Strona 21 z 21 PierwszyPierwszy ... 11 19 20 21
Pokaż wyniki od 201 do 205 z 205
Like Tree28Lubią to

Wątek: Choruje dusza...cierpi ciało...upadnij siedem razy..powstań 8...

Awatar DoraS
    DoraS jest nieaktywny Znany na forum
    Wpisy na blogu
    2

Domyślnie Odp: Choruje dusza...cierpi ciało...upadnij siedem razy..powstań 8...

No to nie źle , mam nadzieje że już dobrze z córeczką Noja córka też kaszle ale to dla tego że nie chce nosić kurtki, mimo 3 stopni z rana ona twierdzi że popołudniu będzie ciepło a i tak zaraz bedzie w szkole a tam grzeją Dobrze jak ja ją odwożę do szkoły gorzej jak sama idzie. Ach te nastolatki.

Awatar VirginiaC
    VirginiaC jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Poznań

Heeeeej jak się miewasz, Kochaniutka? :* Jak tam córa?

Awatar TripleX
    TripleX jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Wrocław

Sporo masz na głowie i dużo strasów...
    Najważniejsze to poukładać wszystko w domu, wszystko inne jest na drugim planie a właściwie na trzecim bo na drugim to oczywiście palenie spyrek.. Jak wszystko wróci do normy to pamiętaj żę na spalenie brzuszka każda pora dnia i nocy jest dobra a dzień bez treningu jest dniem straconym...

Wracaj do formy powoli i sukcesywnie
    Pozdrawiam
    Tutaj robię formę na sezon plażowy 2013 :
    Przetapialnia smalcu.

Awatar mona28
    mona28 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Kraków

hejka..

Dziękuję wszystkim za pamięć ..tym którzy się tu "ostatnio" pojawili..
    U mnie świt i życie ostatnio jakieś zakręcone..brak czasu na cokolwiek..
    Na szczęście październik się skończył i jak na razie codzienne "wizyty" w kościele///:P...bo już jako sekta mi to zawiewało..

Wciąż szukam pracy....i zero odpowiedzi skąd kolwiek..;(...Jeszcze papiery chce zanieść do wojska na podoficerkę....TYlko że tyle tego załatwiania a ja mam hroniczny brak czasu ..;(...
    Teraz znów córka chora...

Co do diety zmieniłam swoje myślenie diametralie...staram się odżywiać raconalnie 4-5 posiłków dziennie co 3 godziny...plus oczywiście ćwiczę...staram się tak od 30 min do 1h dziennie...

Nie ważę się...tylko używam cm...co miesiąc...jak uznam że spadek cm jest na tyle efektowny żeby się zważyć wtedy to zrobię...

POzatym cały czas jestem jakaś chora mam jakiś stan zapalny...i jakoś leki nie działają...teraz robie sobie badania krwi i zobaczę co wyjdzie...

No i tyle nowości zmojej strony ...życzę wszystkim udanego dnia

Awatar TripleX
    TripleX jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Wrocław

Hello,
    jak tam idzie na logicznej diecie ?? Pij do tego min 2l wody a najlepiej 2.5l to bardzo ważne. Notuj wszystko codziennie, mam wrażenie że Tobie to służyło, mnie mój wątek znudził więc rzadko aktualizuje, natomiast Twój był ciekawy więc wracaj jak najszybciej
    Pozdrawiam.
    Tutaj robię formę na sezon plażowy 2013 :
    Przetapialnia smalcu.

Strona 21 z 21 PierwszyPierwszy ... 11 19 20 21

Uprawnienia umieszczania postów