90Lubią to
-
Odp: ODCHUDZANIE to gra w której WYGRYWAM bo tracę!! - Część 1
To jest kontynuacja wątku: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
-
Odp: ODCHUDZANIE to gra w której WYGRYWAM bo tracę!!
To jest kontynuacja wątku: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
-
Dolinko mnie też Was brakuje! ale obecnie niestety nie mam czasu na pisanie ... niestety
a jak będę miała jeszcze jakieś ciekawostki będę podsyłać na poprawę humoru :)
Agatko no teraz to ja nie wiem czy nie mam takiej wagi jak Ty bo nie stawałam na wadze a niestety troszkę ostatnio zażeram stres. No co prawda jestem też zadowolona z wyglądu własnego :) w planie jeszcz etroszkę ale to już na spokojnie w 2013 :)
missis_angel no proszę mam wiernych czytelników :p miło to wiedzieć że kogoś moje składne bardziej lub mniej słowa podtrzymują na duchu :) Bardzo dziękuję i zapraszam do czytania po 1. stycznia 2013 :D
KobitKi!!
niestety nie mam czasu na pisanie. CZasami tylko zaglądam żeby przeczytać to co napisałyście. Mam przednoworoczne postanowienie :mdr::mdr::mdr: będę pisać co najmniej raz w tygodniu i będę Was odwiedzać też co najmniej raz w tygodniu.
Na razie na wagę nie staję bo nic mi to nie da. Mam @ i zażeram stres ... oby niedługo bo do 100 wcale nie mam daleko.
Ściskam wieczornie!
-
Jezynko
nowy domek masz
zagladaj do niego, mimo braku czasu
buziam
-
W tych dniach tak pięknych, oczekiwanych,
gdzie gasną spory, goją się rany,
życzymy zdrowia, szczęścia, miłości, niech mały Jezus w sercach zagości.
szczerości duszy, zapachu ciasta, przyjaźni, która jak miłość wzrasta.
kochanej twarzy, co rano budzi a wokół szczerych, życzliwych ludzi.
Zdrowych i spokojnych Swiat Bozego Narodzenia !!!!
-
Zdrowych radosnych Świat Bożego Narodzenia
i błogosławieństwa Bożej Dzieciny
-
Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku!:-)
Spełnienia marzeń i planów!
początek
odchudzania kwiecień 2012
-
Nowy Rok, nowe możliwości
niestety gonię suwaczek ale to na własną prośbę. Na razie wagę znam tylko ja bo aż się zawstydziłam jak zobaczyłam wagę wczoraj rano. Od dzisiaj działam - DIETA dzień 1. Nie będę pisać co jadłam bo nie mam na to czasu codziennie ale mam plan i zamierzam go zrealizować.
Założyłam już plik exela gdzie będę pisać wagę (kontrolnie codziennie żeby widzieć co się dzieje) oczywiście ważenie obowiązkowe raz na tydzień - sobota.
Jeżeli chodzi o ruch to plany mam takie w każdym tygodniu 2 x siłownia, 2 x TC
Balsamkowanie minimum 3 x tydzień + 1 x masaż bańką chińską
Możliwe że uda mi się dopilnować siebie i ćwiczyć brzuchy codziennie. To już jakby ponad plan ale może się uda.
a no i jeszcze jeden punkt w planie: PISAĆ MIN 2 X W TYGODNIU!! Brakuje mi Was i Waszego wsparcia ale jakoś ostatnio nie mam mobilizacji. Chcę do tego wrócić i pisać, czytać i w sumie być z Wami!!
Ściskam wieczornie!
-
Mam to samo, ciężko zebrać mi się do pisania na forum, a przecież tyle mi ono daje dobrego. Wasze wsparcie jest dla mnie bardzo ważne. Dlatego, jako, że mam więcej wolnego czasu od Ciebie, postaram się skrobnąć coś codziennie. I nie ma, że się nie chce, że nawaliłam itd. Jesteście na dobre i na złe i tak niech zostanie.
Moja waga również mnie przeraża, cały czas się zastanawiam, jak ja do niej doprowadziłam, w tak krótkim czasie...
Trzymaj się kochana, wierzę, że nam się uda!
-
Eh mam to samo Blacki łączmy sie.......................
Uprawnienia umieszczania postów