Strona 3 z 21 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 5 13 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 205
Like Tree28Lubią to

Wątek: Choruje dusza...cierpi ciało...upadnij siedem razy..powstań 8...

Awatar mona28
    mona28 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Kraków

Domyślnie Odp: Choruje dusza...cierpi ciało...upadnij siedem razy..powstań 8...

Ufffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff fffff....wkońcu tu dotarłam.....:/

Od rana moje aero dzisiaj to było sprzątanie... mam 100 m2 ...i musze to odsprzątać do niedzieli bo spodziewam się gości...:P...
    ło matko bardziej to męczące niż jazda na orbiteku.....

teraz usiadłam na chwilkę do kawusi...i zaglądnęłam tutaj bo niedługo będę mieć zaległości......
    Oczywiście zapraszam i was na popołudniową kawuru.......

Ja dzisiaj coś na jedzenie nie mam czasu..;P...rano kawa i drink mleczny...obiad ..mmoja mamusia zrobiłą przepyyyyszną botwinkę i chciałam zjeść dwa talerze ale po jednym byłam super pełna i mi żal było że nie dam rady więcej..;P...

Teraz odpoczne i wezmę się za ćwiczenia..

---------- Wiadomość dodana o 15:36 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 15:29 ----------

Cytat Zamieszczone przez VirginiaC Zobacz posta
    Rany, rany, ile Ty ćwiczysz :O Łooo, Dziewczyno. Pięknie!
    Gratuluję spadku, rzecz jasna i oby tak dalej, nie? ; - ) :*
    Gdzie Ty chcesz ten tatuaż? Zwariowany pomysł ale może czasem człowiek potrzebuje pokazać pazur ;p
    Powiem Ci, że mnie kilka razy szczęśliwie udało się już doprowadzić do tego, by komuś 'opadła szczena' na mój widok. Satysfakcja, jaką się z tego czerpie warta jest naszych mąk, wyrzeczeń i siódmych potów I dobrze, że masz kilka celów; taki zmasowany atak motywacji.
    Ściskam mocno i do następnego ;*
    Dzięki dzięki...;***

Co do ćwiczeń to ćwicze....bo wiem że bez nich mój metabolizm ani ruszy..;/....więc póki mam ochotę to daję z siebie tyle co mogę...
    Może bym ćwiczyła i więcej ale na razie nie mogę forsować nogi po operacji...
    Ja to lubię ...gdy ćwiczę to mi się chce mniej jeść...;D

Co do tatuażu to ja chcę go od...zawsze...:P...a teraz mam cel...że jak schudne i będzie to ładnie wyglądac (w sensie ciało) to zrobię sobie go na boku...:P

...a co do opadania szczen...to i owszem satysfakcja jest duża dla samej siebie że się to robi...ale duuuużo większa gdy widzisz wzrok zazdrości innych......lub byłych.......bezcenne...to taka miła kobieca próżność się w nas wtedy odzywa.)...hihi

---------- Wiadomość dodana o 15:43 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 15:36 ----------

Cytat Zamieszczone przez TripleX Zobacz posta
    Jak tam poranne aero dzisiaj ?? Ubierasz swoje plany (odnosnie wagi) w jakieś ramy czasowe ? Ps. Liczę że jak już niebawem zrobisz 62.2 to o nas nie zapomnisz i pochwalisz się tatuażem
    Hello hello...no powiem ci że do końca roku chciałabym ważyć tak z 58 kilo...
    Co do cyferki 62-64 kg...to mam nadzieję że zobaczę we wrześniu...:P...piękne plany..

Więc wtedy machnę sobie tatoo...(którym się oczywiście pochwalę)..plum może jakiś piercing..;P...a pozostać pozostanę z wami bo mój cel to max 58 kg...a wymarzona waga to 55 kg....potem jeszcze czas żeby ją utzrymać...a więc z wami sobie posiedze..;D...i będę was wspierać i dopingować...itd...

Ja to się śmieję że ja tu już do śmierci pozostanę na tym forum..bo wiadomo że waga to uparciuch i czasem sobie coś założymy a ona na przekór...potem jakiś skok w górę itd....więc bez obaw..

---------- Wiadomość dodana o 15:58 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 15:43 ----------

A wy kochani postanowiliście sobie że po osiągnieciu pewnej wagi podarujecie sobie jakąś nagrodę?

Macie jakieś cele oprócz po prostu satysfakcji ze schudnięcia?

