Strona 1 z 7 1 2 3 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 68
Like Tree8Lubią to

Wątek: przedwakacyjne zmagania z własnymi słabościami :) - Część 1

admin jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Wrocław
    Wpisy na blogu
    23

Domyślnie Odp: przedwakacyjne zmagania z własnymi słabościami :)

To jest kontynuacja wątku: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

Awatar rosaarvense
    rosaarvense jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    kraków
    Wpisy na blogu
    1

Domyślnie przedwakacyjne zmagania z własnymi słabościami :)

Zakładam nowy wątek, głównie po to, żeby sama się zmotywować do działania i nie odpuszczać.

Myśl, aby schudnąć zrodziła się 3.05 br, a od 4.05- realizacja.

Dziś już 4 dzień i nie uwierzycie! 2 kg mniej! Nie wiem jak to możliwe?! Czy zawsze pierwsze spadki wagi są tak szybkie?
    Skupiam się na tym, żeby jeść zdrowo i niezbyt dużo, no i do tego ostre ćwiczenia! Fitness, głównie BPU i PILATES, narazie nie mam kondycji na spinning -> ale jest w planach :)

Narazie byłam 2 razy na takich ćwiczeniach i teraz leczę zakwasy. Ale już w przyszłym tygodniu znów ostro się zabieram do ćwiczeń fizycznych.

Dziewczyny potrzebuję wsparcia! Przyznam szczerze, że jak widzę wasze suwaczki to cicho Wam zazdroszcze!

Pozdrawiam Was!

Awatar maaagda91
    maaagda91 jest nieaktywny Znany na forum

A jaką kawę piłaś, że aż tyle kcal miała? Ze śmietanką? Ja tam sobie pozwalam na 1 dziennie z mlekiem 0,5% i pół łyżeczki cukru, taka moja mała przyjemność z rana :) Fajnie, że sobie urozmaicasz ruch, ja też się staram :)
    A jak tam dzisiaj i na weekend z dietą? :)

Awatar rosaarvense
    Mieszka w
    kraków
    Wpisy na blogu
    1

kawka z mlekiem zwykle 2% i z 1,5 łyżeczki cukru. w sumie to nie jest to kawa z mlekiem a mleko z kawą - no, ale jak zwał, tak zwał - puste 150 kcal... a mogę bez niej żyć!

Widzę, że się nowy wąteczek otworzył... hmm... mam nadzieję, że mnie znajdziecie!

Nowa część i jakoś sama budzi się refleksja do podsumowania wcześniejszych 50 kart naszych rozważań. Więc postanowiłam stworzyć podsumowanie 3 miesięcy moich zmagań.
    - udało się schudnąć 8 kg (jak dla mnie jest to bardzo dużo, naprawdę mogę z czystym sumieniem powiedzieć, że jestem z siebie dumna!)
    - przez te trzy miesiące udało mi się zrzucić w obwodach: 6 cm w udach, 4 nad kolanem, 9 w piersiach (), 8 w biodrach, 3 w łydkach i 7 w talii. Jestem zaskoczona takimi rezultatami – bardzo, bardzo pozytywnie!
    - znajomi, szczególnie Ci, z którymi nie widziałam się dłuższy czas dostrzegają różnicę, czyli mogę uznać, że efekt jest widoczny
    - dieta w miarę racjonalna, poza nielicznymi wyskokami trzymam się planu od 3 miesięcy nie miałam w ustach kostki czekolady (nie licząc gorzkiej)
    - zaczynam powoli dbać coraz bardziej o siebie, zawsze tego chciałam, nigdy nie było czasu – teraz jest, są wakacje, to jest mój czas! Może z czasem wejdą mi w zwyczaj dobre pielęgnacyjne zabiegi – oby!
    - ćwiczenia – polubiłam ruch! Naprawdę! Są dni, kiedy aż palę się do ćwiczeń, nawet zwykłych dywanowców, oby pozostało mi to jak najdłużej
    Z nową częścią wątku rozpoczynam walkę o jędrne ciało bez rozstępów i cellulitu oraz o zadbaną siebie.

hmm.. trochę się rozpisałam...
    shine88 and wielorybinka like this.

