Trzymam kciuki za rozwiązanie tych skomplikowanych spraw
Trzymaj się!![]()
Trzymam kciuki za rozwiązanie tych skomplikowanych spraw
Trzymaj się!![]()
"To, co dają za d a r m o, na ogół nic nie jest warte. "
- Małgorzata Musierowicz
Połowę pracy ma za sobą, kto dobrze zaczął. Miej odwagę być mądrym, zacznij. Horacy
Jestem tutaj: Wszystko jest możliwe...
tez trzymam kciuki I_will żeby wszystkie sprawy rozwiązały się jeszcze w tym roku.
Uwierz mi, że wszystko się wyjaśni i wyklaruje bo właśnie u mnie koniec października i początek listopada
były bardzo stresujące i w niezbyt miłej atmosferze, całe szczęście jest już okey, ale swoje musiałam przeżyć,
a tym bardziej, że jestem w ciąży stresowałam się za siebie i dziecko podwójnie.
będzie dobrze!
HejkaJest dobrze, od tygodnia dietę trzymam idealnie, bez oszukiwania
Na wagę jeszcze nie wchodziłam, więc nie wiem jak efekty, ale czuję, że będzie ok. Większość spraw się poukładała, z niepoukładanymi radzę sobie całkiem nieźle. Jedynie doba momentami jest za krótka, więc nie zawsze mam czas pisać, jedynie czytam na bieżąco
![]()
Hej!
No to super że się trzymasz!
Ja mam nową motywację- pracę!Musi się udać
![]()
Tutaj jestem:https://forum.jestemfit.pl/chce-...wytrwam-9.html
Tutaj byłam: Do zrzucenia co najmniej 20 parę kilo... - Grupy Wsparcia Dieta.pl
Mój sukces: Z 93kg na 69kg Udało się raz uda się w końcu i drugi!
Nooo!!! Jakim pięknym optymizmem powiało!!!TAKĄ CIĘ LUBIĘ!
:
Jak tam się trzymasz teraz???![]()
Połowę pracy ma za sobą, kto dobrze zaczął. Miej odwagę być mądrym, zacznij. Horacy
Jestem tutaj: Wszystko jest możliwe...
Jest nieźle, kryzys za mnąNo i mam całkiem niezłą motywację (ale o tym cichutko...)
Chociaż nie do końca taką, o jaką mi chodziło, ale jest. Każda motywacja jest dobra, nie?
Prawie już dogoniłam suwaczek, w tydzień -1,5 kg, aktualnie 74,2. Mam nadzieję, że ten powiew optymizmu mnie nie opuści przynajmniej do wiosny
![]()
Mój szpieg donosi, że logowałaś się na forum 2 dni temu. Dajesz radę? Odezwij się proszę... :*
"Nowa" BACK.
''Nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie.''
tu jestem: zaczęłam od wczoraj. nie od jutra
No i gdzie się nam zagubiła zguba?![]()
Wracaj do nas :P
Wesołych świąt![]()
Może króliczek Cię do nas przyprowadzi?
"Jeśli kogoś kochasz, pozwól mu odejść... Jeżeli wróci, będzie Twój na wieki... Jeżeli nie wróci nigdy nie był Twój..."