I jak Ci idzie?
Odezwiesz się do nas dzisiaj czy już uciekłaś?![]()
I jak Ci idzie?
Odezwiesz się do nas dzisiaj czy już uciekłaś?![]()
"Jeśli kogoś kochasz, pozwól mu odejść... Jeżeli wróci, będzie Twój na wieki... Jeżeli nie wróci nigdy nie był Twój..."
Dobry wieczór Paniom! :P
Dopiero dzisiaj jest ode mnie odzew, bo ostatnio już Wam tu odpisywałam i Was odwiedziałam, ale był chyba jakiś problem na stronie, bo żadnej wiadomości mi nie zaakceptowało.
Nie wiem, wypróbuj i daj znać.
Takie "zaczynam od jutra" oczywiście coś daje - DODATKOWE KILOGRAMY. Bo moje "od jutra" trwało półtora roku.
Ja akurat jestem ze Śródmieścia, więc pomykanie na Bałuty średnio mi się widzi, ale obczaiłam ich grafik i w sumie fajne zajęcia. Tylko drożej.
Witam serdecznie w moich skromnych progach.Mój eks jest niestety nie na tyle spostrzegawczy, żeby zauważyć, co stracił, ale przynajmniej mam cholerną satysfakcję, że bez niego radzę sobie lepiej niż z nim.
Jak to miło, że ktoś się o mnie martwi. :*
Dokładnie, byleby była to sprawa dla nas WAŻNA.
W chwili aktualnej na wadze 68.8Popołudniu było 67.1, ale miałam dzień obżarstwa z okazji powrotu do domu.
W ogóle popadam w coś bardzo niezdrowego. Otóż zamiast cieszyć się z komplementów, że tak cudownie schudłam itd., to ja się zalamuję, że skoro teraz jestem tak gruba, to przed dietą w ogóle musiałam wyglądać strasznie... Bardzo mnie to przytłacza...
Dziękuję Wam za odzew i dobrej nocy :*
Ostatnio edytowane przez willynilly ; 01-12-2012 o 13:13
Połowę pracy ma za sobą, kto dobrze zaczął. Miej odwagę być mądrym, zacznij. Horacy
Jestem tutaj: Wszystko jest możliwe...
A mój eks-mąż, już prawie od 4 lat eks, wciąż powtarza, żę jestem najwspanialsza na świecie, że nigdy nikogo tak jak mnie itd
Szkoda, że nie wiedziałam o tym jak byliśmy małżenstwem! Faceci są beznajdziejni. Jak im zabierzesz zabawkę, o którą nie dbali,to ryczą. No, prawie wszyscy są tacy. Też mam ogromną satysfakcję, że jestem kim jestem bez Eksa, a jeszcze większą, że on o tym wie, że patrzy na mnie i ślina mu leci. A najbardziej z tego powodu, że musi patrzeć na to, jak inny Mężczyzna (prawdziwy, przez duże M) mnie uszczęśliwia. Wredna baba ze mnie, co?
Sobotnio pozdrawiam!
Wlazłam dzisiaj na wagę i przeżyłam SZOK. 66,3Zupełnie nie wiem, co jest grane, bo po kilkudniowym obżarstwie i wieczornym 68.8 to raczej dziwne...
Bardzo fajnie się czyta takie rzeczy! Kiedy widzi się, że coś, co bolało, w końcu wzmocniło i pozwoliło rozwijać się, zakwitnąć, zacząć oddychać pełnią życia.
Cudownej soboty życzę
*** Nie mam dostępu do komputera do odwołania, więc znikam na jakiś czas...
Ostatnio edytowane przez willynilly ; 03-12-2012 o 01:18
Połowę pracy ma za sobą, kto dobrze zaczął. Miej odwagę być mądrym, zacznij. Horacy
Jestem tutaj: Wszystko jest możliwe...
Kurczę kochanie 66 kg :P i Ty mówisz że gruba jesteś :P
byś się wstydziła!!!
Ja marzę o takiej wadze...
a Ty grymasisz![]()
I nie myśl o sobie, że wyglądasz tak strasznie![]()
wyglądasz na pewno już ślicznie...
Będziemy dbać o Twój wątek![]()
"Jeśli kogoś kochasz, pozwól mu odejść... Jeżeli wróci, będzie Twój na wieki... Jeżeli nie wróci nigdy nie był Twój..."
Ja o 66 jeszcze nawet nie marzę... chcę najpierw dodreptać do 67
Willy, my tu czekamy na ciebie, nic się nie martw! I nawet nie próbuj nam znkać, no!
Gotkaa ja bym ukradła Ci choć te 73kg!!!
Witam willi we wtoreczek![]()
U mnie śniegu za oknem :P aż za wiele....
Witam w Mikołajki![]()
Buty czyste?
Jest gdzie włożyć prezenty?![]()
Gdzie jest Willy?
(kiedyś była chyba taka bajka, czy się mylę?)
Wpadaj i opowiadaj ile nutelli zjadłaś przez te dni![]()