Awatar zielona_koniczynka
    zielona_koniczynka jest nieaktywny Znany na forum

Cytat Zamieszczone przez rosaarvense Zobacz posta
    kawka z mlekiem zwykle 2% i z 1,5 łyżeczki cukru. w sumie to nie jest to kawa z mlekiem a mleko z kawą - no, ale jak zwał, tak zwał - puste 150 kcal... a mogę bez niej żyć!

Widzę, że się nowy wąteczek otworzył... hmm... mam nadzieję, że mnie znajdziecie!

Nowa część i jakoś sama budzi się refleksja do podsumowania wcześniejszych 50 kart naszych rozważań. Więc postanowiłam stworzyć podsumowanie 3 miesięcy moich zmagań.
    - udało się schudnąć 8 kg (jak dla mnie jest to bardzo dużo, naprawdę mogę z czystym sumieniem powiedzieć, że jestem z siebie dumna!)
    - przez te trzy miesiące udało mi się zrzucić w obwodach: 6 cm w udach, 4 nad kolanem, 9 w piersiach (), 8 w biodrach, 3 w łydkach i 7 w talii. Jestem zaskoczona takimi rezultatami – bardzo, bardzo pozytywnie!
    - znajomi, szczególnie Ci, z którymi nie widziałam się dłuższy czas dostrzegają różnicę, czyli mogę uznać, że efekt jest widoczny
    - dieta w miarę racjonalna, poza nielicznymi wyskokami trzymam się planu od 3 miesięcy nie miałam w ustach kostki czekolady (nie licząc gorzkiej)
    - zaczynam powoli dbać coraz bardziej o siebie, zawsze tego chciałam, nigdy nie było czasu – teraz jest, są wakacje, to jest mój czas! Może z czasem wejdą mi w zwyczaj dobre pielęgnacyjne zabiegi – oby!
    - ćwiczenia – polubiłam ruch! Naprawdę! Są dni, kiedy aż palę się do ćwiczeń, nawet zwykłych dywanowców, oby pozostało mi to jak najdłużej
    Z nową częścią wątku rozpoczynam walkę o jędrne ciało bez rozstępów i cellulitu oraz o zadbaną siebie.

hmm.. trochę się rozpisałam...
    To ja kciukam za realizację tych planów

.................................................. .....

Awatar NotMe27
    NotMe27 jest nieaktywny Znany na forum

TAKA KAWA jest pyszna!!! cudowna, najlepsza!!! dla mnie to deser, bo słodka, gęsta, zapycha, no i smakuje!!! jestem ZA

Awatar lili213
    lili213 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

Witaj, dziękuję ci za odwiedziny w moim nowym wątku i za wsparcie
    Trzymam za Ciebie kciuki! Ważysz tyle, ile ja teraz, ale masz już za sobą spory sukces w gubieniu kg...
    Biegam :-)

Jestem tutaj: Zapiski Lili.

wenezuelaaa Guest

A ja Ciebie będę wspierała w tej walce Powodzenia jeszcze raz

Awatar Magiliana
    Magiliana jest nieaktywny Znany na forum

Suuuper, w tym podsumowaniu widzę same pozytywy . Właśnie ja mam problem z tym, żeby zabiegi pielęgnacyjne stały się częścią dnia. Zazwyczaj traktuję je raczej jako sposób na odprężenie, niby też dobra metoda, ale nie gwarantuje systematyczności .

Osobiście preferuję z reuguły czarną kawę, takiego szatana - bez mleka, ale czasem robię odstępstwa, na przykład dzisiaj .

Awatar rosaarvense
    Mieszka w
    kraków
    Wpisy na blogu
    1

dzięki Dziewczyny za odwiedzinki, zapraszam cześciej! ależ dziś upał... wytrzymać nie mogę! ale kupiłam nowe Shape - z płytą z treningiem Ewy!

Strona 1 z 7 1 2 3 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów