Strona 1 z 4 1 2 3 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 36
Like Tree3Lubią to

Wątek: ""Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu." ;)

Awatar willynilly
    willynilly jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Łódź

Smile ""Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu." ;)

Witam serdecznie.

Wracam z pokorą i spuszczoną głową na forum, po prawie roku nieobecności... Zostawiłam forum z wagą ~74kg (przy czym moja największa waga to 76kg ).

Obecnie jest ~68.5kg. I 77cm w talii (było 83?).

Nie chcę i - tym razem - NIE MOGĘ zawalić. Wiele w moim życiu się zmieniło. Począwszy od fryzury, koloru włosów, po sposób bycia. Została TYLKO (i aż...) waga.

Przestałam traktować dietę jak karę. W sumie pozwalam sobie na wszystko. Mam ochotę na ciastko - jem ciastko. Mam ochotę na alkohol - piję. Wszyscy jedzą paluszki - też jem. Jednak nauczyłam się też odmawiać, kiedy wiem, że przeginam. W sumie codziennie jem coś słodkiego. Trudno. Dopóki widzę tendencję spadkową, jest ok. Zacznę się martwić ewentualnie później (oby nie!).

Do tego dużo (jak na mnie) się ruszam - raz w tygodniu siłownia na uczelni, kilka razy w tygodniu wypady na siłownię - bieżnia, spinning, zumba, fitboxing, salsa i na co tam jeszcze mam ochotę i co mi pasuje godzinowo. Polubiłam to, chociaż czasami ciężko podnieść tyłek i jechać na drugi koniec miasta.

No... to tyle spowiedzi. Teraz chciałabym moje stare kompanki (które mam nadzieję mnie pamiętają! ) przywitać, a resztę bardzo miło będzie mi poznać!

Willy.

Podsumowanie dzisiejszego dnia:

Łyżeczka nutelli crunchy (wiem, nieładnie :P)
    Ciasteczka BelVita (232 kcal)

Jogurt naturalny z cynamonem, gałką muszkatołową, odrobiną fruktozy, siemieniem lnianym
    Łyżeczka nutelli crunchy

4 jajka gotowane na twardo

Jogurt pitny
    bułka wieloziarnista

Jabłko

Cóż, menu niezbyt chwalebne. W sumie ok. 1200-1300 kcal.

Do tego 55 minut spinning'u!
    Ostatnio edytowane przez willynilly ; 27-11-2012 o 01:22

Połowę pracy ma za sobą, kto dobrze zaczął. Miej odwagę być mądrym, zacznij. Horacy
    Jestem tutaj:
    Wszystko jest możliwe...

Paszrotka jest nieaktywny Znany na forum

Domyślnie Odp: ""Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu." ;)

Z tego co widzę - udało Ci się pięknie schudnąć bez forum! Aż podziwiam! Bo moje ucieczki kończą się pięknym wzrostem

Będę wspierać <buziak>

---------- Wiadomość dodana o 03:05 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 03:03 ----------

Z tego co widzę - udało Ci się pięknie schudnąć bez forum! Aż podziwiam! Bo moje ucieczki kończą się pięknym wzrostem

Będę wspierać <buziak>
    "Jeśli kogoś kochasz, pozwól mu odejść... Jeżeli wróci, będzie Twój na wieki... Jeżeli nie wróci nigdy nie był Twój..."

Awatar I_will
    I_will jest nieaktywny Znany na forum
    Wpisy na blogu
    1

Domyślnie Odp: ""Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu." ;)

Willy! Miło Cię znowu widzieć Ja się powoli zbieram do powrotu, ale lekko nie jest...

Awatar wisienka_z_tortu
    wisienka_z_tortu jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Wrocław
    Wpisy na blogu
    1

Witaj,

no faktycznie, dzisiejsze jedzonko nie powala. A właściwie to powala całkowicie, Aż się uśmiechnęłam Nutella? Rili?
    Dobrze, że wróciłaś. Większość z nas wraca. Pewnie dlatego, że po prostu tu jest bardzo miło. Wszystkie, mniej lub bardziej walczymy o siebie a w dobrym towarzystwie raźniej i już.
    Ja też jestem jedną z cór marnotrawnych
    Będę zaglądać do Ciebie.
    Opowiedz co to takiego ten sp-coś-tam bom ciekawa strasznie.
    Buziak!

Awatar cukier_gotka
    cukier_gotka jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Łódź
    Wpisy na blogu
    31

Spinning to chyba rowerkowanie, tak? Sądząc po opisie zajęć, chodzisz do Sportery, zgadłam? Bo ja też łodzianka.

Płynę z Calais do Dover:

Cukier Gotka na diecie bez nazwy

Awatar willynilly
    willynilly jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Łódź

Witam Was z nad sloiczka nutelli. No dobra... już nie jem. Wyrzuciłam ją, bo zjadłabym do końca, a oddać nie było komu.