---------- Wiadomość dodana o 18:46 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 15:58 ----------

Ależ ten dzień dzisiaj jest męczący...jacie....:/....
    Jestem zmęczona i śpiąca..nie chce mi się ćwiczyć jakoś więcej...zrobiłaM 100 BRZUSZKOW i 1h hula hoop...ale chyba tyle na dzisiaj..
    czasem dobrze mieć taki lżejszy ćwiczeniowo dzień...moje kolano odpocznie.....

co do jedzenia to dzisiaj było:
    ś: drink białkowy
    o: botwinka
    d: arbuz, porzeczki i pomidor
    k: 2 kromki z pasztetem i ogórkiem małosolnym

życzę udanego wieczoru...

Awatar TripleX
    TripleX jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Wrocław

Ja tam myślę że do końca roku osiągniesz 56kg i żaden facet (mający wszystkie klepki oraz wszystko inne na swoim miejscu...) nie przemknie ulicą obojętnie... Choć jestem przekonany że już teraz tak jest.. Co do celów to mój już znasz, dla mnie idealna waga to coś ok76 kiedy ją osiągnę przy niskim zatłuszczeniu będę celować w 80-83. Gdybym mógł wybierać czy chcę być całe życie chudy jak patky czy mieć LEKKI brzuszek to zdecydowanie wolę brzuszek. Jeżeli chodzi o ciało to waga to tylko jeden ze wskaźników a bardzo ważna jest także proporcja ciała a to już zabawa na o wiele dłuższy okres czasu... Dla mnie priorytet to siła oraz kondycja reszta jest w zasadzie przy okazji... Prawidłowa waga ciała mam nadzieję okaże się nagrodą za szłuszną koncepcje...
    Ty się Monia nie daj, dietkuj tak jak czujesz i jeśli daje Ci to efekt oraz radość to znaczy że masz właściwy podejście... A ten piercing musiałem skasować część wiadomości ....cenzura.. ale już nie mogę się doczekać..;D
    Miłego wieczoru
    Tutaj robię formę na sezon plażowy 2013 :
    Przetapialnia smalcu.

Awatar mona28
    Mieszka w
    Kraków

Hejka ludziska

Ja tam myślę że do końca roku osiągniesz 56kg i żaden facet (mający wszystkie klepki oraz wszystko inne na swoim miejscu...) nie przemknie ulicą obojętnie... Choć jestem przekonany że już teraz tak jest.. Co do celów to mój już znasz, dla mnie idealna waga to coś ok76 kiedy ją osiągnę przy niskim zatłuszczeniu będę celować w 80-83. Gdybym mógł wybierać czy chcę być całe życie chudy jak patky czy mieć LEKKI brzuszek to zdecydowanie wolę brzuszek. Jeżeli chodzi o ciało to waga to tylko jeden ze wskaźników a bardzo ważna jest także proporcja ciała a to już zabawa na o wiele dłuższy okres czasu... Dla mnie priorytet to siła oraz kondycja reszta jest w zasadzie przy okazji... Prawidłowa waga ciała mam nadzieję okaże się nagrodą za szłuszną koncepcje...
    Ty się Monia nie daj, dietkuj tak jak czujesz i jeśli daje Ci to efekt oraz radość to znaczy że masz właściwy podejście... A ten piercing musiałem skasować część wiadomości ....cenzura.. ale już nie mogę się doczekać..;D
    Miłego wieczoru

TripleX ty to umiesz podnieść moją samoocenę.......mów mi tak jeszcze ...hihiihihi.....dzięki....

Mam nadzieję że twoje słowa apropo mojej wagi docelewej się sprawdzą i na sylwka ubiore kieckę sx..;P...
    Chociaż musze się z Tobą zgodzić....dla mnie też wskaźnik wagi to miły dodatek do rzeźby i wyglądu ciała ...i jego ujędrnienia....
    Ja to się śmieję do mojej mamy że ja mogę ważyć nawet 80 kilo...byle wyglądać na rozmiar 36.....i mieć fajna rzeźbę brzuszka i nóg.....no i oczywiście ramion...nie nawidzę jak zamiast jędrnych bicepsów pojawiaja się "firanki".......

A co do facetów to prawdę powiedziawszy ja nie znoszę chudzielców....:P....facet też musi mieć trochę ciałka do przytulenia...musi być taki "mini" niedźwiadek"...wtedy dla mnie jest okey..;P...wtedy ja się czuję jak "chudzinka ...drobinka:......przy mężnym facecie......obrońcy...

---------- Wiadomość dodana o 09:57 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 09:50 ----------

...A tak poza tym...to ja już po pierwszych porannych ćwiczeniach....130 brzuszków...zaraz idę poorbitekować......

...I do sprzątania........

Wczoraj moja mama stwierdziła że już widać że trtochę schudłam....ale jakos nie widzi mi się że tak szybko mozna zauważyc jakies zmiany...chociaż mój przyjaciel widząc moja fotkę tez się mnie zapytał czy schudłam bo tak wyglądam..;P....
    On np. schudł prawie 20 kilo od kwietnia....matko....też bym tak chciała..;D....
    ..No już nie smęcę..

życzę wam i sobie miłego dnia...buziam..

quendi12 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Wrocław

też chyba muszę zacząć brzuszki robić chociaż tak nienawidzę ćwiczeń dywanowych... :/ ja oprócz satysfakcji walczę o lepsze samopoczucie (wiem że nie wyglądam źle z taką wagą ale wiem też bardzo dobrze że mogłabym wyglądac znacznie lepiej ) ale chyba przede wszystkim chudnę do ubrań które mam w szafie i są w rozmiarze 36 i w które wchodziłam 3 lata temu
    ja też nie lubię jak facet jest za chudy...
    powodzenia dzisiaj

Awatar Gladiolus
    Gladiolus jest nieaktywny Znany na forum

Cytat Zamieszczone przez mona28 Zobacz posta
    A co do facetów to prawdę powiedziawszy ja nie znoszę chudzielców....:P....facet też musi mieć trochę ciałka do przytulenia...musi być taki "mini" niedźwiadek"...wtedy dla mnie jest okey..;P...wtedy ja się czuję jak "chudzinka ...drobinka:......przy mężnym facecie......obrońcy...
    też nie gustuję w chudzielcach.....co innego jak jest szczupły i ładnie zarysowana rzeźbę - wtedy ok
    Cytat Zamieszczone przez mona28 Zobacz posta
    Ja to się śmieję do mojej mamy że ja mogę ważyć nawet 80 kilo...byle wyglądać na rozmiar 36.....i mieć fajna rzeźbę brzuszka i nóg.....no i oczywiście ramion...nie nawidzę jak zamiast jędrnych bicepsów pojawiaja się "firanki".......
    oj tak!!!! zwisającym "firankom" mówimy zdecydowane NIE!! dlatego i ja biorę się za ćwiczenia.....

A ten piercing musiałem skasować część wiadomości ....cenzura.. ale już nie mogę się doczekać..;D
    hmmmm.......czyżby zadziałała męska wyobraźnia??? hihihihi....
    Ostatnio edytowane przez Gladiolus ; 18-07-2012 o 12:30

Awatar mona28
    Mieszka w
    Kraków

...hehe...Gladiolus...no coś musiało być na rzeczy ..;P

Ja witam popołudniowo...

raporcik do teraz...

ćwiczenia:
    130 brzuchów
    30 min orbiteka...

jedzeniowo:
    pomarańcz, brzoskwinia, arbuz
    botwinka

...Kurcze jak ja nie lubię takiej pogody ...jak słońca brak i zimno...wtedy mi sie spać chce...heh...

Gladiolus...a ty to faktycznie juz szczuplutka musisz być...tak wnioskuję po BMI...pewnie wysoka jesteś..

---------- Wiadomość dodana o 15:30 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 15:26 ----------

Cytat Zamieszczone przez quendi12 Zobacz posta
    też chyba muszę zacząć brzuszki robić chociaż tak nienawidzę ćwiczeń dywanowych... :/ ja oprócz satysfakcji walczę o lepsze samopoczucie (wiem że nie wyglądam źle z taką wagą ale wiem też bardzo dobrze że mogłabym wyglądac znacznie lepiej ) ale chyba przede wszystkim chudnę do ubrań które mam w szafie i są w rozmiarze 36 i w które wchodziłam 3 lata temu
    ja też nie lubię jak facet jest za chudy...
    powodzenia dzisiaj
    Ja też nie lubię "dywanowych" ćwiczeń ale sie mobilizuje jakoś do ich wykonywania, bo wiem że robie to dla siebie i ładnego wygladu...a w sumie nie wiem czym można by brzuszki zastąpić...żeby pozbyć się "opon"..

Do całościowego równomiernego chudnięcia dobre sa aeroby...ale do brzucha....brzuszki muszą być...

---------- Wiadomość dodana o 16:23 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 15:30 ----------

Do jedzonka dodaje jeszcze:

1 kromka chleba z pasztetem i ogórkiem małosolnym
    1 kromka z wędliną z ogórkiem małosolnym

Na kolacje planuję koktail białkowy..;D

Awatar TripleX
    Mieszka w
    Wrocław

Nie wiem skąd u kobiet ta podejrzliwość ... Odnośnie tej cenzury to był zupełnie niewinny żarcik, którego celem było jedynie pobudzenie aktywności wewnątrz wątku i widzę że coś ruszyło...hehe Co do jedzenia to podpatrzyłem trochę u Ciebie i dodałem do moich papryk na obiad zupkę (krem z brokułów). Super że zaliczyłaś już taki progres z brzuszkami 30% to bardzo dużo, jak będziesz miała ochotę to spróbuj sobie poziom 1 z absII [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] . Ten orbiterek robisz na czczo ? A jak poczujesz dodatkowy napływ energii to może tutaj znajdziesz coś ciekawego [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
    Pozdrawiam
    Przetapialnia smalcu.

Awatar mona28
    Mieszka w
    Kraków

Nie wiem skąd u kobiet ta podejrzliwość ... Odnośnie tej cenzury to był zupełnie niewinny żarcik, którego celem było jedynie pobudzenie aktywności wewnątrz wątku i widzę że coś ruszyło...hehe Co do jedzenia to podpatrzyłem trochę u Ciebie i dodałem do moich papryk na obiad zupkę (krem z brokułów). Super że zaliczyłaś już taki progres z brzuszkami 30% to bardzo dużo, jak będziesz miała ochotę to spróbuj sobie poziom 1 z absII [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] . Ten orbiterek robisz na czczo ? A jak poczujesz dodatkowy napływ energii to może tutaj znajdziesz coś ciekawego [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
    Pozdrawiam

dzięki...
    Stronka w pdf nie chce mi się załadować...wredniarstwo..;P....

A co do filmików na youtubie...wow!!!!!!!!!! Kobitka wymiata....mnie do jej formy niestety daleko...jestem sto lat za nią...
    a pozatym ja niestety w obecnym czasie nie moge wykonywać takich wygibasów jak ona ani obciążac nogi...nic wysiłkowego...nic
    skocznego...jestem uziemiona na mniej wiecej rok...bo moge uszkodzić sobie przeszczep i dooopa będzie..;((((...
    więc pozostają mi aeroby...plus brzuszki...nawet biegać teraz bardzo jeszcze nie moge bo to jest uderzenie ...i przeciążenie ....

No ale fakt faktem chciałabym kiedyś mieć taką formę jak ona...nie mówiąc o sylwetce....

...pytasz o orbitek ...ja kręcę jak mam czas albo najwięcej chęci...
    dzisiaj zdarzyło się na czczo...wiem że nie powinnam..;P

A powracając do mojego meanu dzisiaj to zamiast koktailu białkowego zjadłam 2 polędwiczki z kurczaka..;D

Awatar TripleX
    Mieszka w
    Wrocław

Zdrowie przede wszystkim ...
    Forma jak najbardziej do zrobienia tylko nie ma co odpuszczać i cały czas trzeba stopniowo podnosić poprzeczkę.
    Ja aero zawsze na czczo robię, a polędwiczki polecam jak najczęściej.
    Przetapialnia smalcu.

Awatar mona28
    Mieszka w
    Kraków

Witam pnownie...

Bleeeahhh....no i czwartek zaliczony chyba pozytywnie..

Trochę mnie nie było...bo zagoniona jestem...to przez ta imprezkę w niedzielę...znów cały dzionek coś robiłam w chałupce...

Dzisiejsze jedzonko:

koktail białkowy
    zielone warzywa z piersią z kurczaka
    koktail białkowy

ruch:
    45 min p90x.....uf...się zmachałam..ramiona mam tak słabiuśne że wstyd...ale starałam sie ćwiczyć..;P...super trening
    130 brzuchów

teraz odpoczynek i woooda ...do pica..

TRIPLEX...a dlaczego ty aeroby na czczo robisz?

Strona 3 z 21 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 5 13 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów