniedziałku :P
hej hej wpadam z rewizytą, mi też też jak widać niezdrowe jedzenie nie służy bo przed wczoraj strułam się kebabem i umierałam 2 dniZazdroszczę tych brzuszków ja jakoś się zebrać nie mogę a wygląd brzucha woła o pomstę do nieba
miłego dnia
![]()
Tak trzymaj z ćwiczeniami!
NecroKitty (jaki mroczny nick), na przyszłość nauka- Nie jest fast foodów
Miłego wieczoru
- Małgorzata Musierowicz
Wpadam na chwilę żeby pochwalić się że moja waga dziś spadła, no i juz mam coraz bliżej do wymarzonej wagi, można powiedzieć że jestem w połowie!!
A teraz lecę poćwiczyć brzuszki i idę się szykować i spacerkiem idę do babci
Miłego dzionka!!!
Gratuluję spadku!
Miłego dnia
...........................................
- Małgorzata Musierowicz
Wiecie co musiałam zaktualizować swoją wagę bo ja nie wiem jak ja to mogłam przeoczyć ale zamiast jak zakładałam suwak dać wagę 71 kg to ja dałam kg mniej i ciągle mi było tej wagi za mało przy spadkach, a tyle razy ją uaktualniałam i dopiero dziś zobaczyłam co ja zrobiłam!!!
A z racji tego że jestem dziś 55 dzień na diecieto robię podsumowanie
pod biustem ubyło mi 9cm
w talii ubyło mi 13 cm
a w biodrach 14
co daje że razem jest mnie mniej o 36cm
(w udach zgubiłam 4cm ale tego nie mierzyłam od początku i nie zaznaczałam więc się nie liczy :P)
No i na minusie mam 5,9kg![]()
Piękne wyniki!
Oby tak dalej!
Jakie plany na dzisiaj ?
- Małgorzata Musierowicz