Cytat Zamieszczone przez Paszrotka Zobacz posta
    Są dwie metody na chudnięcie - albo udzielanie się na forum albo... chęć pokazania (eks)facetowi, że bez niego radzimy sobie lepiej niż z nim.

Cytat Zamieszczone przez I_will Zobacz posta
    Willy! Miło Cię znowu widzieć Ja się powoli zbieram do powrotu, ale lekko nie jest...
    Chodź, chodź. Wracaj już!!!

Cytat Zamieszczone przez wisienka_z_tortu Zobacz posta
    Pewnie dlatego, że po prostu tu jest bardzo miło. Wszystkie, mniej lub bardziej walczymy o siebie a w dobrym towarzystwie raźniej i już.
    Dokładnie tak. Czasami się głaszczemy po główce, czasami bijemy po tyłku, ale koniec końców wychodzi nam to na dobre. ))

Cytat Zamieszczone przez cukier_gotka Zobacz posta
    Spinning to chyba rowerkowanie, tak? Sądząc po opisie zajęć, chodzisz do Sportery, zgadłam? Bo ja też łodzianka.
    Witam Łodziankę zatem. Dokładnie tak. Spinning to ćwiczenia na rowerku w rytm muzyki przy dyskotekowych światłach. Fajna sprawa, świetnyy klimat. I tak - chodzę do Sportery.

Pięknie dzisiaj zawaliłam. Poza domem od 8.30 do 20.30 robi swoje, bo jadłam w biegu i byle co...

400g jogurt 0% truskawkowy
    jabłko
    jogurt Danio kokosowy
    jabłko
    surówka
    2 kromki jakiegoś chrupkiego quasi-pieczywa
    1/2 ptysia
    drożdżówka z serem
    ze 2-4 łyżeczki nutelli
    jabłko
    200g jogrtu 0% śliwkowego

Efekt? Na wadze rano było 67,5kg, a obecnie jest 68kg. (Nie, nie spadnie do rana. Niestety. )
    Mam za swoje. Ale... jutro będzie lepiej. Wiecie do mnie najbardziej cieszy? Że przestałam wpadać w pułapkę pt. "DZISIAJ ZAWALIŁAM, WIĘC JEM JUŻ CO CHCĘ, A ZACZYNAM DIETĘ OD JUTRA"

Jeśli chodzi o ćwiczenia, to TEORETYCZNIE 1,5h siłowni na uczelni, ale... było to bardzo TEORETYCZNIE.

Miłego wieczoru!
    Ostatnio edytowane przez willynilly ; 27-11-2012 o 21:15

Połowę pracy ma za sobą, kto dobrze zaczął. Miej odwagę być mądrym, zacznij. Horacy
    Jestem tutaj:
    Wszystko jest możliwe...

Awatar I_will
    I_will jest nieaktywny Znany na forum
    Wpisy na blogu
    1

Cytat Zamieszczone przez willynilly Zobacz posta
    chęć pokazania (eks)facetowi, że bez niego radzimy sobie lepiej niż z nim
    Na niedoszłych też działa, czy tylko na eks?
    Cytat Zamieszczone przez willynilly Zobacz posta
    Wiecie do mnie najbardziej cieszy? Że przestałam wpadać w pułapkę pt. "DZISIAJ ZAWALIŁAM, WIĘC JEM JUŻ CO CHCĘ, A ZACZYNAM DIETĘ OD JUTRA"
    Chwalę i zazdroszczę

Paszrotka jest nieaktywny Znany na forum

hm... albo pokazanie rodzinie swojego faceta :P
    ja mam taką motywacje czasami :P

Dzień faktycznie nie za fajny :P
    Ja mam podobnie jak TY - już nie łamie się gdy coś zawalę :P prowadzę dzień do końca już ładnie ;P
    Bo takie zaczynanie od jutra... nic nie daje

ja na tym forum jestem w sumie od 2008 r :P
    tylko nick zmieniłam
    "Jeśli kogoś kochasz, pozwól mu odejść... Jeżeli wróci, będzie Twój na wieki... Jeżeli nie wróci nigdy nie był Twój..."

Awatar cukier_gotka
    cukier_gotka jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Łódź
    Wpisy na blogu
    31

Kiedyś chodziłam do Sportery, jeszcze mam kartę gdzieś, więc kojarzę nazwy. Ale przeprowadziłam się na bałuty i teraz do Rytmu pomykam, też fajny klub i sympatyczni ludzie na siłce.
    Ostatnio edytowane przez cukier_gotka ; 28-11-2012 o 23:50

Płynę z Calais do Dover:

Cukier Gotka na diecie bez nazwy

Awatar Ichini
    Ichini jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Nibylandia
    Wpisy na blogu
    5

Witam : )
    Nie wiem jakoś trafiłam na twój wątek więc coś skrobnę ; D

No tak chęć pokazania swojemu byłemu...
    Hmmmm bardzo kusząca propozycja: D
    Chyba zacznę się tak na to patrzeć ;P Dobry pomysł haha

Strona 1 z 4 1 2 3 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów