Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 36
Like Tree3Lubią to

Wątek: ""Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu." ;)

Paszrotka jest nieaktywny Znany na forum

Domyślnie Odp: ""Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu." ;)

I jak Ci idzie?
    Odezwiesz się do nas dzisiaj czy już uciekłaś?
    "Jeśli kogoś kochasz, pozwól mu odejść... Jeżeli wróci, będzie Twój na wieki... Jeżeli nie wróci nigdy nie był Twój..."

Awatar wisienka_z_tortu
    wisienka_z_tortu jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Wrocław
    Wpisy na blogu
    1

Domyślnie Odp: ""Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu." ;)

Cytat Zamieszczone przez Ichini Zobacz posta
    No tak chęć pokazania swojemu byłemu...
    Hmmmm bardzo kusząca propozycja: D
    Każda motywacja jest dobra

Czekamy na sprawozdanko.

Awatar willynilly
    willynilly jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Łódź

Dobry wieczór Paniom! :P

Dopiero dzisiaj jest ode mnie odzew, bo ostatnio już Wam tu odpisywałam i Was odwiedziałam, ale był chyba jakiś problem na stronie, bo żadnej wiadomości mi nie zaakceptowało.

Cytat Zamieszczone przez I_will Zobacz posta
    Na niedoszłych też działa, czy tylko na eks?
    Nie wiem, wypróbuj i daj znać.

Cytat Zamieszczone przez Paszrotka Zobacz posta
    Ja mam podobnie jak TY - już nie łamie się gdy coś zawalę :P prowadzę dzień do końca już ładnie ;P
    Bo takie zaczynanie od jutra... nic nie daje
    Takie "zaczynam od jutra" oczywiście coś daje - DODATKOWE KILOGRAMY. Bo moje "od jutra" trwało półtora roku.

Cytat Zamieszczone przez cukier_gotka Zobacz posta
    Kiedyś chodziłam do Sportery, jeszcze mam kartę gdzieś, więc kojarzę nazwy. Ale przeprowadziłam się na bałuty i teraz do Rytmu pomykam, też fajny klub i sympatyczni ludzie na siłce.
    Ja akurat jestem ze Śródmieścia, więc pomykanie na Bałuty średnio mi się widzi, ale obczaiłam ich grafik i w sumie fajne zajęcia. Tylko drożej.

Cytat Zamieszczone przez Ichini Zobacz posta
    Witam : )
    Nie wiem jakoś trafiłam na twój wątek więc coś skrobnę ; D

No tak chęć pokazania swojemu byłemu...
    Hmmmm bardzo kusząca propozycja: D
    Chyba zacznę się tak na to patrzeć ;P Dobry pomysł haha
    Witam serdecznie w moich skromnych progach. Mój eks jest niestety nie na tyle spostrzegawczy, żeby zauważyć, co stracił, ale przynajmniej mam cholerną satysfakcję, że bez niego radzę sobie lepiej niż z nim.
    Cytat Zamieszczone przez Paszrotka Zobacz posta
    Odezwiesz się do nas dzisiaj czy już uciekłaś?
    Jak to miło, że ktoś się o mnie martwi. :*
    Cytat Zamieszczone przez wisienka_z_tortu Zobacz posta
    Każda motywacja jest dobra
    Dokładnie, byleby była to sprawa dla nas WAŻNA.

W chwili aktualnej na wadze 68.8 Popołudniu było 67.1, ale miałam dzień obżarstwa z okazji powrotu do domu.

W ogóle popadam w coś bardzo niezdrowego. Otóż zamiast cieszyć się z komplementów, że tak cudownie schudłam itd., to ja się zalamuję, że skoro teraz jestem tak gruba, to przed dietą w ogóle musiałam wyglądać strasznie... Bardzo mnie to przytłacza...

Dziękuję Wam za odzew i dobrej nocy :*
    Ostatnio edytowane przez willynilly ; 01-12-2012 o 13:13

Połowę pracy ma za sobą, kto dobrze zaczął. Miej odwagę być mądrym, zacznij. Horacy
    Jestem tutaj:
    Wszystko jest możliwe...

