Bardzo pozytywnie wygląda to podsumowanie, wynik -8 kg to na prawdę dużoNo i sama widzisz, że same plusy są z nowego trybu życia, oby jak najdłużej
![]()
Bardzo pozytywnie wygląda to podsumowanie, wynik -8 kg to na prawdę dużoNo i sama widzisz, że same plusy są z nowego trybu życia, oby jak najdłużej
![]()
dokładnie! oby to trwało jak najdłużej! obecnie dieta ok. 1200-1500 kcal... słabo z ruchem ostatnio, przez te duchoty nie mogę się zmobilizować...
HeeeejWpadam z rewizyta
Odwalilas kawal dobrej roboty przez te 3 m-ce
Szczerze mowiac... zazdroszcze![]()
Kurcze -8kg w 3 miesiące... i to z wcale niewysokiej wagi - naprawdę gratuluję!!!!!![]()
oby dalej szło równie dobrze i byś była niemniej zadowolona z efektów
Na pewno będę dalej wpadać i w Twoim przypadku to zdecydowanie się przede wszystkim inspirować!
![]()
Dzięki Dziewczynki za odwiedziny! i za miłe słowa. musze sie jeszcze zmusic do ruchu! bo cos ostatnio lenia mam![]()
Gratuluję, super wynik! A co do ruchu, to pewnie przez pogodę Ci się nie chce...
Faktycznie jak tak gorąco to gorzej się ćwiczy, ale ja sobie włączam wiatraczek i jest nawet ok![]()
Miłego dnia![]()
no niestety, chyba tak... ale wczoraj popadało trochę więc już upał tak nie męczy... No! Wracam do raportowania!
1. jadłospis:
Ś: 1 kromka chleba pszennego (dlatego tylko 1) z plastrem sera żółtego i pomidorem
II Ś: napój ze zmiksowanego arbuza z sokiem z cytryny (polecam!)
O: 1 krokiet
P: jabłko
K: 1 kromka ciemnego chleba z pomidorem
2. ćwiczenia:
trening z Shape, hula-hop 15 minut
3. pielęgnacja:
peeling twarzy, peeling kawowo-cukrowy (mam wrażenie, że już przynosi efekty)
4. brak kawy
A jak u Was?
Ten arbuzowy napój robiłaś w jakichś proporcjach, czy to nie ma znaczenia?
Właśnie u mnie też nie ma już upału i to dobrze, bo jakoś lepiej się czuję w nieco chłodniejszych klimatach.
Widzę, że codzienne zabiegi pielęgnacyjne coraz bardziej wchodzą u Ciebie w rutynę dnia.
Udanego dnia.
staram się, aby tak było! co do napoju to wczoraj dałam około 1/8 sporego arbuza i sok z 1 cytryny, ale robiłam raczej na oko, tak aby był orzeźwiający!