Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 2 3 4
Pokaż wyniki od 31 do 36 z 36
Like Tree3Lubią to

Wątek: ""Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu." ;)

Paszrotka jest nieaktywny Znany na forum

Domyślnie Odp: ""Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu." ;)

No i gdzie znowu nam się koleżanka podziałała?

Wracaj do nas ;P

Wesołego Alleluja!
    "Jeśli kogoś kochasz, pozwól mu odejść... Jeżeli wróci, będzie Twój na wieki... Jeżeli nie wróci nigdy nie był Twój..."

Awatar willynilly
    willynilly jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Łódź

Domyślnie Odp: ""Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu." ;)

Ojej, nie spodziewałam się, że kogokolwiek zmartwi moja nieobecność. :*

Nie wchodziłam tutaj, bo niestety sesja zimowa i powrót do domu na ferie były dla mnie zgubne i zaczynam prawie od początku (a bo sesja, to trzeba się uczyć i nie ma czasu na ćwiczenia, a to nie opłaca mi się kupić karnetu na siłownię, bo przecież tyle mnie tu nie ma i się będzie marnował, a to piwko, a to ciastko...)... Ale! dzielnie znów katuję się siłownią od 3 kwietnia i czekam na efekty, chociaż tym razem ciało bardziej mi się buntuje przed zmianiami niż ostatnio.

Obiecuję jutro wrócić i Was poodwiedzać, bo dzisiaj uciekam się jeszcze pouczyć i spaaaać.

Stęskniłam się :*:*

Połowę pracy ma za sobą, kto dobrze zaczął. Miej odwagę być mądrym, zacznij. Horacy
    Jestem tutaj:
    Wszystko jest możliwe...

Awatar agusia91
    agusia91 jest nieaktywny Znany na forum

Co tam Chudzino, też wracasz w nasze ulubione miejsce?
    Pani prawniczka ma chyba ostatnimi czasy dużo zajęć i nauki, bo się nie odzywa :P
    I ta nasza kawa, co się ciągnie już miesiącami, eeech!
    No to czekam tu na Ciebie

A tutaj sobie skrobię i walczę:
    Klik- i jesteś u mnie

Awatar Madziulek86
    Madziulek86 jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Warszawa
    Wpisy na blogu
    39

willy widzę że powoli ale jednak coś tam do przodu idziesz a ja się cofam katastrofalnie... nie radzę sobie sama ze sobą... choć był czas że regularnie ćwiczyłam i musze do tego wrócić zacznę od dzisiaj bądź od jutra najdalej :]
    daj znać cop u Ciebie?
    JAK KTOŚ CHCE SZUKA SPOSOBÓW, JAK KTOŚ NIE CHCE SZUKA POWODÓW

Awatar willynilly
    willynilly jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Łódź

Naturalnie, "prawniczka" jest przytłoczona sesją, ale ćwiczyła dzielnie i dietowała, dopóki jej kręgosłup nie nawalił... I teraz wpadła tutaj wrzucić zdjęcie na "Przed i PO", a co! Zawsze chciałam to zrobić )

Ściskam i obiecuję znaleźć czaaaas na forum, bo jeszcze długa droga przede mną, a w grupie zabawniej

PS. Madziulek, chciałam Ci napisać prywatną wiadomość, ale masz zapchaną skrzynkę odbiorczą.
    Ostatnio edytowane przez willynilly ; 24-05-2013 o 14:22

Połowę pracy ma za sobą, kto dobrze zaczął. Miej odwagę być mądrym, zacznij. Horacy
    Jestem tutaj:
    Wszystko jest możliwe...

Awatar agusia91
    agusia91 jest nieaktywny Znany na forum

Już sesja? Mójże kochaaany Boziu :/
    Oo to ja chcę też zobaczyć takie ładne zdjęcie, w galerii sukcesów gdzieś jest?
    Pewnie, że w grupie lepiej. Nooo wpadajże częściej

A tutaj sobie skrobię i walczę:
    Klik- i jesteś u mnie

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 2 3 4

Uprawnienia umieszczania postów