Awatar wisienka_z_tortu
    Mieszka w
    Wrocław
    Wpisy na blogu
    1

Cytat Zamieszczone przez willynilly Zobacz posta
    Mój eks jest niestety nie na tyle spostrzegawczy, żeby zauważyć, co stracił, ale przynajmniej mam cholerną satysfakcję, że bez niego radzę sobie lepiej niż z nim.
    A mój eks-mąż, już prawie od 4 lat eks, wciąż powtarza, żę jestem najwspanialsza na świecie, że nigdy nikogo tak jak mnie itd
    Szkoda, że nie wiedziałam o tym jak byliśmy małżenstwem! Faceci są beznajdziejni. Jak im zabierzesz zabawkę, o którą nie dbali,to ryczą. No, prawie wszyscy są tacy. Też mam ogromną satysfakcję, że jestem kim jestem bez Eksa, a jeszcze większą, że on o tym wie, że patrzy na mnie i ślina mu leci. A najbardziej z tego powodu, że musi patrzeć na to, jak inny Mężczyzna (prawdziwy, przez duże M) mnie uszczęśliwia. Wredna baba ze mnie, co?

Sobotnio pozdrawiam!
    cukier_gotka lubi to.

Awatar willynilly
    willynilly jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Łódź

Wlazłam dzisiaj na wagę i przeżyłam SZOK. 66,3 Zupełnie nie wiem, co jest grane, bo po kilkudniowym obżarstwie i wieczornym 68.8 to raczej dziwne...

Cytat Zamieszczone przez wisienka_z_tortu Zobacz posta
    Faceci są beznajdziejni. Jak im zabierzesz zabawkę, o którą nie dbali,to ryczą. No, prawie wszyscy są tacy. Też mam ogromną satysfakcję, że jestem kim jestem bez Eksa, a jeszcze większą, że on o tym wie, że patrzy na mnie i ślina mu leci. A najbardziej z tego powodu, że musi patrzeć na to, jak inny Mężczyzna (prawdziwy, przez duże M) mnie uszczęśliwia. Wredna baba ze mnie, co?
    Bardzo fajnie się czyta takie rzeczy! Kiedy widzi się, że coś, co bolało, w końcu wzmocniło i pozwoliło rozwijać się, zakwitnąć, zacząć oddychać pełnią życia.

Cudownej soboty życzę

*** Nie mam dostępu do komputera do odwołania, więc znikam na jakiś czas...
    Ostatnio edytowane przez willynilly ; 03-12-2012 o 01:18

Połowę pracy ma za sobą, kto dobrze zaczął. Miej odwagę być mądrym, zacznij. Horacy
    Jestem tutaj:
    Wszystko jest możliwe...

Kurczę kochanie 66 kg :P i Ty mówisz że gruba jesteś :P
    byś się wstydziła!!!
    Ja marzę o takiej wadze...
    a Ty grymasisz
    I nie myśl o sobie, że wyglądasz tak strasznie
    wyglądasz na pewno już ślicznie...

Będziemy dbać o Twój wątek
    "Jeśli kogoś kochasz, pozwól mu odejść... Jeżeli wróci, będzie Twój na wieki... Jeżeli nie wróci nigdy nie był Twój..."

Awatar cukier_gotka
    cukier_gotka jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Łódź
    Wpisy na blogu
    31

Ja o 66 jeszcze nawet nie marzę... chcę najpierw dodreptać do 67
    Willy, my tu czekamy na ciebie, nic się nie martw! I nawet nie próbuj nam znkać, no!

Płynę z Calais do Dover:

Cukier Gotka na diecie bez nazwy

Gotka a ja bym ukradła Ci choć te 73kg!!!

Witam willi we wtoreczek
    U mnie śniegu za oknem :P aż za wiele....

Witam w Mikołajki
    Buty czyste?
    Jest gdzie włożyć prezenty?

Awatar wisienka_z_tortu
    Mieszka w
    Wrocław
    Wpisy na blogu
    1

Gdzie jest Willy?

(kiedyś była chyba taka bajka, czy się mylę?)

Wpadaj i opowiadaj ile nutelli zjadłaś przez te dni

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów