Strona 1 z 3 1 2 3 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 21

Wątek: sama nie wierzę, że to możliwe ale ....

Awatar sundio34
    sundio34 jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Żagań

Domyślnie sama nie wierzę, że to możliwe ale ....

Będę się tu wyżywać na samej sobie - już sama nie wiem jak to rozwiązać ... W sumie to wmawiam sobie, że niby mi nie zależy, że jest ok ... ale wczoraj robiłam podpisy pod zdjęciami z ostatnich wakacji .... no i dopatrzyłam się - na pierwszym planie moje dzieci w basenie a w tle - ich mamuśka czyli ja tyłem ... Boże - kwiatowa łąka opina sie na wieeeelkim d..sku ... przepraszam
    Mam 33 lata, 165 cm i 67,7 kg żywej wagi, która wylewa mi się tu i ówdzie i jestem mamą 11 latka i 9 latki ... wszystko byłoby do zniesienia gdyby nie kangurza kieszonka która wyrosła mi na wysokości żołądka i ciągnie się do pępka ... Muszę się wziąć za siebie - bo nie ma nic gorszego jak nie lubić samej siebie ...
    [url=TU JESTEM:[url=https://forum.jestemfit.pl/pamietnik-odchudzania/1365-sama-nie-wierze-mozliwe-ale.html"][url/]

Wiesla jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Katowice

Domyślnie Odp: sama nie wierzę, że to możliwe ale ....

to zabieraj sie do roboty i na pewno wszystko sie uda
    nie masz duzej nadwagi wiec w nastepne wakacje na zdjeciach na pierwszym planie bedzie twoje piekne cialo

Awatar sundio34
    Mieszka w
    Żagań

Na dzień dobry tak miłe słowa - dzięki Wiesla !!!
    [url=TU JESTEM:[url=https://forum.jestemfit.pl/pamietnik-odchudzania/1365-sama-nie-wierze-mozliwe-ale.html"][url/]

Awatar sundio34
    Mieszka w
    Żagań

ok - ma chwilkę to opiszę mój wczorajszy dzien - w zasadzie pod nazwą - PORAŻKA - oczywiście po niedzielnym ważeniu stwierdzając że nic się nie zmieniło obraziłam sie na .... no własnie - na kogo ? w związku z czym wczoraj wciągnęłam:
    śniadanie - kromka ciemnego chleba z plasterkiem polędwicy z kurczaka
    II śniadanie - dwie kromki pummpernikla z żółtym serem - tak mnie przymulił że dopiero koło 17 wciągnęłam dwa suchary żytnie ( w poniedziałki pracuje do 18)
    Obiadokolacja koło 18.15 - 5 pierogów ruskich gotowanych, kromka chlebka ziarnistego z wędliną jak wyżej,
    Napoje - w pracy kubeł 0,33 czerwonej herbaty, w domy 4 szklanki wody mineralnej z sokiem i błonnikiem.
    Oczywiście dręczona wyrzutami w czasie wieczornych seriali latałam na stepperze - 35 minut - łącznie 1556 kroków - 147 spalonych kalorii .... - oczywiście umarłam .....

Awatar lili213
    lili213 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

Hej, wcale nie było tak źle, zwłaszcza, że ćwiczyłaś. Rozplanuj sobie posiłki, najlepiej 5 dziennie, żebyś po powrocie z pracy nie nadrabiała zaległości z całego dnia

Powodzenia, trzymam kciuki!
    Biegam :-)

Jestem tutaj: Zapiski Lili.

Wiesla jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Katowice

czemu uwazasz ze wczorajszy dzien to porazka, jak dla mnie wszystko bylo ok chyba ze czegos nie doczytalam a nawet cwiczenia byly!!
    oby tak dalej!

Awatar sundio34
    Mieszka w
    Żagań

) dzięki dziewczęta !!! ja również trzymam za Was kciuki - i strasznie Wam zazdroszczę (POZYTYWNIE!!!) odniesionych już sukcesów .... Mam nadzieję, że ta moja rybka w końcu drgnie. Mój wczorajszy dzień:
    śniadanie: - kromka chleba żytniego z wędliną
    II śniadanie - flaszka Activii truskawka i kiwi
    obiad - szklanka zupy - grochówki, dwie łyżki ziemniaków gotowanych z kiszoną kapuchą (mięso wcięły dzieci), w między czasie kubek niesłodzonej czerwonej herbaty i 0,75l Veroni mineral aqua green tea z błonnikiem i sokiem.
    kolacja - 2 łyżki serka wiejskiego light, pół ogórka świeżego i pół surowej papryki, dwie kromki razowego z wędliną drobiową.
    Oczywiście ta kolacja to po godzinnym pobycie na basenie na którym wytrzepałam się niemiłosiernie w bąbelkach.
    Na zakończenie dnia późnowieczorny 25 minutowy spacerek ....

Awatar parasolka
    parasolka jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Poznań

gratulacje !! jak na razie dobrze Ci idzie , byle tak dalej ja zaczynam dopiero od dzisiaj i musze zgubic az 18 kilogramow.
    Powodzenia!
    Trzymam kciuki!

Awatar sundio34
    Mieszka w
    Żagań

Dzisiaj zaczęłam dzień od połówki kajzerki (biała, puchata i obrzydliwie pszenna) z plasterkiem drobiowej wędliny - czysty przypadek - mój syn wybrał na śniadanie płatki więc ja pochłonęłam jego śniadanie.
    II śniadanie - dwie kromki razowego chleba z szynką i połową świeżego ogórka
    w między czasie popijam wodę mineralną i wciągnęłam 1 obrzydliwe słodkie ciastko w kształcie serca takie płaściutkie mocno cynamonowe.
    a co dalej .... się okaże
    Pokażę Wam co pomaga mi w walce ze sadełkiem. Otóż stosuję [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] - zarówno biegając na steperze jak i prasując - niesamowity efekt wypacania
    A to właśnie mój steperek [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] - kondychę mam do kitu ale przy dobrym filmie z małymi przerwami udaje mi się przedreptać 50 minut...
    Do tego wszystkiego popijam namietnie herbatki - naprzemiennie [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
    NO I TYLKO DLACZEGO MOJA WAGA STOI W MIEJSCU ???? Hm - może muszę zainwestować w nową

Awatar sundio34
    Mieszka w
    Żagań

ciąg dalszy wczorajszego dnia:
    obiad - pół szklanki zupy jarzynowej i dwie surówki i kotlet z piersi zawijany z ogórkiem i papryką,
    kolacja - dorsz wędzony z kromką razowego chleba
    potem odstawiłam dwa spacerki po 20 minut ... mialam prasować ale mi się odechciało - żelazko nie zając - nie ucieknie - niestety .... no i oczywiście około godz. 22.30 wciągnęłam jabłko ...
    dzisiaj zaczęłam dzień od kromki razowego z dwoma plastrami wędliny drobiowej a w pracy będę do 15.30 popijać sok wielowarzywny i mineralną .... może wytrzymam ... muszę !!!

Strona 1 z 3 1 2 3 OstatniOstatni