Strona 11 z 21 PierwszyPierwszy ... 9 10 11 12 13 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 101 do 110 z 205
Like Tree28Lubią to

Wątek: Choruje dusza...cierpi ciało...upadnij siedem razy..powstań 8...

Awatar mona28
    mona28 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Kraków

Domyślnie Odp: Choruje dusza...cierpi ciało...upadnij siedem razy..powstań 8...

Witam sobotno.

waszka
    ja to cię podziwiam za to wczesne wstawanie...i bycie już o świcie tu na forum..wow!!!..jak ty to robisz?...

No ja już dzisiaj tez się zwlekłam z wyrka i od razu na orbitek coby cukry wytworzone w tkankach po nocy od razu zabic w zarodku, żebu w tłuszczor sie nie zamieniły..

więc ruch na dziś jak narazie..:

30 min orbiteka
    Ale szczerze mówiąc padłam dzisiaj po nim..pot mi się lał strumieniami i kręciło mi sie w głowie....byłam mega osłabiona i ten ból brzucha...niech juz idzie sobie ta wstrętna @.

Teraz na śniadanko zajadam sobie sałatkę z surimi...niestety do smaku musiałam dodać troche majonezu..;(((...
    ale w sumie sos do tego zrobiłam z jogurtu naturalnego....

potem kawka...no i co dalej to sie zobaczy w trakcie dnia..

Awatar Magiliana
    Magiliana jest nieaktywny Znany na forum

To ślicznie, że tak od rana w ruchu . Niekiedy tak jest, że się po jakichś ćwiczeniach nagle słabo dziwnie robi, ale w końcu to @ ;/.
    Udanego dzionka !

Awatar Sarabi
    Sarabi jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Warszawa

Hej Mona Wpadam z kawką wczesnopopołudniową. Ja też po ćwiczeniach (orbi 40 min.) i po sprzątaniu mieszkania Na szczęście obiad gotuje dzisiaj Mąż

Awatar mona28
    Mieszka w
    Kraków

Witam popołudniowo..

SARABI szkoda że nie możemy umówić się na kawkę tak naprawdę gdzieś na mieście z dziewczynami jeszcze..,,myslę że by było baardzo miło..;D

no i fajnie że mężuś obiadek dziś u ciebie robi....

Ja dziś na obiad dla rodzinki robiłam placuszki z jabłkami....tradycyjnie pieczone na oleju....
    ...a dla siebie placki otrębowe...na suchym teflonie...heh...zawsze mi czarnuszki wychodzą...ale po tym od razu do toalety pędzę...taki plus......

a na jutro to już wogóle nie mam pomysła co na obiad..heh....

dzisiaj u mnie to pewnie jakiś jogurcik naturalny jeszcze i tyle...

zaraz za ćwiczenia się biorę...chociaż bardzo mi się nie chce...ufffffff
    Sarabi lubi to.

Awatar waszka
    waszka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Ursynów / Kołbiel
    Wpisy na blogu
    1

Mniam placuszki z jabłkami
    chyba sobie zrobię w wersji dietetycznej
    armida and Sarabi like this.

Awatar Magiliana
    Magiliana jest nieaktywny Znany na forum

U mnie problem z niedzielnym obiadkiem jest w wakacje automatycznie rozwiązany. Mama zawsze coś przygotowuje - albo przynajmniej pomysł daje .
    Udało się wykonać ćwiczenia? Bo ja dzisiaj sobie totalnie odpuściłam .

Awatar Sarabi
    Sarabi jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Warszawa

Cytat Zamieszczone przez mona28 Zobacz posta
    Witam popołudniowo..

SARABI szkoda że nie możemy umówić się na kawkę tak naprawdę gdzieś na mieście z dziewczynami jeszcze..,,myslę że by było baardzo miło..;D
    No szkoda... ale może kiedyś spotkamy się w Krakowie?? Zrobimy sobie wycieczkę chyba, że Ty byś wcześniej do Wawy przyjechała, to spotkamy się tutaj

---------- Wiadomość dodana o 15:06 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 15:05 ----------

Cytat Zamieszczone przez waszka Zobacz posta
    Mniam placuszki z jabłkami
    chyba sobie zrobię w wersji dietetycznej
    Waszko, a jakie to są placuszki w wersji dietetycznej? może za jakiś czas (czyt. za jakieś 10 kg ) i ja się skuszę??

Awatar mona28
    Mieszka w
    Kraków

Witajcie w niedziele..

U mnie okey ..dietka jest...

co do ćwiczeń to już na dzisiaj poćwiczyłam ..niewiele..bo przy @ jestem słaba i nie daje rady więcej..

Cwiczenie:
    rano przed śniadaniem 60 brzuszków
    potem 20 min ćwiczeń na brzuch...

W dodatku od wczoraj wieczorem do dzisiejszego popołudnia miałam taka handrę...i dołek mnie jakiś naszedł..ze tylko chciałam siedzieć i płakać o wszystko..ale już mam nadzieje mi przeszło...heh...

MAgi wczoraj wieczorem niestety nie poćwiczyłam..polożyłam się na dywanie..iiii....wstałam ...handra plus osłabienie przez @ spowodowały brak siły i chęci...

Sarabi no większe prawdopodobieńswo jest że kiedyś się spotkamy w krakowie bo ja jakoś do warszawy się nie wybieram...(ale kto wie..)..

---------- Wiadomość dodana o 18:59 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 17:04 ----------

do ruchu dodaje jeszcze:

15 km na rowerze

A teraz pod prysznic bo potmem może pójdę na wioską imprezkę..

A jutro ważenie...pomimo @...sama jestem ciekawa jaki efekt będzie..mam nadzieje że spadkowy...

pozdrwaiam i życzę udanego wieczoru..

Awatar Gladiolus
    Gladiolus jest nieaktywny Znany na forum

witam
    i jak tam Monia zaszalałaś na imprezce? sama chętnie bym jakąś zaliczyła.... czekam z utęsknieniem za wrześniowymi weselami, w końcu potańczę sobie trochę...sukienki już na szczęście mam tylko buty i dodatki zostało dokupić jeju....właśnie sobie uświadomiłam jak mało czasu mi zostało....
    a dieta mi jakoś nie idzie....weekendy mnie pogrążają....teraz synek miał urodziny i tort był i wiele innych smakołyków
    mam nadzieję że u Was lepiej jest
    pozdrawiam

Awatar mona28
    Mieszka w
    Kraków

Witam...

I na oczątek życzę udanego tygodnia...tak prywatnie i pod względem dietkowym..

No i dzisiaj był sądny dzień...zważyłam się pomimo @...i wskaźnik pokazał 70.1 kg ...jestem zadowolona bo cos ruszyło...ale też chciałabym w końcu zobaczyć tę utraconą 6 z przodu...już tak długo walczę o nią...

...i tu WASZKA apeluję do ciebie...szybko pozbywaj się tej 6 z przodu żebym to ja ją mogła przejąć..

GLADIOLUS super że wpadłaś...a dietką sie tak bardzo nie przejmuj są wakacje...i w ten okres najtrudniej jest utrzymać dietkowanie...
    Jeszcze jak synuś urodzinki miał...STO LAT DLA NIEGO!!!!!.....
    ..Ty i tak już pewnie super laska jesteś...tak stwierdzam po BMI na suwaczku..;D

Co do imprezek...to nie poszłam....
    ...ale 28 sierpnia mi się szykuje weselicho...sukienkę też już mam....teraz czekam na buty ..zamówiłam na allegro..trochę sie boję bo takie nie mierzone nie wiadomo...ale się zobaczy...

Wcześniej jednak przed weseliskiem jadę na tydzień nad morze i martwię się o dietke też bo tam będe na jedzeniu wykupionym w ośrodlku wypoczynkowym...:/..mam nadzieje że coś znajde dla siebie w menu..

Strona 11 z 21 PierwszyPierwszy ... 9 10 11 12 13 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów